رمدی Alan wake 2 رو میخواست ده سال پیش بسازه ایکس باکس کنسلش کرد مجبورشون کرد quantum break بسازنواقعا فکر کنید با پولی ایکس باکس سر ناشر و استودیو داد میتونست elden ring و alan wake 2 و چند تا بازی خفن دیگه رو تا آخر نسل انحصاری خودش کنه حتی استارفیلد که براش کل زنیمکس رو خریدن.
اینجاست که میگن عقل نباشه جان در عذابه
البته این حرف عجیبه چون کنترل هم یه جورایی کلون کوانتوم بود پس شاید اون هم پروژه رمدی بودهرمدی Alan wake 2 رو میخواست ده سال پیش بسازه ایکس باکس کنسلش کرد مجبورشون کرد quantum break بسازن
تصور من، برند ایکس باکس و کنسولش جمع میشه. یه کنسول دستی با سیستم عامل کاستوم شده ویندوز بیرون میاد و دیگه ملت رو ویندوز و کلاود بازی میکنن.نمیدونم چند نفر یادشونه، اما یه بازی بود scalebound که استاد کامیا هم میساختش... آخر گرفتن کنسلش کردن اونم بازی پر پتانسیلی بود
حالا من یه سوالی برام پیش اومده، الان برند ایکس باکس تغییر کنه چه اتفاقی برای کنسول میوفته؟ اشتراک گیم و پس و غیره چی میشن؟ من حدس میزنم حتی اشتراک گیم پس هم تغییر کنه سیستمش و حتی احتمال داره بازی های فرست پارتی دیگه روش منتشر نشن
در هر صورت رقابت هست که کیفیت رو میسازه. الان اینا زدن جاده خاکی دیگه سونی شد بی رقیب. بودن رقیب باعث میشه هر دو طرف بیشتر تلاش کنن بازی های بهتری بدن.
اسپنسر هم بنظرم بره کنار یکی دیگه بیاد شاید بتونه بهتر کنه اوضاع رو...
عبارت "day one" هم حذف شدهسایت xbox کلا لوگو کنسول سری x / s ( صفحه فرست پارتی های مایکروسافت ) حذف کرده
قبلا این شکلی بود
View attachment 327825
الان
Senua's Saga: Hellblade II | Xbox
View attachment 327823
View attachment 327824
دقیقاحالا بگذریم که بعدا سر همین سخت افزار پیچیده و شاهکاری به اسم Cell، یا خیلی از ترد پارتی ها و بخصوص عناوین کوچیک قید PS3 رو میزدن، یا کیفیت بازی ها رو این کنسول فاجعه آمیز بود.
یعنی چی؟ چرا اینقدر عجیبن، بر فرض کلا مالتیپلتفرم شدید، چرا پلتفرم خودتون رو حذف میکنید؟سایت xbox کلا لوگو کنسول سری x / s ( صفحه فرست پارتی های مایکروسافت ) حذف کرده
قبلا این شکلی بود
View attachment 327825
الان
View attachment 327823
View attachment 327824
اصلا معلوم نیست چرا همچين میکننیعنی چی؟ چرا اینقدر عجیبن، بر فرض کلا مالتیپلتفرم شدید، چرا پلتفرم خودتون رو حذف میکنید؟
رو یوتیوب گذاشتم که خود فیل هم ببینه سابسکرایب یادتون نرهلطف میکنی اینو جای دیگه آپلود کنی؟ برای من صدا نداره!
View attachment 99966_01.mp4سایت xbox کلا لوگو کنسول سری x / s ( صفحه فرست پارتی های مایکروسافت ) حذف کرده
قبلا این شکلی بود
الان
این بازی از کودکی توی ذهن کامیا بوده و دوس داشت یک روز با بودجه درستو حسابی بسازش که متاسفانه گذرش به علمای فقه شعبه مایکرو خورد حتی چندین سال پیش دوباره پیشنهاد ساختشو داد که مایکرو با تدابیر فوق هوشمند همیشگیش اون زمان تمام وقت درگیر عناوینی مثل کرکو پشم ریزان و نارگیل چینی بود و پاسخی دریافت نکرد، همونطور که کلیف بی پاسخی دریافت نکرد! همونطور که از استعدادهای میکامی نتونستن بهره ببرن. کلا بودجه های 500چوقی مختص عناوین کمالگراست! الان هم که حضرت داره از PG جدا می شه و امید دارم کامیا و میکامی برگردن کپکام چون هم سونی رابطش با کپکام خیلی خوبه هم اینکه کپکام برای عناوینش از این دو نفر مشورت می گیره و با کپکام و چراغ سبز سونی به نقطه اوجشون میتونن برگردننمیدونم چند نفر یادشونه، اما یه بازی بود scalebound که استاد کامیا هم میساختش... آخر گرفتن کنسلش کردن اونم بازی پر پتانسیلی بود
یعنی من حاضر شرط ببندم این بازی منفجر میکرد اگر میومد... اصلا اسم کسی که پشت بازیه خودش تضمین کیفیته! بعد اینا اومدن چکار کردن...این بازی از کودکی توی ذهن کامیا بوده و دوس داشت یک روز با بودجه درستو حسابی بسازش که متاسفانه گذرش به علمای فقه شعبه مایکرو خورد حتی چندین سال پیش دوباره پیشنهاد ساختشو داد که مایکرو با تدابیر فوق هوشمند همیشگیش اون زمان تمام وقت درگیر عناوینی مثل کرکو پشم ریزان و نارگیل چینی بود و پاسخی دریافت نکرد، همونطور که کلیف بی پاسخی دریافت نکرد! همونطور که از استعدادهای میکامی نتونستن بهره ببرن. کلا بودجه های 500چوقی مختص عناوین کمالگراست! الان هم که حضرت داره از PG جدا می شه و امید دارم کامیا و میکامی برگردن کپکام چون هم سونی رابطش با کپکام خیلی خوبه هم اینکه کپکام برای عناوینش از این دو نفر مشورت می گیره و به نقطه اوجشون با کپکام میتونن برگردن