بازیهای ترسناک و معمایی برای X360

با بازی condemend اصلا حال نکردم میدونید کلا بازیهای سوم شخص رو بیشتر دوست دارم ولی خیلی دلم هم واسه بازی های ترسناک PS1 تنگ شده یادش بخیر Re2 چه حالی میداد:x
کلا رمانهای ترسناک رو دوست دارم الن ویک از بهترینها بود
اگه جایی از Silent hill جدید رو گیر کردین من با اینکه حالم خیلی بهم خورد ولی رفتم تا آخرش می تونم کمک کنم;;)

اگه جایی از Silent hill جدید رو گیر کردین من با اینکه حالم خیلی بهم خورد ولی رفتم تا آخرش می تونم کمک کنم;;)
اصلا بازیش قابل رفتن و ادامه دادن نیست که بخوایم گیر هم کنیم تازه!:دی

می دونی چرا ؟ چون فضای بازی تکراری
داستان تکراری
گرافیک نسبتا پایین
کراکترها تکراری
و........
این مشکل بازی سازهاست الان خیلی وقته که کونامی بازی ترسناکی به جذابیت Silent hill: the room نساخته من که میگم با این آخری گندشو بالا آورد

هیچ وقت این تجربه را یادم نمی ره:
قبلا ها یه بار تو ماهواره
game network
یه دمو از silent hill 4 گذاشت من و یکی از فامیلامون نشستیم پاش دیدیم. وقتی دمو تمام شد.گردنه من خشک شده بود. دقیقا یادمه میخواستم گردنمو تکون بدم گردنم صدا داد به این حد بود. برا فامیلمون هم همین اتفاق افتاده بود.:-sبه این می گن بازی ترسناک.:x. که آدم وقتی فقط پای دموی بازی می شینه این اتفاق واسش میافته.

دقیقا خوب با اینکه زیاد نمی ترسم ولی یه همچین اتفاقی هم برای من به هنگام دیدن دمو افتاد 5 سال پیش بود یادش به خیر من بازی رو 10 بار رفتم تا آخر:d

بچه ها یک بازی خیلی ترسناک برای 360 میخوم (به جز الن ویک که روش زندگی کردن و باتری انداختن تو چراغ قوه رو یاد میده:d)
condemned 2چجوریه؟سوم شخصه یا اول شخص؟گرافیکش چه طور؟گیم پلی و میزان ترس و جذابیتش چی؟:-/

بچه ها یک بازی خیلی ترسناک برای 360 میخوم (به جز الن ویک که روش زندگی کردن و باتری انداختن تو چراغ قوه رو یاد میده:d)
condemned 2چجوریه؟سوم شخصه یا اول شخص؟گرافیکش چه طور؟گیم پلی و میزان ترس و جذابیتش چی؟:-/

dead space
condemned 2 : اول شخص-گرافیک مناسب-گیم پلی میزان ترس وجذابیت به تاریکی بازی بستگی داره(در اول بازی باید خودت برایتنس رو تنظیم کنی) در کل همه چیز خوبه.اگه می خوای زهره ترک بشی بازی رو امتحان کن.بازی فقط ترس داره و کلا هیچ هدف دیگری رو دنبال نمی کنه.اگه اقلا می خوای یه بازی بگیری که واقعا هم از داستان از گیم پلی و کلا از همه چیز لذت ببری حتماdead space را بخر.

Condemned 2 اول شخصه. گویا شخصیت اولش که اسمش Ethan Thomas هست دنبال یه قاتل زنجیره ای ـه که خودش هم درگیر یه سری مشکلات روحی روانی میشه. کلا بازی جالبیه. واقعا ترس رو به آدم منتقل میکنه. اتمسفر و صداگذاریش عالیه. فوق العاده هیجان داره، پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنی.

اگه دنبال یه بازی واقعا ترسناک روی 360 هستی هم Dead Space (:x) بهترین انتخاب ـه....
ببخشید راستی کسی نمی دونه که Silent hill 5 کی میاد؟:d
من Home Coming رو سایلنت هیل حساب نمی کنم.

:دیhttp://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=31162

بچه ها من dead space رو بازی نکردم واقعا ترسناکه یا مثل Re5 اکشن و....
داستانش چطوره ؟ گیم پلی و گرافیک چطور؟

میگم این نظر من هستش این بازی Condemend 2 به نظر من اصلا ترسناک نبود ببین ترسناک منظورم واقعا ترسناک که بهت شوک وارد بشه نبود فکر کنم ترسناکیش فقط به خاطر فضای تاریک بازی باشه تازه اول شخصی هستش که اسلحه و .... دست نمیگیره باید پیدا کنی بیشتر مشت می زنه
می دونی به نظر من داستانش هم زیاد جالب نیست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or