در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
بابا چه گیری دادی لابد دانلود کرده دیگه !
در ضمن برای اجرای بازی تا اونجایی که من میدونم لازم نیست کابل بکشید و فقط disable کردن از طریق device manager کافیه
اگه Disable کردن از طریق Device Manager کافی بود یکسال گیر کرک SC3 نبودند! نه این که جواب شما غلطه. تا اینجا که می دونم روی بیشتر کامپیوترها جواب نداده!( یکدفعه نگید من جر و دعوا دارما، نه!)
بازی حجمش 7.5 'گیگ هست پس 6 سی دی نسخه ی کاملش نیست!!اقا يعني از اين به بعد تمام بازي هاي نسل بعد كه برا pc مياد رو ميخوان دموهاش رو حذف كنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستي من ميخوام 6 cd پرديس رو بگيرم(sc:da)اگه اين خرابه ؟ برا كدوم شركت رو بگيرم؟
راستي دارك مسيح رو از كجا بگيرم (به خدا اين شركتا مارو گيج كردن )؟
اقا يكي جواب بده لطفا!!
يه چيز ديگه اينكه بازي هايي كه تو اين هفته رليز ميشن رو ميشهچه بازي هايي هستن؟
اونم بازیش 7 گیگ هست خودت حساب کن این هفته فکر نکنم بازی معروفی بیادراستي نسخه اصلي دارك مسايح چن cd هست
راستي نگفتي چه بازي هايي اين هفته ميان؟
Guitar Hero 2راستي نگفتي چه بازي هايي اين هفته ميان?
آره، جدا افتضاح شده. تا سال گذشته تنها بازيي كه بيشتر از يك DVD ميشد Act of War Direct Action بود كه اون هم شركت ها پس از حذف فيلم هاش (البته غير از DC) عرضه كردند كه به درد خودشون مي خورد. و بعد رسيد به يكي دو ماه اخير كه مثل اينكه بازيها بدجوري بوي Next-gen پيدا كردن. در حال حاضر هم ركورد دار سايز بازيها Flight Simulator X با ساز 13 گيگ كه ... ماشالا داره.سلام
تورنت بازی Medieval 2 :Total War اومده.حجم این بازی هم خیلی بالاس.حدود 6.46 گیگ.
این بازی ها چرا اخیرا انقدر حجمشو رفته بالا.یادش بخیر Hitman :Codename 47 رو روی یک دونه CD بازی میکردم.الان شده دو تا DVD این بازی های اخیر. !!!!!!!!!!!!!!