فکر نکنم ماکرو این کار رو کنه. بر فرض اینکه تمام بازیهای ماکرو برای سونی هم بیاد تنها دلیل اینکه ایکس باکس چه ادامه این نسل چه نسل بعد کنسولهاش رو بفروشه فقط همین گیم پس هست. چون تنها دلیل خرید ایکس باکس اینه بازیهای 70 دلاری رو میتونی با چند دلار برای چندماه اونم نه یک عنوان بلکه ده ها عنوان رو بازی کنی. هنوز هم گیم پس میتونه به تنهایی باعث فروش کنسول های ایکس باکس باشه . هر چند واقعا دیگه باید بیخیال رقابت کنسولی باشه ماکرو چون عملا دیگه با توجه به اوردن بازیها برای پلی استیشن رقابت رو باخته چه در ادامه نسل چه تو نسل های اینده. تنها استراتژی ماکرو باید این باشه الان با توجه به اوردن عناوینش برای رقبا از سود جمع اوری شده بازیهای بیشتری بسازه و گیم پس رو پر رونق تر کنه تا یک عده ترغیب به خریدن کنسولش همچنان باشن که با توجه به اخباری که میاد هم هدفش همینه. حالا فقط یک سوال میمونه ایا انحصاری های تاپش رو روز اول همزمان میاره یا با فاصله که زمان مشخص میکنه. اصلا دلیل اینکه نسل بعد تیم سرفس میخواد کنسول بسازه این معنی رو میده که به نظرم کلا کنسول بعدی ماکرو با تعریفی که ما از کنسول داریم فرق داشته باشهیه گیم پس هم روی ps5 بیاد دیگه تمومه
البته درست ترش اینه که سونی نمیخواد گیم پس روی پلی استیشن بیاد.فکر نکنم ماکرو این کار رو کنه. بر فرض اینکه تمام بازیهای ماکرو برای سونی هم بیاد تنها دلیل اینکه ایکس باکس چه ادامه این نسل چه نسل بعد کنسولهاش رو بفروشه فقط همین گیم پس هست. چون تنها دلیل خرید ایکس باکس اینه بازیهای 70 دلاری رو میتونی با چند دلار برای چندماه اونم نه یک عنوان بلکه ده ها عنوان رو بازی کنی. هنوز هم گیم پس میتونه به تنهایی باعث فروش کنسول های ایکس باکس باشه . هر چند واقعا دیگه باید بیخیال رقابت کنسولی باشه ماکرو چون عملا دیگه با توجه به اوردن بازیها برای پلی استیشن رقابت رو باخته چه در ادامه نسل چه تو نسل های اینده. تنها استراتژی ماکرو باید این باشه الان با توجه به اوردن عناوینش برای رقبا از سود جمع اوری شده بازیهای بیشتری بسازه و گیم پس رو پر رونق تر کنه تا یک عده ترغیب به خریدن کنسولش همچنان باشن که با توجه به اخباری که میاد هم هدفش همینه. حالا فقط یک سوال میمونه ایا انحصاری های تاپش رو روز اول همزمان میاره یا با فاصله که زمان مشخص میکنه. اصلا دلیل اینکه نسل بعد تیم سرفس میخواد کنسول بسازه این معنی رو میده که به نظرم کلا کنسول بعدی ماکرو با تعریفی که ما از کنسول داریم فرق داشته باشه
دقیقن همینطوره. مایکروسافت از خداشه بتونه گیم پس رو روی ps بفروشه.البته درست ترش اینه که سونی نمیخواد گیم پس روی پلی استیشن بیاد.
مگه دیوونست؟
مایکرو که از خداشه گیم پس رو همه پلتفرمها در دسترس باشه.
چیز عجیبی نیست. یه معادله ساده ریاضیه.اصلا نمیتونم این قضیه رو هضم کنم که اومدن گیم پس روی سوییچ یا پلی استیشن یا استیم میتونه به نفع گیم پس با همین مبلغ 20 دلار در ماه باشه
اصلا نمیتونم این قضیه رو هضم کنم که اومدن گیم پس روی سوییچ یا پلی استیشن یا استیم میتونه به نفع گیم پس با همین مبلغ 20 دلار در ماه باشه
شرمندم قصد تیکه و کنایه ندارم ولی همینجوری حساب کتاب میکنید که هر نسل مایکرو پیروز نسله دیگهچیز عجیبی نیست. یه معادله ساده ریاضیه.
هزینه های گیم پس چه با 30 میلیون یوزر و چه با 200 میلیون یوزر، یکسانه.
حالا اگر 200 میلیون یوزر داشته باشه، حتی ماهی 10 دلار هم براش بمونه، بازهم سوده. چون این یوزرها قرار نیست هزینه های مایکروسافت رو بیشتر کنن.
حالا نهایتن میتونه چندتا پرک یا فیچر اضافی روی لانچر/کنسول خودش داشته باشه.
از اون جا که هدف فروختن سرویسه، شما هر جا سرویس رو بفروشی سود کردی
منتهای امر قطعا هیچ کدوم از این پلتفرم هولدرها علاقه ای ندارن که همچین سرویسی رو پلتفرم شون باشه چون
1. به شدت برای فروش بازی های حاضر تو سرویس روی پلتفرم های خودشون خطرناکه و یه آلترناتیو خیلی وسوسه کننده رو پلتفرم شون ایجاد می کنه
2. که این آلترناتیو عملا متعلق به مایکروسافته. چه بخوایم چه نخوایم، همچین چیزی خیلی خوشگل اسب تروآی مایکروسافته به هر پلتفرمی که برسه چه مایکروسافت کنسول داشته باشه، چه نداشته باشه!
با توجه به افرادی که من می بینم و ایکس باکس دارن، این کنسول الان واقعا یه گیم پس ماشین ـه واقعا.
ترکیب این دو تا فعلا این بخش بازار مایکروسافت رو زنده نگه میداره
شما اگه یه بیست میلیون هم کنسول ظاهرا شکست خورده ات رو بفروشی ولی عین لیست میلیون خریدار به خاطر سرویس ماهیانه ات بخرنش، حاشیه درآمدش خیلی بالاست!
ولی خب بازم مایکروسافت تو مارکتینگ همچین ایده خوبی هم زاییده و خیلی از ما اصلا برای همچین معامله منطقی ای وسوسه نمیشه.
آقا ولی من جدا روم نمیشه رو PS5م گیرز بازی کنم من که هیچوقت ایکس باکس نداشتم همچین حسی دارم اما واقعا برام سواله روئسای مایکروسافت و ایکس باکس چجوری شب میخوابن با این پلنی که ریختن و به ميليون ها طرفدار پلتفرمشون پشت کردند.
ببخشید من کامل نخوندم. ولی منظورتو به خوبی متوجه شدم.شرمندم قصد تیکه و کنایه ندارم ولی همینجوری حساب کتاب میکنید که هر نسل مایکرو پیروز نسله دیگه
کی گفته وقتی گیم پس رو اون پلتفرم ها در دسترس قرار بگیره قراره هزینه هاش یکسان باشه؟ یه مثال ساده مثلا درمورد بازی persona 3 بزنم.
آتلوس سر قراردادش با مایکرو اومده حساب کرده پرسونا آی پی نا شناخته ای برای کاربرای اکس باکسه پس طبیعتا فروش سنتی چندانی رو این پلتفرم نخواهد داشت. پس میاد با قراردادش سه تا هدف برای خودش تعیین میکنه.
اول اینکه به واسطه گیم پس میتونه خودشو به اون طیف هاردکودر گیمر اکس باکس خودشو بشناسونه و اگر نسخه شیشمش همزمان رو همه پلتفرم ها منتشر شه حتی اگه رو گیم پس هم نباشه یه فروش نسبتا خوبی رو اکس باکس داشته باشه. دوم اینکه یه بخشی از مارکتینگ بازی هم به عهده مایکروسافت بود که اونم باز به کاهش هزینه هاش کمک کرده. سومین موردم اینه که مثلا اومدن حساب کردن ما تهش رو این پلتفرم 500 هزار تا نسخه فرضا بفروشیم با محاسبه تمام این چند مورد یه مبلغی رو برای قرارداد در نظر گرفتن که مبلغ بالایی نیست به اون صورت ولی قطعا جبران اون چند هزار نسخه ای که قراره رو اکس باکس بفروشه خواهد بود. چون میدونن فروش سنتی قوی ای رو اون دو تا پلتفرم دیگه یعنی استیم و پلی استیشن دارن و همونجورم شد.
حالا فکر کن گیم پس رو تمام پلتفرم ها در دسترس باشه. فکر میکنی رقم قرارداد آتلوس دقیقا همونیه که وقتی فقط رو اکس باکس بوده؟ قطعا خیر. رقم قرارداد چندین برابر میشه چون عملا فروش سنتی بازی به شدت کاهش پیدا میکنه. ولی آیا مشترکین گیم پس هم چندین برابر میشن؟ قطعا بازم خیر. چون مشترکین گیم پس آلتیمیت اون اقلیت هاردکور گیمر هستن که ماهیانه بازی میخرن. ولی تعدادشون اصلا اون 100 میلیون 200 میلیونی که فکر میکنید نیست.
اینکه مایکروسافت با گیم پس آلتیمیت 1 دلاری و بلک آپس 6 بازهم نتونست بوست شدید به مشترکین گیم پس بده خیلی حرفا و دیتا توشه. یعنی اکثریت پلیرا اصلا هیچ تمایلی به اینجور سرویس ها ندارن و فقط اون هسته اصلی گیمرا که روتین بازی میخرن به سمت این سرویس ها کشیده میشن که تعدادشونم محدوده.
که نتونستن. مایکروسافت فکر میکرد با سرویس محور کردن ارائه بازی ها میتونه گیمر های کژوال رو تبدیل به هاردکور کنه ولی فهمید مانع سر راهش مبلغ 60-70 دلاری بازیا نبوده که بخواد با گیم پس برطرف شه.هدف مایکروسافت که 20-30 میلیون یوزر نبوده. از اولم اینا میخاستن اسکیل کل صعنت گیم رو گسترش بدن.
اینکه نتونستن یه بحثه و اینکه آیا هدفشون عوض شده یه بحث دیگه.که نتونستن. مایکروسافت فکر میکرد با سرویس محور کردن ارائه بازی ها میتونه گیمر های کژوال رو تبدیل به هاردکور کنه ولی فهمید مانع سر راهش مبلغ 60-70 دلاری بازیا نبوده که بخواد با گیم پس برطرف شه.
این طرز فکری که دارید برای مایکروسافت 2018ـه نه 2025 که حتی بازیای خودشم دیگه رو تمام پلتفرم ها منتشر میکنه که به واسطه فروش سنتی بازیا بتونه سرویسشو حفظ کنه.
واقعا برام سواله روئسای مایکروسافت و ایکس باکس چجوری شب میخوابن با این پلنی که ریختن و به ميليون ها طرفدار پلتفرمشون پشت کردند.