گردن کلفت در زمینه نرم افزار همیشه بوده همین الانشم هست ٬ صحبت سخت افزار که توش درجا زده سال هاستجز گوردون توضیح داد که این صحبتها نظر شخصیه خودشه و هیچ منبعی نداره.
اگه این پیش بینی درست باشه که باعث گردن کلفتی ماکروسافت میشه نه جمع شدنش.
واقعا این نسل پلی استیشن (حداقل تا الان)توی زمینه بازیهای انحصاری ضعیف عمل کرده و بیشتر ریمیک و ریمستر داده بیرون
اگر گیرز کالکشین و فورزا و یدونه استارفیلد مایکروسافت برای پلی استیشن ۵ بده شخصا خیلی استقبال میکنم!
ps بخر به جای امید واهیاكس باكس بخر بجاي صبر واهي
برا بازی خوبا حالا عجله ای نیست بجاش سونی میتونه Quantum Error رو بفرسته رو گیم پس در و تخته هم با هم جور درمیاد استقبال میشه از بازیمایکرو گیرز رو داد سونی هم تو ظرفشون هل دایورز دو رو بریزه برگردونه. زشته خالی پس بدن.
مایکرو گیرز رو داد سونی هم تو ظرفشون هل دایورز دو رو بریزه برگردونه. زشته خالی پس بدن.
واهی که نیست با این اخباری که میاد تقریبا قطعیه منتشر میشن این بازیا مسئله فقط اینه که چه زمانی عرضه میشن؟اكس باكس بخر بجاي صبر واهي
واهی که نیست با این اخباری که میاد تقریبا قطعیه منتشر میشن این بازیا مسئله فقط اینه که چه زمانی عرضه میشن؟
و به عنوان بخش اخر واقعا به نظرتون با وضعیتی که الان هست کسی چرا باید پلی استیشن نخره و به جاش بره ایکسباکس برداره؟
من خودم شاید پارسال وسوسه شده بودم که یدونه ایکسباکس سری اس هم کنار ps5 بخرم به خاطر بازیهای مفت گیم پس و استارفیلد و فورزا ولی با این اخبار همونکارم دیگه منطقی به نظر نمیاد!
تازه هپتیک فیدبک هم داره اسلحه لنسر Gears of War باهاش بیشتر حال میده . برای اره کردن .واهی که نیست با این اخباری که میاد تقریبا قطعیه منتشر میشن این بازیا مسئله فقط اینه که چه زمانی عرضه میشن؟
و به عنوان بخش اخر واقعا به نظرتون با وضعیتی که الان هست کسی چرا باید پلی استیشن نخره و به جاش بره ایکسباکس برداره؟
من خودم شاید پارسال وسوسه شده بودم که یدونه ایکسباکس سری اس هم کنار ps5 بخرم به خاطر بازیهای مفت گیم پس و استارفیلد و فورزا ولی با این اخبار همونکارم دیگه منطقی به نظر نمیاد!
با این صحبتایی که داره میشه من اصلا بعید نمیدونم که چند سال دیگه بازیها همزمان یا نهایت با چند ماه تاخیر برای پلی استیشن هم عرضه بشنخوب مساله اينه هيلو و فورزا
هل بليد اوود اينديانا و فيبل چقدر واست مهمه
اينكه اينارو بصورت دي وان رو اكس باكس داري
منتهي اينكه اگه اينارو دوس داشته باشي و متتظر اومدن رو سوني باشي خيلي منطقي نيست
سياست اومدن همزمان كه تقريبا محاله
حالا اينكه تو هر سال بخوان يه تعدادي بدن رو سوني و اصلا اين استراتژي اول اجرا بشه دوم ادامه دار باشه خوب بعيده
منتهي با يه اكس باكس شما گيم پس رو داري و همه اينارو با خيال راحت
اونورم بازياي سوني رو داري