خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا فکر کنید با پولی ایکس باکس سر ناشر و استودیو داد میتونست elden ring و alan wake 2 و چند تا بازی خفن دیگه رو تا آخر نسل انحصاری خودش کنه حتی استارفیلد که براش کل زنیمکس رو خریدن.
اینجاست که میگن عقل نباشه جان در عذابه
رمدی Alan wake 2 رو میخواست ده سال پیش بسازه ایکس‌ باکس کنسلش کرد مجبورشون کرد quantum break بسازن :))

نمیدونم چند نفر یادشونه، اما یه بازی بود scalebound که استاد کامیا هم میساختش... آخر گرفتن کنسلش کردن اونم بازی پر پتانسیلی بود

حالا من یه سوالی برام پیش اومده، الان برند ایکس باکس تغییر کنه چه اتفاقی برای کنسول میوفته؟ اشتراک گیم و پس و غیره چی میشن؟ من حدس میزنم حتی اشتراک گیم پس هم تغییر کنه سیستمش و حتی احتمال داره بازی های فرست پارتی دیگه روش منتشر نشن

در هر صورت رقابت هست که کیفیت رو میسازه. الان اینا زدن جاده خاکی دیگه سونی شد بی رقیب. بودن رقیب باعث میشه هر دو طرف بیشتر تلاش کنن بازی های بهتری بدن.

اسپنسر هم بنظرم بره کنار یکی دیگه بیاد شاید بتونه بهتر کنه اوضاع رو...

نمیدونم چند نفر یادشونه، اما یه بازی بود scalebound که استاد کامیا هم میساختش... آخر گرفتن کنسلش کردن اونم بازی پر پتانسیلی بود

حالا من یه سوالی برام پیش اومده، الان برند ایکس باکس تغییر کنه چه اتفاقی برای کنسول میوفته؟ اشتراک گیم و پس و غیره چی میشن؟ من حدس میزنم حتی اشتراک گیم پس هم تغییر کنه سیستمش و حتی احتمال داره بازی های فرست پارتی دیگه روش منتشر نشن

در هر صورت رقابت هست که کیفیت رو میسازه. الان اینا زدن جاده خاکی دیگه سونی شد بی رقیب. بودن رقیب باعث میشه هر دو طرف بیشتر تلاش کنن بازی های بهتری بدن.

اسپنسر هم بنظرم بره کنار یکی دیگه بیاد شاید بتونه بهتر کنه اوضاع رو...
تصور من، برند ایکس باکس و کنسولش جمع میشه. یه کنسول دستی با سیستم عامل کاستوم شده ویندوز بیرون میاد و دیگه ملت رو ویندوز و کلاود بازی میکنن.
گیم پس هم قیمتش افزایش پیدا میکنه و دیگه دی وان توی بازی نمیاد

• Like
Reactions: Rodan and Helghast
با این که تو این مدت شایعه های خیلی مخربی برای Xbox داره میاد ولی فکر نمیکنم در نهایت همه چی به اون بدیی که فکر میکنیم بشه
احتمالا بازیهای XGS برای کنسول Xbox انحصاری میمونن و بازی های بتسدا و اکتیویژن با اختلاف زمانی برای PS5 و Switch میان
ایکس باکس هم خودش زیر مجموعه Microsoft Gaming میشه

فیل اسپنسر هم کارهای مثبتی داشته برای این برند مثلا این که ایکس باکس رو از یه کنسول معمولی به یه اکو سیستم بزرگ تبدیل کرده اما بنظرم تاریخ مصرفش کاملا تموم شده و من خودم از اخراج شدنش استقبال میکنم

آخرین ویرایش:
حالا بگذریم که بعدا سر همین سخت افزار پیچیده و شاهکاری به اسم Cell، یا خیلی از ترد پارتی ها و بخصوص عناوین کوچیک قید PS3 رو میزدن، یا کیفیت بازی ها رو این کنسول فاجعه آمیز بود.
دقیقا
بازی The Witcher 2: Assassins of Kings انحصاری ۳۶۰ شد و دولوپر ها گفته بودن به سراغ نسخه ps3 رفتن مثل جهنمی بود که هرگز نمی تونستن ازش سالم بیرون بیان.
یا شرایط Save های بازی ابر شاهکاری مثل Skyrim رو ps3 افتضاح بود چون بعد مدتی پیشروی داخل بازی هرچی حجم اون Save بالاتر می رفت کنسول بیشتر جر می خورد تا عمل کنه و در نتیجه افت فریم مرگبار بازی.
اینجور اتفاق ها که تقصیر خود سونی بود خیلی به برند Xbox کمک کرد.

آخرین ویرایش:
سایت xbox کلا لوگو کنسول سری x / s ( صفحه فرست پارتی های مایکروسافت ) حذف کرده
قبلا این شکلی بود
View attachment 327825
الان
Senua's Saga: Hellblade II | Xbox
View attachment 327823
View attachment 327824
یعنی چی؟ چرا اینقدر عجیبن، بر فرض کلا مالتی‌پلتفرم شدید، چرا پلتفرم خودتون رو حذف میکنید؟

یعنی چی؟ چرا اینقدر عجیبن، بر فرض کلا مالتی‌پلتفرم شدید، چرا پلتفرم خودتون رو حذف میکنید؟
اصلا معلوم نیست چرا همچين میکنن
برای Fable و Avowed هم همینجوری شده حتی عبارت Xbox Gamepass هم کوچیکتر شده و رفته بالا تازه اونم بدون لوگوی Xbox و فقط خالی نوشته Gamepass
از طرفی جمله Coming Day One to Xbox Gamepass هم حذف کردند |:

IMG_20240209_143553_917.jpg
IMG_20240209_143554_709.jpg

IMG_20240209_143554_811.jpg
IMG_20240209_143554_515.jpg

آخرین ویرایش:
من یه سری کامنتا رو تو جاهای مختلف میبینم که خیلی خیلی ناراحت هستن...یه چیزی رو دیگه تا الان باید بدونیم که این کمپانیا رفیق ما نیستن و ما واسشون مهم نیستیم. چرا اصلا باید اجازه بدیم روزمونو خراب کنن. به هر حال هر شرکتی کاری رو انجام میده که بیشترین سود رو براش داره. یعنی به نظر میاد فکر میکنن ارزشش رو داره که اینطوری فن بیس خودشون رو ناراحت کنن...
اگه طرفدارا واسشون مهم بودن، سریعتر به شایعات یه پاسخ واضحی میدادن و یه هفته همه رو تو بلاتکلیفی نمیزاشتن. خلاصه که این هفته تاریخی دیگه تکرار نمیشه و سعی کنید ازش لذت ببرید.
این ویدیوها هم واسه این بود که سریعتر این روزا بگذره...یه جورایی خلاصه وضعیت بلاتکلیفی مون بود که سالها بعد هم میتونه این روزا رو برامون یادآوری کنه.

لطف میکنی اینو جای دیگه آپلود کنی؟:D برای من صدا نداره!
رو یوتیوب گذاشتم که خود فیل هم ببینه :D سابسکرایب یادتون نره :D

این بازی از کودکی توی ذهن کامیا بوده و دوس داشت یک روز با بودجه درستو حسابی بسازش که متاسفانه گذرش به علمای فقه شعبه مایکرو خورد :D حتی چندین سال پیش دوباره پیشنهاد ساختشو داد که مایکرو با تدابیر فوق هوشمند همیشگیش اون زمان تمام وقت درگیر عناوینی مثل کرکو پشم ریزان و نارگیل چینی بود و پاسخی دریافت نکرد، همونطور که کلیف بی پاسخی دریافت نکرد! همونطور که از استعدادهای میکامی نتونستن بهره ببرن. کلا بودجه های 500چوقی مختص عناوین کمالگراست! الان هم که حضرت داره از PG جدا می شه و امید دارم کامیا و میکامی برگردن کپکام چون هم سونی رابطش با کپکام خیلی خوبه هم اینکه کپکام برای عناوینش از این دو نفر مشورت می گیره و با کپکام و چراغ سبز سونی به نقطه اوجشون میتونن برگردن

این بازی از کودکی توی ذهن کامیا بوده و دوس داشت یک روز با بودجه درستو حسابی بسازش که متاسفانه گذرش به علمای فقه شعبه مایکرو خورد :D حتی چندین سال پیش دوباره پیشنهاد ساختشو داد که مایکرو با تدابیر فوق هوشمند همیشگیش اون زمان تمام وقت درگیر عناوینی مثل کرکو پشم ریزان و نارگیل چینی بود و پاسخی دریافت نکرد، همونطور که کلیف بی پاسخی دریافت نکرد! همونطور که از استعدادهای میکامی نتونستن بهره ببرن. کلا بودجه های 500چوقی مختص عناوین کمالگراست! الان هم که حضرت داره از PG جدا می شه و امید دارم کامیا و میکامی برگردن کپکام چون هم سونی رابطش با کپکام خیلی خوبه هم اینکه کپکام برای عناوینش از این دو نفر مشورت می گیره و به نقطه اوجشون با کپکام میتونن برگردن
یعنی من حاضر شرط ببندم این بازی منفجر میکرد اگر میومد... اصلا اسم کسی که پشت بازیه خودش تضمین کیفیته! :دی بعد اینا اومدن چکار کردن...

از اون طرف کلیف بی هم گفتی دقیقا درسته، من موندم چجوری اینا همه چیزو دارن پر پر میکنن. کلیف اگر همکاریش رو با مایکی ادامه میداد میتونست یه ای پی جدید یا همون ادامه گیرز رو به شکل بهتری تولید کنه

در کل سیستمی که اینا پیاده کردن مثه خرید استودیو و سرویس اشتراکی همش انگار نتیجه عکس داده براشون. از اون طرف سونی اومد سیستم اشتراکی مشابه ارائه کرد و الان خیلی هم خوب شده سرویسش.

من تقریباً 6 ماهی بود گیم پس دیگه شارژ نکردم بخاطر اینکه هم وقت بازی نداشتم هم کلا بازی انحصاری هاش همه تو بوق شد (مثه رد فال)

یادمه با بچه ها گیم پس گرفتیم رفتیم B4B زدیم که انصافا هم چسبید. بعد اون دیگه هیچ بازی درست حسابی نبود که جمع شیم بزنیم! همون هیلو هم دو سیزن مولتی زدیم ول کردیم.

اقا جدی من فکر میکنم قراره گیم پس(یا بعدا هر اسمی روش بذارند )قراره روی همه کنسول ها بیاد و اما انقدر که الان هست ارزون نباشه اما از بقیه سرویس ها ارزون تر باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or