میدونن ولی تواناییش رو ندارن .چیزی که باعث تعجب من میشه، اینکه چطور و چرا تیم مدیریتی Microsoft هنوز نفهمیدن، شرط اول موفقیت توی بازار صنعت بازی، عرضه بازی باکیفیت بالاست!
من فکر میکنم مایکروسافت تو کتشون نمیره برای یک بازی بالای 150 میلیون خرج کنند و زورشون میاد پول برای ساخت بازی بدند .چیزی که باعث تعجب من میشه، اینکه چطور و چرا تیم مدیریتی Microsoft هنوز نفهمیدن، شرط اول موفقیت توی بازار صنعت بازی، عرضه بازی باکیفیت بالاست! حالا شما میخوای مشتری هات یجورایی وفادار باشن مثل فنهای Playstation، باید مداوم محصول یا محتوای با کیفیت عرضه کنی. مشکلی که هنوز وجود داره، Microsoft فکر میکنه با عرضه بازیهاشون رو کنسول سونی نجات پیدا میکنن که قطعا اینطور نیست! چون مشکل عناوین مایکرو اینه که کیفیت کافی رو نداره که گیمر مجبور به تجربه شون بشه. عرضه عناوین قبلی مایکرو روی PS5 صرفا باعث میشه یه مقدار سود بیشتری بره تو جیبشون نه بیشتر. هنوز بماند همین پورت عناوین قبلیشون زمانبر خواهد بود. هرموقع مایکرو به شکل رسمی بساط گیمپس رو جمع کرد و به شکل سنتی رو عناوینش سرمایه گذاری کرد اون موقع بازار ازشون استقبال میکنه. ولی برای من هنوز جای سواله! خیلی هامون چندین ساله این رو میدونستیم با این سیستمی که مایکرو پیاده کرده نمیشه بازی با کیفیت ساخت و در نتیجه گیمر ها سمت کنسولش نمیرن، اینکه امثال Phil Spencer و تیمش تو کمپانی مولتی بیلیون دلاری اینو درک نمیکردن و تازه به این نتیجه رسیدن واقعا خنده داره!
چرا؟ هزینه بخاری و برق زیاد شده بود؟
اکس باکس آفت نیست این مردک آفتهافتی به اسم مایکروسافت
همون بهتر که اکس باکس بطور کامل تعطیل بشه
وجود این شرکت سمه واس صنعت گیم
رقابت کجا بود دلتون خوشه
این میم احمقانه ترین و اشتباه ترین میم تاریخ !
اوه اوه بگو یاد چی افتادم