مدیریت و کنترل کیفی خیلی مهمه خیلی... مایکروسافت شاید با ناشر شدن درآمد و سودش رو گسترش بده اما به این معنی نیست که بازی های باکیفیتی هم قراره تولید کنده. اوکی سونی بیش از 52 میلیون کنسول تا آخر دسامبر 2023 فروخته و بازار بزرگی هست برای عرضه عناوین انحصاری ایکس باکس اما آیا کامیونیتی پلی استیشن هم از این بازی ها حمایت میکنن؟ واقع بینانه باشیم خیلی شانس زیادی ندارن. چون در حد و کیفیت آثار پلی استیشن استودیوز و انحصاری های سونی چیزی سمت مایکرو نیست. از 2013 و عرضه TLOU بیش از 10 سال گذشته و همیشه رویای سران ایکس باکس این بوده که عنوانی شبیه به تلو عرضه کنن، آیا در این 10 سال محصولی داشتن که از نظر ویژوالی، داستانی، گیم پلی، متا و جوایز در حد و اندازه عناوین سونی یا سایر بازی های کمپانی های دیگه ظاهر بشه؟ خیر!
سوالاتی که الان مطرحه اینه که با توجه به وضعیت فعلی ایکس باکس، استارفیلد که خراب کرده، اینو من نمیگم دو تا از فن های دو آتیشه تادهاوارد میگن
@majidred2011 و
@MrElectricWizard یعنی بازی واقعا جوری نیست که روی پلی استیشن یهو معجزه کنه از بیس مشکل داره و اینجام خبری از مادینگ نیست که بشه با کمک کامیونیتی حلش کرد.
فورزا جدید هم خراب کرده و جایی که عنوان بهتری مثل GT7 وجود داره، هم عرضه ش برای پلی استیشن عاقلانه نیست هم خریدش توسط پلیر ها!
هیلو به همین شکل از دست رفته، گیرز که اصلا مشخص نیست نسخه بعدی داره یا نداره یا کی قراره بیاد، یه سری آی پی دیگه مثل هلبلید 2 و اوودد و ایندیانا جونز میتونن یه فروشی داشته باشن تازه اگر خروجی اونی باشه که تبلیغ شدن.
مسئله بعدی فروش دسته جمعی کنسول ها وکوچ کردن پلیر های ایکس باکس به مقصد پلی استیشن 5 هست که اینم خیلی نمیشه ازش مطمئن شد چون پلیر های تیم سبز به بازی های دی وان گیم پس اجاره ای عادت کردن و زورشون میاد 70 دلار بابت بازی ها پول بدن! همینطور که از آمار فروش مشخصه، اکثر بازی ها در نسبت های 80 به 20 روی پلی استیشن فروش میرن و زیاد اونطرف خریدار ندارن.
در نهایت به نظر من با روند مایکروسافت، من یکی و خیلی از کسایی که میشناسم حاضر نیستن بازی های ایکس باکس رو روی پلی استیشن بخرن (مگر وارد پلاس بشن کم کم برای تجربه) چون سلیقه ما نیست بازی هاش. کاری هم به Doom و TES و FO یا COD ندارم اینا مولتی پلتفرم عرضه میشن و طرفدار خودشونو دارن و فروش هم میکنن. شرایط زمانی عوض میشه که مایکروسافت یا مدیریت بهتری داشته باشه روی خروجی بازی ها و عناوینی نزدیک به عناوین پلی استیشن بسازه، یا برای سونی انحصاری بسازه با نظارت خودش.
سال 2024 قطعا اخراجی های بیشتری خواهیم دید مخصوصا از استودیو های مایکروسافت و پیش بینی نهایی من اینه که قطعا روزی میرسه که این شرکت مثل امبرسیر مجبوره استودیو تعطیل کنه یا در خوشبینانه ترین حالت استویدیو ها رو بفروشه. گیم پس هم باید دید تا 2027 به کجا میرسه. واقعیت با این شرایط قرار نیست انتظارات رو برآورده کنه ولی مدلش عوض میشه و میره سمت تبلیغ قرار دادن داخل بازی و ... وگرنه باید جمع بشه.
در نهایت نظر شما رو به وب سایت زیر جلب میکنم: قبرستان مایکروسافت، وب سایتی برای نمایش تمامی پروژه های دفن شده این شرکت، آیا روزی ایکس باکس هم به این وب سایت اضافه میشه؟ باید دید!
Killed by Microsoft