خبر رسمی بازیهای آینده‌ی استودیو Insomniac افشا شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
insomniac.jpg

یک هفته پیش گروه Rhysida اعلام کرد که با موفقیت استودیو Insomniac را هک کرده و اطلاعاتی را به دست آورده است. پس از اینکه هیچ کس حاضر به پرداخت 2 میلیون دلار نشد، این گروه بیش از 1.3 میلیون فایل را به صورت آنلاین منتشر کرده است که حجم فایلهای افشا شده 1.7 ترابایت است.

به عنوان بخشی ازفایلهای افشا شده از استودیو Insomniac که دوشنبه شب رخ داد، جدول زمانی کامل بازیهای آینده‌ی این استودیو نیز فاش شد. در اسلایدی که ظاهراً مربوط به جولای 2023 است، این استودیو حداقل پنج بازی را برای انتشار بین سال مالی 2025 تا سال مالی 2030 برنامه ریزی کرده است. از پنج بازی، تنها یکی از آنها به طور عمومی اعلام شده است.

بازی‌ای که همه در مورد آن می دانند Wolverine است. با توجه به جدول زمانی فاش شده، تا سال مالی 2026 انتظار نمی رود که بازی عرضه شود.

چهار بازی دیگر ذکر شده هنوز به صورت عمومی معرفی نشده اند. آنها شامل یک بازی Venom است که برنامه ریزی شده برای سال مالی 2025، مرد عنکبوتی 3 در سال مالی 2028، یک بازی جدید از سری Ratchet and Clank در سال مالی 2029 و یک بازی X-Men در سال مالی 2030 هستند.

همچنین در این افشای اطلاعات، قراردادی بین سونی و مارول در مورد توسعه و انتشار بازی های X-Men امضا شده است که با بازی Wolverine شروع می شود. این سند توسط جیم رایان از شرکت سونی و آیزاک پرلموتر از شرکت مارول امضا شد و از جولای 2021 اجرایی شد. طبق این قرارداد در مجموع سه بازی X-Men ساخته خواهد شد.

مانند تمام تاریخ های ذکر شده، همه چیز می تواند در طی چند سال آینده تغییر کند. با سونی و اینسومنیاک گیمز تماس گرفته شد تا در مورد فایلهای فاش شده واکنش نشان دهند، تا امروز، هیچ یک از طرفین پاسخی نداده اند.

Last edited by a moderator:
نه، دلیلی برای کنسل شدن بازی وجود نداره! :D همون‌طور که وقتی Doom 3 و Half-Life 2 لو رفتن و می‌شد یه سری بخش‌های این بازی‌ها رو دانلود کرد، در نهایت منتشر شدن و کلی هم حال دادن به طرفدارهاشون.
من پیگیری نکردم که ببینم چه چیزهایی از Wolverine لو رفته ولی این‌طور که یه عده توی ریست‌ارا می‌گن، حدود ۳۰ دقیقه هست و مربوط به یه سری بخش‌های بازی می‌شه. نه اینکه کل بازی از لحظه اول تا ثانیه آخر با حالت رسمی و کل مأموریت‌ها و کاتسین‌ها و... لو رفته باشه و ملت بشینن ۱۵ ساعت بازی کنن و براش نقد بنویسن. :D
مگر اینکه به تدریج چیزهای بیشتری ازش بیاد که در اون صورت هم باز کنسل نمی‌شه. چون درصد زیادی از خریدارهای بازی، مثل ماها از قشر «هاردکور ۲۴ ساعته در اینترنت» نیستن که در جریان این چیزها باشن و خیلی‌هاشون اصلاً متوجه هم نمی‌شن که همچین ماجرایی اتفاق افتاده. خیلی از اون‌هایی که در جریان این هک فجیع اینسامنیاک هستن هم کاری با این نسخه لیک شده ندارن و صبر می‌کنن تا بازی بیاد و توی کیفیت نهایی برن سراغش.
----------
در مورد اینکه چرا سونی پول نداد...
متأسفانه این جور وقت‌ها تضمینی وجود نداره که هکرهای گرامی پول رو بگیرن و بعدش لو ندن. :D اگه یه فضای معنوی خاصی وجود داشت و سونی می‌گفت دست روی انجیل بذارین و قسم بخورین که بعدش لو نمی‌دین و در غیر این صورت در آتش جهنم می‌سوزین، یه بحث دیگه بود. ولی اینا می‌تونستن راحت پول رو بگیرن و دو دقیقه بعدش همه چیز رو بریزن روی اینترنت، یا ۶ ماه بعدش بگن رفتیم پیتزا خوردیم و پول‌مون تموم شد و این دفعه ۳ میلیون دلار بدین تا لیک نکنیم! :D
حتی اگه هکرهای مهربونی بودن و پول رو می‌گرفتن و در افق محو می‌شدن هم راه رو برای نفرات بعدی باز می‌کردن. یعنی وقتی بقیه هکرها ببینن می‌شه از این اخاذی‌ها کرد، خیلی حریص‌تر از قبل می‌شن و تلاش بیشتری می‌کنن که یه اطلاعاتی به دست بیارن و بفروشن به شرکت. ولی وقتی خبری از پول نباشه، می‌گن چرا کلی زحمت بکشیم و احتمال دستگیری‌مون وجود داشته باشه و آخرش هم چیزی گیرمون نیاد؟
کلاً این جور وقت‌ها خیلی هیاهو به راه می‌افته و هم رسانه‌ها نیاز به انتشار خبرهای جذاب دارن تا بازدید بیشتری نصیب‌شون بشه و هم یه عده به خاطر مسائل دیگه ذوق‌زده می‌شن و کاریش نمی‌شه کرد. :D
البته این هک از نظر آسیب به استودیو و کارمندهاش، خیلی بدتر از ماجرای ناتی داگ بوده. یعنی از یه طرف ممکنه مدارک و اطلاعات اعضای اینسامنیاک دست خیلی‌ها بیفته و مشکلاتی پیش بیاد و بندگان خدا از این جهت اوضاع بدی دارن. از طرف دیگه هم برنامه‌های استودیو و یه سری از اسناد سونی لو رفت و معلوم نیست در ادامه چه چیزهایی لو بره و این قضیه هم گند می‌زنه به بعضی سورپرایزها و هایپ بازی‌ها. یعنی واقعاً سخته که آدم سال‌ها روی یه پروژه‌ای کار کنه و به جای اینکه به طور رسمی و توی یه قالب شیک و تر و تمیز نمایش داده بشه، یه دفعه به شکل کج و کوله بریزه توی اینترنت.
ولی از نظر آسیب به خود بازی Wolverine، به نظرم اصلاً در حد TLoU2 نیست و یه ذره داره از این جهت اغراق می‌شه. :D با اینکه می‌گن بیلد پی‌سی افتاده دست ملت و می‌تونن بازیش کنن، ولی باز هم شرایط بازی یه جوریه که اون ماجراهای فجیع TLoU2 براش پیش نمیاد.
داستان و نحوه روایت TLoU2 خیلی خاص بود و لو رفتنش آسیب زیادی به بازی می‌زد، در حالی که Wolverine از یه زاویه می‌شه گفت یه IP جدید محسوب می‌شه (نه از نظر شخصیت و دنیای بازی، بلکه از این نظر که اولین روایت اینسامنیاک از این شخصیت هست) و به خاطر همین حساسیت زیادی روش وجود نداره که ملت قیام کنن. یعنی نهایتش مثلاً لو می‌ره که فلان شخصیت توی بازی حضور داره یا توی After Credits فلان اتفاق می‌افته و یه سری از سورپرایزها به فنا می‌رن، ولی باز خیلی فرق داره با ماجرای TLoU2.
مهم‌تر از همه اینکه اون عزم حیرت‌انگیز برای لو دادن داستان وجود نداره! :D اصل بدبختی‌ها در مورد لیک TLoU2 این بود که یه عده به خاطر عصبانیت از داستان، اعلام جهاد کردن و لباس رزم برای مبارزه با کافری به نام نیل دراکمن پوشیدن و ریختن همه جا داستان رو لو دادن، ولی برای Wolverine بعیده همچین اتفاقی بیفته و اگه کسی خودش دنبال ویدیوها و داستان نباشه، احتمالاً می‌تونه تا زمان انتشار پاک بمونه.
من که فقط یه ۳۰،۴۰ ثانیه گیم‌پلی از یکی از بخش‌های بازی دیدم و دیگه گذاشتمش کنار تا زمانی که به طور رسمی نمایشش بدن. چون یه بازی جدید محسوب می‌شه، با اینکه هایپ بالایی داره ولی اون کنجکاوی عظیم برای دونستن داستان بازی‌های دنباله‌دار رو نداره که آدم ببینه فلان شخصیت چی به سرش میاد و داستان به چه سمتی می‌ره و کلاً اگه چیزهای لیک شده رو نبینیم، به شهادت نمی‌رسیم و می‌شه تحمل کرد! :D حداکثرش یه مدت این جَو وجود داره و بعدش کم‌کم زیر بقیه اخبار و بازی‌ها گم می‌شه تا زمانی که تریلرها و گیم‌پلی‌های رسمی منتشر بشن.

من دیدم چند جا شما این هک رو با چیزهای دیگه مقایسه کردی که کاملا اشتباه یا همین مثال هایی که در همین پست زدی
مثلا این مسئله ای رو که برای اینسامنیاک پیش اومده رو در یکی از پستاتون با اون اتفاقی که برای ناتی داگ سر پارت ۲ افتاد مقایسه کردی و گفتی چیز خیلی حادی نیست تازه اون رو حاد تر هم نسبت به این میدونی !!
مثلا میگید مگه چه اتفاقی نهایتا برای پارت ۲ افتاد مگه اون کنسل شد یا مشکلی برای کیفیت اون بازی رخ داده درحالی که اینو در نظر نمیگیرید اون هک ۲ ماه قبل ریلیز پارت ۲ اتفاق افتاده بود طبیعتا نمیتونه انچنان دمیجی بزنه به پروژه ولی الان صحبت اینکه دو سال !!!! زودتر بنا به تاریخی که برای ریلیز این بازی در نظر گرفته بود اینسامنیاک اتفاق افتاده
زمان به شدت زیادی با توجه به اینم که میگن تمام بازی دست هکراس رسما ینی اینکه همین بیلد رو بزارن با توجه به ماد سازها که خیلی هم گسترده هستن راحت میتونن توی این زمان طولانی بازی رو لانچ کنن
این ینی رسما به فنا رفتن این پروژه با این همه هزینه
اینم که بگی گیمرا تو نت نیستن انچنان کاری ندارن به این چیزا اونم در شرایط امروز که اتفاقا نان استاپ کامیونیتی گیم توی نتن طوری که کمپانی ها دیگه کنفرانس مطبوعاتی نمیزارن مثل زمان e3و میخوان بازی معرفی کنن صرفا میان تو نت یه شوکیس میزارن چون میدونن دیگه اکثر گیمرا تو مجازی هستن و میبینن این صحبت ها مصداق ندیدن حقیقت و سر توی برف کردن یا اینکه برای تسکین دادن دلتون و کنترل کردن دمیج های احتمالی یه چیزی گفته باشین
ما تو دورانی هستیم که یه لیک یا تریلری از بازی میاد میلیونها ویو میخوره
حالا چه جوری میشه این فاجعه رو دوسال کنترل کرد ؟؟؟؟
الان اینسامنیاک دقیقا مثل چوب دوسر طلاس معلوم نیست واقعا اونجا چه خبره؟
اگه بخواد سرعت کارو بالا ببرن که زودتر بازی بدن که واقعا غیرممکن و فرض محال در صورت تکمیل شدن معلوم نیست کیفیت کار به خاطر این فشار و عجله چی از اب در بیاد
اگه کنسل کنن کلا خب با توجه به عناوین این استدیو که معلوم شده پر خرج ترین عنوان های سونی هم هستن معلوم نیست چه ضرری رو متحمل میشن
اگه هم سر همون تاریخ بدن بیرو که مشکلاتی که گفتم براشون پیش میاد

ویرایش : من اون پستتون هم که در بخش ps5 دادید اینجا نقل قول کردم چون توی اون تاپیک که پست های من رو پاک میکنن احتمالا قانون نانوشته ای هست فقط سونی فن ها اونجا مجاز به پست دادن هستن برای همین اینجا نقل قول کردم

آخرین ویرایش:
از کجا معلوم پولو بگیرن بعدا منتشر نکنن، از کجا معلوم دوباره باج خواهی نکنن
واسه چی هک میکنن، واسه همون که یکسری کرک میکنن.

یه dll fix داره

View attachment 322964

احتمالا تو تورنته. ببین جای دیگه پیدا میکنی یا به طرف توییت بزن

View attachment 322965

به فایلهای exe اسپایدر من 2 و ونوم و اسپایدر 3 رسیدن، ممکنه devbuild اونا هم باشه.
اگه اطلاعاتی از اونا باشه، واقعا حق دارن سکته بزنن مسئولای اینسامنیاک
دمت گرم، همین توئیت که دادی نوشته Dll fix اون چیزی که بنده خدائه نوشته senpai رو زدم توی
Base64 Decode and Encode - Online
لینک فایل رو داد اجرا کردم
دارم تست میکنم، فعلا یه تست رفتم میشه دست و پا قطع کرد امیدوار شدم 8->
مثکه تونستن اسکارلت ویچ رو هم به بازی اضافه کنن.

به نظر

• Like
Reactions: pouria.sh
این طرز فکر به شدت مسخره ست
اگه سونی 1دلار به اینا میداد از فردا باید خبر حمله تمام هکر ها به استدیوهای پلی استیشن رو میشنیدیم
اصلا از کجا معلوم بعد از باج دادن اطلاعات رو پخش نکنن؟
کسی که تو روز روشن داره باج گیری میکنه چه اعتمادی میشه بهش کرد؟
یه کم فکر کنید بعد پست بدید
نه واقعن اینطوری نیست که اگر پول میدادن فردا به تمام استودیوهای بازیسازی حمله میکردن!
مطمعن باش همین الان هم بدون گرفتن 1 دلار، اگر بتونن بازهم اینکارو میکنن.

اگر سونی پول رو میداد، بسیار بعید بود که بازهم اطلاعات رو پخش کنن. چون بحث بیزینس هستش نه خصومت شخصی. حالا این نوع کثیفش محسوب میشه ولی خب به هر حال چارچوب و قوانین خودش رو داره.
اینجوری به قضیه نگاه کن که اگر بنا بود پول رو بدن و اطلاعات بازهم پخش بشه، کلیت این بیزینس و باجگیری زیر سوال میرفت. یعنی دیگه هیچوقت، هیچکس به هکرها 1 دلار هم پول نمیداد. چون میدونستن در هر حال اطلاعاتشون لیک میشه یا مثلن از بین میره.

تو سالهای 2018-2109 که اوج باجگیری ها بود، خیلی از شرکت های ریز و درشت پول دادن. حتی اون دوران خیلی معتقد بودن سطح فراگیری باج افزارها خیلی بیشتر از چیزی هست که رسانه ای شده. به این معنی که مثلن کمپانی x آلوده شده و درجا پول رو داده و تمام. و خب هیچ خبری هم بعدش بیرون درز نکرده! ولی زمانی که مثل الان، قربانی در پرداخت باج مقاومت کنه ، همه چیز رسانه ای میشه و ماجرا کلن عوض میشه.
خلاصه که بهت این اطمینان رو میدم که متاسفانه این هکرهای حرومزاده پول درمیارن و خوب هم درمیارن. ولی خب خیلی هاش اصلن رسانه ای نمیشه!

ولی پول دادن اونم به این شکل، بسیار بسیار تو مخی و عذاب آور هستش. به نوعی که تبدیل به تروما میشه!
از دید شخصیم، من سونی رو کاملن درک میکنم که نمیخاست این باج رو بده. ولی خب اگر جای تصمیم گیرنده های سونی بودم و منافع یه تیم رو در خطر میدیدم، شاید نظر دیگه ای میداشتم.

در نهایت این نکته هم باید در نظر گرفت که این شرایط به شدت سخت و پیچیدس و قضاوت کردن سونی یا هر کس دیگه ای که درگیر باجگیرها میشه، کاری نادرست و غیر منصانه است. تو این شرایط گزینه ها همگی خاکستری هستند. تسلیم شدن و مقاومت کردن هرکدوم تبعات خاص خودش رو خاهد داشت.

این لینک توی لیک هایی که از گیم پلی اومده دیدم از همه کامل تر بود ۲۵ دقیقه پشت سر هم با کات سیناش
دوستانی که دوست دارن ببینن برن ببینن تا پاک نشده
جالبه سر این بازی خیلی دارن شدید برخورد میکنن در حالی که برای بازی های دیگه اینجور نبود مثلا لیک های راکستار اینجوری بگیر ببند نبود

این مرتیکه لوزر ۲زاری چه خوشحاله :D
واقعا نسل سختی رو میگذرونن و مجبورن واسه عقده گشایی، دست به دامن همچین اتفاقی بشن.
کلا اینجور آدما چند نسله فشار بهشون صدمات روحی جبران ناپذیری وارد کرده و چی بهتر از عقده گشایی سر زحمات n ساله استودیو زحمتکشی که فرست پارتی رقیبه و از قضا بازی آخرشون تو سالی که گیم 2.00 شانس آورد زیر ۸۰ نرفت اومد و متا ۹۰ گرفت.
نمونه وطنیشو داریم داخل فروم میبینیم که با اکانت اصلی و فرعیش داره جانانه مطالب مرتبط با لیک رو تو همه تاپیکها پوشش میده و یکم همت کنه تو پیام خصوصی هم ورود می‌کنه که چیزی رو از قلم ننداخته باشه.

نمونه وطنیشو داریم داخل فروم میبینیم که با اکانت اصلی و فرعیش داره جانانه مطالب مرتبط با لیک رو تو همه تاپیکها پوشش میده و یکم همت کنه تو پیام خصوصی هم ورود می‌کنه که چیزی رو از قلم ننداخته باشه.
شما خودت الان اکانت فرعی هستی :D
حالا چرا انقدر قضیه رو شخصیش کردی؟ اتفاقیه که افتاده. تا جایی که من دیدم هیچ کس هم بدون اسپویلر مطلبی نزاشته. شما میخای برات اسپویل نشه، فقط کافیه نبینی. همین!

مثل اینکه بیلد اولیه SM3 هم در اومد بیرون

پ.ن:
هرچقدر میگذره حس میکنم سونی باید یکجوری جلوی این لیک می‌گرفت، حالا لیک شدن چهارتا ویدیو مهم نیست، لیک شدن Dev Build اونم ۳ تا بازی آینده، ضربه بدی میتونه به استودیو اینسامنیاک بزنه

آخرین ویرایش:
شما خودت الان اکانت فرعی هستی :D
حالا چرا انقدر قضیه رو شخصیش کردی؟ اتفاقیه که افتاده. تا جایی که من دیدم هیچ کس هم بدون اسپویلر مطلبی نزاشته. شما میخای برات اسپویل نشه، فقط کافیه نبینی. همین!
من هر اکانتی باشم یادم نمیاد از بابت چیزی سو استفاده کرده باشم و یا سوار موجی گند بزنم به تاپیکا با پخش لیک چه با اسپویل چه بی اسپویل. درک این قضیه اگه برای شما سخته با همون ۲ ۲تا ۴تات حساب کتاب کن ببین فرقش چیه.
پس یادمون باشه سر بازیای شمام صرفا چون قضیه شخصی نیست تو تاپیکاش با اسپویل ازتون پذیرایی کنیم نهایت کافیه نبینی دیگه.:-j
البته الان یادم افتاد که کسی برای بازیی مثل شبیه ساز پیاده روی تره هم خرد نمیکنه که بخواد به لیک کردنش حتی فکر کنه. امثالهمش چیه که بخواد اسپویلم بشه :D فرق هست بین استودیوها وقتی بازی بزرگتون رو میشه زد کانال مستند سرزمینهای اسکاندیناوی و صرفا طبیعت و پیاده روی تماشا کرد و از تجربه بازی بی نیاز شد.

آخرین ویرایش:
ای کاش یه شیر پاک خورده ای میومد کل لیک هارو به شکل وحشتناک الوده به ویروس و دوباره اپلود میکرد، تا این نوابغی که سر از پا نمیشناسن و صبح و شب بدون اسپویل در موردش حرف میزنن و اطلاعات نشر میدن و دنبال فایل ها هستن هم، به یک سعادتی میرسیدند و ناکام نمیموندن...

*جدی برای عده ای نابغه سواله که چرا سونی به اینا "باج" نداد؟ تشویقشون نکرد؟ برای ایندگان بسته تشویقی نفرستاد؟ دوربین مخفیه؟ شایدم گروگان گیری های یک عده و موفقیت هاشون برای عده ای دیگر توهم و راه های جدید احتمالی برای رسیدن به خداشون ایجاد کرده... الگوبرداری...

کار درست بودن استودیوی های سونی و بخصوص اینسامنیاک همین بس که دو سال مونده به انتشار بازی و چنینی بیلدی که احتمالا قدیمی تر از این حرفا هم باشه کامل قابل بازیه و البته این بیلد کامل تر و آماده تر از یه سری بازی هست که ریلیز شدند از کمپانی های مختلف!

قشنگ باگ هاش کمتر از یه سری بازی اسمشو نبر و پر مدعاست 😂

======

یه سری هم بقدری هیت چشاشون رو کور کرده تو این قضیه بازم دنبال راهی می‌گردند سونی رو محاکمه کنند. طرف برگشته میگه تقصیر سونیه به دزد و مفت خور جماعت باج نداده :-j آره به دزد جماعت یاد بدند از فردا بریزید سرور هامون رو هک کنید ما هم باج بدیم بهتون. تهشم سیس حق به جانب می گیرند و حتی بازیی که دوسال مونده به انتشار رو از رو یه بیلد معلوم نیست چقدر قدیمی تحلیل و نقدش هم می کنند واسمون و با اعتماد به نفس کاذب میگن فلان جاشم ایراد داره!! :))

بعدشم اصلا هیتر سونی نیستنا فقط اتفاقی تمام پست هاشون در مورد سونی و استودیوها شه و صبح تا شب تو تاپیک های مربوط به مجموعه پلی استیشن چرخ می خورند و لینک لیک رو هم یکی در میون میزارند و تحلیل می کنند.

آخرین ویرایش:
با دو نوع حیوون نمیشه مذاکره کرد ، یکی تروریستها یکی هم این هکرهای انگل.
الان سونی چرا باید مذاکره میکرد ، تسلیم میشد و پول میداد که تبدیل به یک رسم جذاب بشه و از فردا هکرهای دیگه دوره بیفتن از مایکرو ، راکستار و... هم این اخاذی ها رو تکرار کنن؟

با توجه به خبری که اومده مبنی بر اجرا بیلد بازی روی دوکیت xbox اوضاع داره خیلی دارک میشه واسه سونی
بعضی احتمال میدادن در اینده بازی زودتر روی pc لانچ بشه
الان xbox هم اضافه شد
خدایی فکر کردی چندتا ماد ساز فی سبب الله میان میشینن بازی رو کامل میکنن؟!

یه 20 دقیقه ام رو ایکس باکس شما تجربش کن تا متوجه بشی بازی با کیفیت یعنی چی.

یه 20 دقیقه ام رو ایکس باکس شما تجربش کن تا متوجه بشی بازی با کیفیت یعنی چی.
ما که چند ماه دیگه هدف و تارگت استودیوهای سونی رو قراره بازی کنیم (هل بلید ۲)، حالا تا ببینیم طبق وعده خودشون میتونن تا سال ۲۰۲۶ بهش برسن یا نه:-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or