در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
زبانش EN هست یا همون زبان Russian رو دادن بیرون!؟
دوستان امروز بازی dark sector هم اومد
میتونید از تکین بخرینش
بازی 2dvd هستش
چه جالب
بازی واسه pc اومذه ولی تو game spot فقط برای PS3 و XBOX 360 هست !!!!!
http://www.gamespot.com/xbox360/action/darksector/index.html?tag=result;title;0
مگه اشکال داره برای پی سی هم بیاد...این شرکتا هم چه کارشون مسخره شده اون از مایکروسافت که هرچی انحصاری 360 هست برای PC میده بیرون
اینم از این بعد روی قاب بازی هم میزنن Only On XBOX360 خب همون اول بگن برای PC هم میاد:laughing:
می بینی که اومدهچی میگین شماها؟ dark sector که اومدنش واسه pc به کل کنسل شده بود!
دوست عزیز من با اومدن بازی روی PC هیچ مشکلی ندارم چون نه چیزی به من میرسه نه چیزی به ضررم میشه من بازی رو میخرم و بازی میکنم من میگم چرا اول میان بازی رو انحصاری اعلام میکننمگه اشکال داره برای پی سی هم بیاد...
من همیشه موندم چرا کنسولی ها بدشون میاد یه بازی برای پی سی بیاد...این سوال رو هیچ وقت به جوابش نمیرسم...پی سی عمومیت داره و بازی چه براش بیاد چه نیاد به نقع یا ضرر هیچ شرکت رقیبش نیستcheesygri
من میگم چرا اول میان بازی رو انحصاری اعلام میکنن
بعد از یه مدت مولتی میکنن
بهترین بازی PC :دوستان من یه مدته بازی نخریدم دوستان لطف کنن بهترین بازیهایی که تو بازار موجوده بگن(هم xbox360 هم pc)
دوستان من یه مدته بازی نخریدم دوستان لطف کنن بهترین بازیهایی که تو بازار موجوده بگن(هم xbox360 هم pc)