در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
bioshok
stalker
stranglehold
نظرتون راجع به دوران امپراتورهای سه چیه؟ اصلا تو بازار اومده یا نه؟! اگه در بازار موجوده و بازی کردین نظرتون چیه؟
اقای کیندمن2535 یه سوالی داشتم شما ایا میتونین بعد از عرضه ی بازی پیس 2008 این بازی رو خیلی زود بیارین البته باید بگم قیمتهاتون جدیدا گرون شده مثلا من شیراز هر دی وی دی بازی رو میگیرم 1500 تومن در حالی که شما میدی حدود 2000 تومن تازه با پست میشه حدود 3000 تومن
بله اومده . در یه DVD5 عرضه شده .دوستان ارنج باکس تو ایران اومده؟ از گیم اسپات 9.5 گرفته.
شما حتما" یک تماس با دات کام بگیر ، چون تقریبا" بیشتر Exp های بازی ها رو دانلود می کند.ببخشید کجاها میشه Expansion Pack های :
Neverwinter Nights 2 Mask of The Betrayer
Armed Assault Queen's Gambit
را پیدا کرد؟چون من اصفهان را زیر رو کردم گفتند چون Expansion Pack هستند نزده کسی...
خیلی وقت است که Age of Empires III اومده است.یک Exp هم دارد به نام Warchiefs. ظاهرا" شما تازه به سبک Sterategic روی آوردید چون سوال کردن در مورد خوب یا بد بودن یک شاهکار و البته ناجی یک سبک ، زیاد جالب به نظر نمیاد.برای شروع اگر سراغ Civilization III , Rise of Nations بروید موردهای مناسب تری برای آشنا کردن شما با حال و هوای این سبک هستند.بعد که حرفه ای شدید سراغ Civilizations IV , Rise of Legends , Company of Heroes , World In Conflict بروید.نظرتون راجع به دوران امپراتورهای سه چیه؟ اصلا تو بازار اومده یا نه؟! اگه در بازار موجوده و بازی کردین نظرتون چیه؟