خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر تو بلند مدت به ضررمون نباشه ( مثلا سونی زمینو خالی ببینه و... :دی ) استقبال هم میشه یه کنسول داشته باشی همه بازیارو تجربه کنی ( البته که بازم یه طرف قضیه عالیجناب نینتندو قرار داره ) به شخصه خیلی تو کف استارفیلد بودم خوشحالم قرار تجربه اش کنم

وار نه عوض شده نه هیچی تو دنیایی که فعلا هستیم مهم ترین راه درآمد اینه کنسولت بفروشی به ملت اونا روش بازی بخرن پلاس بخرن و خلاصه روش خرج کنن فعلا هیچ راهی جز این وجود نداره از سال 2000 ملت میگن قراره 2 3 سال دیگه کلود عالم رو بگیره 9 میلیارد گیمر داریم و ... و فعلا 24 سال بعد هم اتفاق خاصی نیفتاده و از من بپرسید 24 سال بعد هم کنسولا همینن که هستن
یه چیز سم الان یادم اومد مرحوم ps now !! قرار بود دو سه سال بعدش دیگه بشه بیس دستگاه و کنسول کنار بره الان کلا کجاست ps now ؟ جمع شد کلا !

• Like
Reactions: Scαrface
خیلی هم سطح بالا نگیرید رویه کاری مایکروسافت رو.

اینا سر بحث وینفون و هولولنز و کینکت و اپ استریم و ویندوز و ..... هم کلی برنامه جاه طلبانه داشتن ولی هیچکدومو نتونستن پیاده سازی کنن و کلی ضرر کردن. دلیلشم تکیه بر صرفا پول به جای تکیه بر نقاط قوت و همینطور عدم شناخت بازار بوده. هر وقت هم واقعا رو نقاط قوتشون تکیه کردن بشدت سودکردن( مثه کلاود و آفیس)
اینکه ناشر بشی و گیم پس رو روی هر پلتفرمی گسترش بدی و ماهانه 500...600 میلیون کاربر فیکس داشته باشه فعلا بشدت رویایی و دور از دسترسه اونم با مدیریت و برندینگ XB.

مطمینا مایکرو سود خوبی از انتشار بازیهاش رو پلتفرمای دیگه خواهد کرد ولی اینکه بیاد بازار رو قبضه کنه حالاحالاها ممکن نیست براش​

.

آخرین ویرایش:
اصلا ماجرا ساده تر از این حرفا مایکروسافت رسما فهمید هرگز قرار نیست کنسولش فروش خاصی تجربه کنه پس داره یواش یواش آماده جمع کردن کنسول میشه احتمالا یه بار دیگه هم کنسول بده تو رو درواسی و بعدم کلا جمع کنه میشه گفت اگر سیاست عرضه رو 5 اجرا شه کنسول بعدی مایکرو بین 5 تا10 میلیون واحد میفروشه و بعد هم درش تخته میشه و مایکرو هم میره کنار ea اینا البته از همشون هم شاخ تره چون بتزدا و اکتیویژن داره و میشه ناشر ترد پارتی تمام

مدیریت و کنترل کیفی خیلی مهمه خیلی... مایکروسافت شاید با ناشر شدن درآمد و سودش رو گسترش بده اما به این معنی نیست که بازی های باکیفیتی هم قراره تولید کنده. اوکی سونی بیش از 52 میلیون کنسول تا آخر دسامبر 2023 فروخته و بازار بزرگی هست برای عرضه عناوین انحصاری ایکس باکس اما آیا کامیونیتی پلی استیشن هم از این بازی ها حمایت میکنن؟ واقع بینانه باشیم خیلی شانس زیادی ندارن. چون در حد و کیفیت آثار پلی استیشن استودیوز و انحصاری های سونی چیزی سمت مایکرو نیست. از 2013 و عرضه TLOU بیش از 10 سال گذشته و همیشه رویای سران ایکس باکس این بوده که عنوانی شبیه به تلو عرضه کنن، آیا در این 10 سال محصولی داشتن که از نظر ویژوالی، داستانی، گیم پلی، متا و جوایز در حد و اندازه عناوین سونی یا سایر بازی های کمپانی های دیگه ظاهر بشه؟ خیر!

سوالاتی که الان مطرحه اینه که با توجه به وضعیت فعلی ایکس باکس، استارفیلد که خراب کرده، اینو من نمیگم دو تا از فن های دو آتیشه تادهاوارد میگن @majidred2011 و @MrElectricWizard یعنی بازی واقعا جوری نیست که روی پلی استیشن یهو معجزه کنه از بیس مشکل داره و اینجام خبری از مادینگ نیست که بشه با کمک کامیونیتی حلش کرد.

فورزا جدید هم خراب کرده و جایی که عنوان بهتری مثل GT7 وجود داره، هم عرضه ش برای پلی استیشن عاقلانه نیست هم خریدش توسط پلیر ها!

هیلو به همین شکل از دست رفته، گیرز که اصلا مشخص نیست نسخه بعدی داره یا نداره یا کی قراره بیاد، یه سری آی پی دیگه مثل هلبلید 2 و اوودد و ایندیانا جونز میتونن یه فروشی داشته باشن تازه اگر خروجی اونی باشه که تبلیغ شدن.

مسئله بعدی فروش دسته جمعی کنسول ها وکوچ کردن پلیر های ایکس باکس به مقصد پلی استیشن 5 هست که اینم خیلی نمیشه ازش مطمئن شد چون پلیر های تیم سبز به بازی های دی وان گیم پس اجاره ای عادت کردن و زورشون میاد 70 دلار بابت بازی ها پول بدن! همینطور که از آمار فروش مشخصه، اکثر بازی ها در نسبت های 80 به 20 روی پلی استیشن فروش میرن و زیاد اونطرف خریدار ندارن.

در نهایت به نظر من با روند مایکروسافت، من یکی و خیلی از کسایی که میشناسم حاضر نیستن بازی های ایکس باکس رو روی پلی استیشن بخرن (مگر وارد پلاس بشن کم کم برای تجربه) چون سلیقه ما نیست بازی هاش. کاری هم به Doom و TES و FO یا COD ندارم اینا مولتی پلتفرم عرضه میشن و طرفدار خودشونو دارن و فروش هم میکنن. شرایط زمانی عوض میشه که مایکروسافت یا مدیریت بهتری داشته باشه روی خروجی بازی ها و عناوینی نزدیک به عناوین پلی استیشن بسازه، یا برای سونی انحصاری بسازه با نظارت خودش.

سال 2024 قطعا اخراجی های بیشتری خواهیم دید مخصوصا از استودیو های مایکروسافت و پیش بینی نهایی من اینه که قطعا روزی میرسه که این شرکت مثل امبرسیر مجبوره استودیو تعطیل کنه یا در خوشبینانه ترین حالت استویدیو ها رو بفروشه. گیم پس هم باید دید تا 2027 به کجا میرسه. واقعیت با این شرایط قرار نیست انتظارات رو برآورده کنه ولی مدلش عوض میشه و میره سمت تبلیغ قرار دادن داخل بازی و ... وگرنه باید جمع بشه.

در نهایت نظر شما رو به وب سایت زیر جلب میکنم: قبرستان مایکروسافت، وب سایتی برای نمایش تمامی پروژه های دفن شده این شرکت، آیا روزی ایکس باکس هم به این وب سایت اضافه میشه؟ باید دید!

Killed by Microsoft

حالا یجوری میگن مایکرو بفکر گیمر هاست ناشر شده که انگاری یادمون رفته همین اول نسل سران ایکس باکس به هم ایمیل می‌زدند که با خریدن ناشرهای صنعت گیم توسط مایکرو، سونی و پلی استیشن کشته میشند. ;))

واقعیت اینه ایکس باکس تو جنگ کنسولی باخت و به قول نقی معمولی بدم باخت. :D

حتی با وجود چیت کد زدن و با کمک پول بینهایت مایکرو و داشتن سرویس ارزونی مثل گیم پس و خرید ناشرهای کله گنده و انحصاری کردن بازی‌های این شرکت ها بازم از سونی و پلی استیشن شکست خورد و این چیزی که الان می‌بینیم تبعات همین شکست تجاریه و اگر به سمت third-party شدن نره باید خودشو برای فروش استودیوهاش و تعطیل کردن گیم پس آماده کنه.

در هر صورت اون چیزی که این وسط مهمه "مایکرو تسلیم به انجام این تصمیم شد".

من شک ندارم اگر کوچکترین امیدی به گیم پس و فروش خوب داشت برنامه خارج کردن بیشتر بازی‌های third-party از سبد پلی استیشن تو دستور باقی می موند و ما شاهد خرید ناشرهای بیشتر از سمت مایکرو می بودیم.

ایکس باکس لقمه بزرگی رو برداشت و این لقمه تو گلوش گیر کرد و حالا تنها راه نجات خودش از این وضعیت اسفناک رو پریدن در آغوش سونی میبینه.

آخرین ویرایش:
در نهایت مایکروسافت داره راه درست رو میره و از بازار انحصاری های کنسولی خارج میشه و حق انتخاب رو به مشتری میده که چطور (با چه وسیله ای و با چه بودجه ای) بازی کنه...که برای من گیمر مفید خواهد بود
مجبوره دوست عزیز، مجبوره
در ضمن با این حرکتش حق انتخاب رو از مشتری برداشت نه اینکه حق انتخاب داد.الان با این حرکتش مشتری یک حق انتخاب داره و اونم کنسول سونی هستش

اصلا خبر خوبی برای منِ PS Fan نیست . برای هیچ کس نیست . الان رقابت داغون میشه و مطمئنم به کاهش کیفیت بازی های سونی هم ختم میشه در آخر . این فیل اسپنسر حرومی رو واقعا باید گرفت و تیکه پارش کرد . الان سونی 4 سال دیگه رو تصور کنید برای چی اصلا برای ناتی داگ یا سانتا 300-400 میلیون دلار هزینه کنه که تکنولوژی بازی ها و گرافیک ها رو به سمت جلو Push کنن و چیزای پشم ریزون ریلیز کنن؟ اونام تبدیل میشن به همین آشغال ساز های مایکروسافت که سر هم بندی بازی میدن بیرون . ای کاش مثل همون دوران 360 ایکس باکس بازی انحصاری خفن میزد از اون ور سونی هم خودش رو جر میداد که بهترش رو بده . این وسط خرید یه کنسول دیگه هم که کلی بازی خفن داره واقا لذت بخش بود .
ببین من استدلالتو به صورت کلی می پذیرم
ولی به صورت اخص این مایکرو و مدیرانش مثل اسپنسر بودنشون بدتر از نبودنشونه
رقابت مثل دوران ۳۶۰ به نفع گیمره. رقابت دوره این حضرات سونی رم داره خراب می کنه.
باور کن دنیای گیمینگ بدون اکس باکس فعلی جای بهتریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or