خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدایی دریم کست کنسول عالی بود. اون هم نفرین ماکروسافت رو با windows ce داشت
دریمکست زمان خودش فوق العاده بود حیف که بازاریابی درستی نداشت و زود کنار رفت
حس دو گانه ای نسبت به این تصمیم اسپنسر دارم
از یه طرف نسلهای بعد دیگه مجبور نیستم دو تا کنسول رو بخرم و تو پولم صرفه جویی میشه
از طرف دیگه میترسم اگر سونی رقیب جدی نداشته باشه احتمالا شروع میکنه به افزایش قیمت بازی ها و کنسولهاش و در پی اون افت کیفیت محصولاتش...
همین الان با اینکه ایکس باکس هست و گیم پس هم وجود داره صحبت از قیمت 100 دلاری بازیهای جدید هست وای بروزی که رقیبی هم وجود نداشته باشه
تجربه ثابت کرده انحصار اولین ضررش به مصرف کننده میرسه

حس دو گانه ای نسبت به این تصمیم اسپنسر دارم
از یه طرف نسلهای بعد دیگه مجبور نیستم دو تا کنسول رو بخرم و تو پولم صرفه جویی میشه
من فکر میکنم چاره ای جز این کار نداشتن حقیقتن ٬ برنامه هاشون عوض شد بعد اون خرید های سنگین
ایکس باکس های نسل نهم حتی از Xbox one هم کمتر فروختن !‌ و این یه زنگ خطری بود برای کمپانی ( با اینکه نظر شخصیم اینه که Xbox one واقعن افتضاح بود و اصلا نمیتونیم این ۲ نسل و مقایسه کنیم) و دنبال سود دهی بالاتر هستن.

• Like
Reactions: bayern_vahid
من فکر میکنم چاره ای جز این کار نداشتن حقیقتن ٬ برنامه هاشون عوض شد بعد اون خرید های سنگین
ایکس باکس های نسل نهم حتی از Xbox one هم کمتر فروختن !‌ و این یه زنگ خطری بود برای کمپانی ( با اینکه نظر شخصیم اینه که Xbox one واقعن افتضاح بود و اصلا نمیتونیم این ۲ نسل و مقایسه کنیم) و دنبال سود دهی بالاتر هستن.
موقعیت اکتیویژن بلیزارد یه موقعیت استثنایی بود که طبق گفته های خودشون در کمتر از ۲ به توافق رسیدند. از اونجا تصمیم بر مولتی پلتفرم شدن گرفتند. سر همین که مایکروسافت در گزارشات مالی، تأثیر اکتیویژن در درآمد اکس باکس رو ذکر می‌کنه.

اسپنسر ۳ ماه قبل از عرضه استارفیلد یه دمیج کنترل حرفه‌ای کرد. «اگر استارفیلد 11/10 هم باشد مردم قرار نیست PS5 خودشون رو بفروشند.» و در ادامه که، نسل هشت بدترین نسلی بود که باختیم مردم در حال ساخت کالکشن دیجیتال خود در این نسل بودند.

مایکروسافت کاری ام نمیتونست بکنه‌. بازنده بود از نسل ۷ که رو استودیو های داخلی سرمایه‌گذاری نکرد و وابسته به ترد پارتی ها بود‌. در حالی که در ناتی داگ ها و سانتا مونیکا ها بازی هایی ساخته می‌شد که اعتبار برند پلی استیشن رو چند پله بالا ببرند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or