بازیهای موجود در بازار برای PC

بله ، فعلا باید بیخیال NHL رو PC بشید . البته بازی NHL 12 از اون بازیهای اسفناک Madden NFL و NBA Elite که کلا کنسل شد خیلی بهتره و جز شبیه سازهای خوب ِ ورزشی هست . با PS3 تون بازی کنید . خیلی خوب شده بازیش.
والا من دانشجو ام و اینجا فقط یه لپ تاپ دارم برا بازی!ps3 خونس و میشه گفت 9 ماه خاک می خوره و 3 ماه تابستون بیشترین استفادرو ازش می کنم!مرسی بابت جواب های سریعتون!

سلام دوستان .. خواستم اگه اطلاع دارید در مورد این مدهای هالف لایف 2 که گرافیک رو بالا میبره یه اطلاعاتی بدید .. خیلی دلم میخواد این بازی رو با گرافیک بالا ببینم

آقا کسی تونسته skyrim تو بازار پیدا کنه؟
من هرجا میرم اسم بازیشو میارم طرف میگه چی هست؟
نه مشالله فروشندا کلاسشون رفته بالا بازی زیر 4 دی وی دی نمیارن مسخره ها ، رفتم یه جا گفتم اسکایریم رو کی میاری ، گفت نمیاریم بازی معروفی نیست ، خاک بر سر من که میرم از این آدما خرید میکنم .

• Like
Reactions: raya2
لطفا یکی جواب سوال باالاییمو بده ...ما تو کفیم
دوست عزیز ! من تابحال نشنیدم این بازی برای آنلاین بازی کردنش سروری زده بشه یا کاری صورت بگیره.
بیشتر به FIFA , PES سرورها اختصاص داره تا این بازی.

========================
اسکایریم هم اومده.
این Assasin,s Creed Revelations , Batman : Arkham City هنوز نیومدند ؟ کسی خبر نداره ؟

آقا L.A noir اومده تو بازار ؟
من رفتم مغازه بخرم گفتم آقا بازی L.A noir رو دارین ؟
طرف طوری پرسید چی که گفتم حتما اسم بازی رو اشتباه گفتم :-s
بعد از پرسیدن از 6 نفر فهمید که نداره:|

دوستان بازی LEGO Harry Potter: Years 5-7 هنوز نیومده من هیچ جا ندیدم برای دانلود یا فروش بذارن تو گیم اسپات که 18 نوامبر زده الان چند روز گذشته . بازی تاخیر خورده؟

دوستان کسی نمی خواد جواب بده بالاخره بازی LEGO Harry Potter: Years 5-7 اومده اگه نیومده کی میاد . اصلا این بازی برای pc میاد؟

این بازی تاکنون کـرک نشده برای PC (دلیلش معلوم نیست) ولی لینکهای این بازی برای تمامی کنسولها در نت ریخته :d

سلام خدمت تمام گیمر های گل :

امروز من بازی
[h=3]Counter-Strike: Global Offensiveرو که نسخه ی بتا هم بود دانلود کردم .وای چه گیمیه!!!خوداییش خیلی فرق کرده.البته بااین که بتا هست بااین حال حجمش 3.5گیگ بود که دست برو بچه های سایت دان پی سی درد نکنه .بیان آدرسش روگذشتم می تونید برید ببینید.b-)[/h]دانلود بازی
[h=3]Downp30.com[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or