رقابت دوره این حضرات سونی رم داره خراب می کنه.
ایشان منظورش به مرور زمان هست و درست میگن. شما وقتی تنها تولیدی جوراب دنیا باشی جوراب پاره هم بدی مردم مجبورن بخرنبابا احسان سونی و PS هر روز دارن رکورد قبلی خودشون رو تو کنسول فروختن و درآمد و ... میزنن، چطوری خراب شدن؟
من این روند بد بودن سونی رو اصلا قبول ندارم که حالا بخوام بپذیرم مشکلش مایکروسافت هست یا نه مشکل سونی یکی همون ریدمان GaaS هاست که خداروشکر کشید بیرون، یکی هم این عدم معرفی فرست پارتی ها که شدیدا امیدوارم شوکیس می واقعی باشه، بازی های جدید رو هم نشون بدن، همه از نگرانی در بیاییم و به همه ثابت بشه سونی کار خودش رو میکنه، تا به این یکه تازی ادامه بده و واقعا عملکردش منوط به اسپنسر و شرکا نیست سونی این فن بیس و محبوبیت رو برعکس رقیب نخریده، بلکه با مدیریت درست، برنامه ریزی و تولید بازی های باکیفیت و اونم در طول 5 نسل ساخته! نمیاد یه شبه رو حساب مایکروسافت گند بزنه بهش که برعکس دنبال اینه که امپراطوریش رو گنده کنه.
یه شوکیس بزارن فرست پارتی های هیولا رو نشون بدن خلاص شیم واقعا
حالا حداقل صبر میکرد نسل تموم میشد بعد این حرکتو میزد. الان عملا داره توهین میکنه به کسایی که این نسل کنسول ایکس باکس گرفتن!
ایشان منظورش به مرور زمان هست و درست میگن. شما وقتی تنها تولیدی جوراب دنیا باشی جوراب پاره هم بدی مردم مجبورن بخرن
حالا اون بخشش بحث درون فنی هست و بزار شب تو خونه بحث می کنیمبابا احسان سونی و PS هر روز دارن رکورد قبلی خودشون رو تو کنسول فروختن و درآمد و ... میزنن، چطوری خراب شدن؟
من این روند بد بودن سونی رو اصلا قبول ندارم که حالا بخوام بپذیرم مشکلش مایکروسافت هست یا نه مشکل سونی یکی همون ریدمان GaaS هاست که خداروشکر کشید بیرون، یکی هم این عدم معرفی فرست پارتی ها که شدیدا امیدوارم شوکیس می واقعی باشه، بازی های جدید رو هم نشون بدن، همه از نگرانی در بیاییم و به همه ثابت بشه سونی کار خودش رو میکنه، تا به این یکه تازی ادامه بده و واقعا عملکردش منوط به اسپنسر و شرکا نیست سونی این فن بیس و محبوبیت رو برعکس رقیب نخریده، بلکه با مدیریت درست، برنامه ریزی و تولید بازی های باکیفیت و اونم در طول 5 نسل ساخته! نمیاد یه شبه رو حساب مایکروسافت گند بزنه بهش که برعکس دنبال اینه که امپراطوریش رو گنده کنه.
یه شوکیس بزارن فرست پارتی های هیولا رو نشون بدن خلاص شیم واقعا
نه ربطی به ایران و جاهای دیگه نداره شما خود ماکروسافت رو نگاه کن. نمیدونم چند سالته ولی یه زمان اپل کلا تو بحران مالی بود و همه کامپیوترها فقط ویندوز بود ماکروسافت هم چپ و راست سیستم پر باگ دست ملت میداد تا جایی که چند تا مترو توی کشورهای شرقی هک شد و از کار افتاد ولی الان که اپل قدر شده و لینوکس داره روز به روز محبوب میشه مجبور شده سیستم عامل خوب بده الان بازار ویندوز نزدیک ۶۷ درصد شده و کلی افت کرده حتی لینوکس هم ۷ درصد صعود کرده و خطر جدی ماکروسافت رو تهدید میکنه.من فکر میکنم عمده این مدل کامنت ها به خاطر زندگی تو ایرانه. یعنی انقدر به تولید فاجعه بار انحصاری دولتی نظیر ایرانخودرو و سایپا عادت کردیم، متصوریم همه جا دنیا مثل کشور عزیز ماست و هر پیروزی در رقابتی یعنی انحصار تولید به سبک EA و یه چیز تو مایه های پراید انتظارمون رو میکشه. ولی ایشالا EA هم تعطیل شده و افکار ما هم درست میشه.
انحصار همیشه بدهمن فکر میکنم عمده این مدل کامنت ها به خاطر زندگی تو ایرانه. یعنی انقدر به تولید فاجعه بار انحصاری دولتی نظیر ایرانخودرو و سایپا عادت کردیم، متصوریم همه جا دنیا مثل کشور عزیز ماست و هر پیروزی در رقابتی یعنی انحصار تولید به سبک EA و یه چیز تو مایه های پراید انتظارمون رو میکشه. ولی ایشالا EA هم تعطیل شده و افکار ما هم درست میشه.
حالا فروشش خوب نبوده ولی ۲۰ تا ۲۵ میلیون کنسول فروخته و یهو وسط نسل بخوان بگن دیگه انحصاری نداریم از توهین هم بدتره یعنی ۲۵ میلیون نفر رو عملا فریب دادن. اینکه عملکرد X1 بهتره تو مدت مشابه هست نه اینکه الان کسی Xbox Series نخره و به جاش X1 بخرهخوب مشکل همینجاست که عملا کسی کنسول های XSX/XSS رو نمیخره که حالا بخواد بهشون توهین بشه. در حدی که بعضا عملکرد Xbox One بهتر از این دوتا بوده!
این آمار فروش از کجاست؟حالا فروشش خوب نبوده ولی ۲۰ تا ۲۵ میلیون کنسول فروخته و یهو وسط نسل بخوان بگن دیگه انحصاری نداریم از توهین هم بدتره یعنی ۲۵ میلیون نفر رو عملا فریب دادن. اینکه عملکرد X1 بهتره تو مدت مشابه هست نه اینکه الان کسی Xbox Series نخره و به جاش X1 بخره
تو فروم Install base و Reset Era گذاشته بودن. تو آمریکا به صورت دقیق ۱۳.۵۰۰.۰۰۰ کنسول فروش رفته.این آمار فروش از کجاست؟