Silent Hill 8 معرفی شد!

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sha7ab

کاربر سایت
کونامی رسما Silent Hill 8 را معرفی کرد.

* بازی از جایی شروع میشود که یک خودروی حمل زندانی در جاده چپ کرده و زندانی، Murphy Pendleton، را تنها در سایلنت هیل رها میکند.
* بازی برای X360 و PS3 در نظر گرفته شده است.
* آهنگساز Dexter رو بازی کار میکند! (یاد استاد یامائوکا بخیر!!)
* در بازی امکان تکمیل Side quest ها (مراحل جانبی) هم هست تا موجودات ناشناخته ی دیگری آشکار شوند!
* سازنده ی بازی Vatra Games است!
* زمان انتشار بازی سال بعد در نظر گرفته شده است...

راستی اون 8 رو توی منبع گفته من بی تقصیرم!
منبع

خدا رحم کنه چه داره بر سر این Franchise میاد!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
تریلرش رو دیدم بد نبود. یه حس SH2 یی داشت که به نظر من بهترین قسمت سریه. البته این تیم مطمئنا به تیم اصلی نمی رسه ولی یه جورایی حس رستگاری و گناه و این چیز ها رو داشت که خیلی SH2 ین. آهنگ تریلرش هم خیلی قشنگ بود. نه در حد استاد بزرگ ولی بازم خیلی خوب بود.

نکته جالبش برای من اسمشه که آخر تریلر فقط نوشت Silent Hill. مثل اینکه حذف همه چی از اسم ها مد شده:

اول Aliens vs Predator، بعدش Mortal Komba، بعدش Twisted Metal و حالا هم Silent Hill...
فقط می تونم بگم:
Seriously...WTF!?

• Like
Reactions: ghost
از جو این بازی همیشه بدم میومد،ادم به هیچ وجه ترسویی نیستم ولی نمیدونم چرا این یه بازی رو اصلا دست بهش نمیزنم-فشار قلبی میاره برام:دی

Wow ، بهتر از اين براي E3 نميشد. جو بازي دقيقا مثل SH هاي گذشته است. آهنگ سازي برعكس تصوري كه ميشد عاليه و تم شماره هاي قبل رو به نظر نگه داشته. شهر Silent Hill به همون سبك نسخه هاي قبل (بيشتر شبيه 2) با جزئيات و فضاسازي جديد ساخته شده. تمام شخصيت هاي سري هاي SH گناهكار بودند و اين بار تصور كنيد كه يك زنداني با گناهانش رو به رو بشه.

نورپردازي هاي SH هميشه عالي بوده و اين بار مثل Alan Wake به نظر Volumetric هم شده. گرافيك بازي جاي كار داره ، ولي تويه SH كي به گرافيك توجه مي كنه ؟

در كل خيلي جالب بود و اميدوارم با يك شاهكار مواجه باشيم.

چقدر بد! چقدر بد! این چه زندگیهه؟ :دی
آدم از بچگی عاشق یه بازی باشه! هیچ وقتم نتونه بازی کنه!
هیچ وقت داستانشو نفهمیدم!
البته جدیدا نفهمیم کمتر شده :دی ، بشینم از 1 شروع کنم تا به این برسم پیر میشم :دی
تریلرش رو دیدم بد نبود. یه حس SH2 یی داشت که به نظر من بهترین قسمت سریه. البته این تیم مطمئنا به تیم اصلی نمی رسه ولی یه جورایی حس رستگاری و گناه و این چیز ها رو داشت که خیلی SH2 ین. آهنگ تریلرش هم خیلی قشنگ بود. نه در حد استاد بزرگ ولی بازم خیلی خوب بود.

نکته جالبش برای من اسمشه که آخر تریلر فقط نوشت Silent Hill. مثل اینکه حذف همه چی از اسم ها مد شده:

اول Aliens vs Predator، بعدش Mortal Komba، بعدش Twisted Metal و حالا هم Silent Hill...
فقط می تونم بگم:
Seriously...WTF!?

من از این حرکت برداشتن شماره ها استقبال می کنم ، بازی از نسخه 28 به بعدش :دی ترجیحا شماره نداشته باشه سنگین تره!

آخرین ویرایش:
باز جای شکرش باقیه که سبکش fps نشد !
فقط موندم اسمش چرا Silent Hill 8 ـه چون اگه Homecoming رو Silent Hill 5 و Shattered Memories رو هم Silent Hill 6 بحساب بیاریم(که البته Shattered Memories رو نمی شه Silent Hill 6 بحساب اورد) این باید Silent Hill 7 باشه نه 8 !
بخاطر همین فکر نمی کنم اسمش Silent Hill 8 باقی بمونه !

باز جای شکرش باقیه که سبکش fps نشد !
فقط موندم اسمش چرا Silent Hill 8 ـه چون اگه Homecoming رو Silent Hill 5 و Shattered Memories رو هم Silent Hill 6 بحساب بیاریم(که البته Shattered Memories رو نمی شه Silent Hill 6 بحساب اورد) این باید Silent Hill 7 باشه نه 8 !
بخاطر همین فکر نمی کنم اسمش Silent Hill 8 باقی بمونه !

اون 8 فعلا Code name هست و مطمئنا عوض میشه.
منم ویدئو رو دیدم. بد نبود. وقتی طرف وارد سایلنت هیل شد موسیقیش عالی شد. فقط امیدوارم زیاد روی اکشن بازی مانور ندن و بیشتر روی داستان و المان های ترس کار کنن.

امیدوارم این یکی مثل 2 شماره قبلیش فاجعه در نیاد . سری بازی سایلنت هیل اصلا نباید تاکیدی روی اکشن داشته باشن . سایلنت هیل یعنی موسیقی ، داستان ، تاریکی ،توهمات ژاپنی و 10 درصد هم اکشن !!!

من از سایلنت هیل واقعا خوشم میاد و باهاش زندگی کردم ,اما اینطوری که پشت سر هم SH میدن بیرون راضی نیستم امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد...
هیچ وقت گراقیک سایلنت هیل خوب نبوده و نمیش
حالا گرافیکو بزار کنار,خدا کنه یه فکری به حال گیم پلیش کنن واقعا کنده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or