گرافیک سایلنت هیل 3 که خوب بود 4 حالا یکم چهره ها خوب نبودند.
اما این سایلنت هیل جدیده امیدوارم خوب باشه کسی نمیدونه شخصیت اصلیش دختره یا پسر
کاش دختر باشه بازی ترسناک تر میشه
بچه ها من dead space رو بازی نکردم واقعا ترسناکه یا مثل Re5 اکشن و....
داستانش چطوره ؟ گیم پلی و گرافیک چطور؟
میگم این نظر من هستش این بازی Condemend 2 به نظر من اصلا ترسناک نبود ببین ترسناک منظورم واقعا ترسناک که بهت شوک وارد بشه نبود فکر کنم ترسناکیش فقط به خاطر فضای تاریک بازی باشه تازه اول شخصی هستش که اسلحه و .... دست نمیگیره باید پیدا کنی بیشتر مشت می زنه
می دونی به نظر من داستانش هم زیاد جالب نیست:d
از اون وقت من شونصد بار دارم میگم ترسناکه، حرف نداره و اینا باز میگی ترسناکه؟!؟!
جالبه کلا، گرافیکش که فوق العادس. گیم پلیش به نوبه ی خودش خیلی عالی و دلچسبه. مهمترین و بهترین نکته ـش صداگذاریش هست. باید بگم صداگذاری بازی در نوع خودش یه شاهکار به تمام معناست. در کل شدیدا بازی کردنش توصیه میشه. فقط یه کم تبلیغات کم داشت وگرنه منفجر میکرد. بعد از Gears بهترین TPS ـی هست که تو این نسل بازی کردم.
آره، قبول دارم. ترسناکی ِ بازی رو نمیشه با ترسناکی ِ بازی ای مثل Doom 3 مقایسه کرد. فضاش خیلی دلهره آور بود و هر لحظه باید منتظر یه شوک میبودیم.
در کل به نظرم عنوان خوبی بود...
سلام چه خبر توی این مدت هیچکی به این تاپیک سر نزده؟؟؟؟
باشه اشکالی نداره یه خبر دارم واستون نمی دونم جدیده یا نه ولی انگار یه بازی Silent hill جدید برای PSP اومده فقط همین.
حالا سوال دارم آیا کسی خبر داره این قسمت سایلنت هیل چیه و آیا برای X360 اومده یا نه؟
یه سوال دیگه Saw 2 اومده یا نه ؟ بازیشو میگما
من از بازی dead space خیلی خوشم اومد گرافیک توپ و همچنین گیم پلی لذت بخش البته بعضی جاها ادمو خسته میکرد
و دیگه نیاز به گفتن نیست سلطان بازی های هارور و معمایی alan wake است
بازی dead space 2 که هم ترسناک بود و هم معمایی ولی تعداد معماهاش کمن و بیشتر میشه بهش گفت بازی ترسناک...بازی sillent hill:downpour هم که بیشتر معماییه تا ترسناک!
تاپیک ماله قرن چندمه؟:dبازی هایی که معرفی میکنید خیلی قدیمین!
بازی dead space 2 که هم ترسناک بود و هم معمایی ولی تعداد معماهاش کمن و بیشتر میشه بهش گفت بازی ترسناک...بازی sillent hill:downpour هم که بیشتر معماییه تا ترسناک!
تاپیک ماله قرن چندمه؟:dبازی هایی که معرفی میکنید خیلی قدیمین!
خیلی جالبه شما میگردی تاپیک های فوق قدیمی رو انتخاب میکنی و میاری بالا و میگی چرا قدیمی ـه!
انگار با ماشین زمان بری زمان قدیم به مردم اون زمان بگی شما چقدر عقب افتاده اید، هیچ تکنولوژی ندارید!