خبر رسمی بازیهای آینده‌ی استودیو Insomniac افشا شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
insomniac.jpg

یک هفته پیش گروه Rhysida اعلام کرد که با موفقیت استودیو Insomniac را هک کرده و اطلاعاتی را به دست آورده است. پس از اینکه هیچ کس حاضر به پرداخت 2 میلیون دلار نشد، این گروه بیش از 1.3 میلیون فایل را به صورت آنلاین منتشر کرده است که حجم فایلهای افشا شده 1.7 ترابایت است.

به عنوان بخشی ازفایلهای افشا شده از استودیو Insomniac که دوشنبه شب رخ داد، جدول زمانی کامل بازیهای آینده‌ی این استودیو نیز فاش شد. در اسلایدی که ظاهراً مربوط به جولای 2023 است، این استودیو حداقل پنج بازی را برای انتشار بین سال مالی 2025 تا سال مالی 2030 برنامه ریزی کرده است. از پنج بازی، تنها یکی از آنها به طور عمومی اعلام شده است.

بازی‌ای که همه در مورد آن می دانند Wolverine است. با توجه به جدول زمانی فاش شده، تا سال مالی 2026 انتظار نمی رود که بازی عرضه شود.

چهار بازی دیگر ذکر شده هنوز به صورت عمومی معرفی نشده اند. آنها شامل یک بازی Venom است که برنامه ریزی شده برای سال مالی 2025، مرد عنکبوتی 3 در سال مالی 2028، یک بازی جدید از سری Ratchet and Clank در سال مالی 2029 و یک بازی X-Men در سال مالی 2030 هستند.

همچنین در این افشای اطلاعات، قراردادی بین سونی و مارول در مورد توسعه و انتشار بازی های X-Men امضا شده است که با بازی Wolverine شروع می شود. این سند توسط جیم رایان از شرکت سونی و آیزاک پرلموتر از شرکت مارول امضا شد و از جولای 2021 اجرایی شد. طبق این قرارداد در مجموع سه بازی X-Men ساخته خواهد شد.

مانند تمام تاریخ های ذکر شده، همه چیز می تواند در طی چند سال آینده تغییر کند. با سونی و اینسومنیاک گیمز تماس گرفته شد تا در مورد فایلهای فاش شده واکنش نشان دهند، تا امروز، هیچ یک از طرفین پاسخی نداده اند.

Last edited by a moderator:
1703092331929.png
مایلز تا JUNE 2023 ( شش ماه پیش) 554 میلیون دلار درامد داشته
148 میلیون دلار از درامد و هزینه ساخت بازی به مارول رسیده
269 میلیون دلار سود دهی داشته
---------------
نکته جالب چیه ؟
سونی 229 برای خرید Insomniac هزینه کرده و اولین بازی Insomniac بعد از خرید ( تا 6 ماه پیش ) 269 میلیون سود دهی داشته

View attachment 322855
مایلز تا JUNE 2023 ( شش ماه پیش) 554 میلیون دلار درامد داشته
148 میلیون دلار از درامد و هزینه ساخت بازی به مارول رسیده
269 میلیون دلار سود دهی داشته
---------------
نکته جالب چیه ؟
سونی 229 برای خرید Insomniac هزینه کرده و اولین بازی Insomniac بعد از خرید ( تا 6 ماه پیش ) 269 میلیون سود دهی داشته
ولی ip نداره insomniac به چه درد میخوره ؟ =((

آره من زدم بگیرم ببینم چطوریه،
فقط سوال فنیم شده این یعنی قرار برای PC بیاد؟
برای پی سی و ps5 قطعا میاد
ولی زمانبندی دقیقی مشخص نیست.
مثلا معلوم نیست که همزمان میاد یا اینکه اول برای پی اس ۵ میاد و مدتی بعد برای پی سی...

آره من زدم بگیرم ببینم چطوریه،
فقط سوال فنیم شده این یعنی قرار برای PC بیاد؟
چون dev build داریم یعنی در حال توسعه در کنار هم هستن و فاصله زمانی تو ریلیز مشخص نیست ولی چون تا ریلیز خیلی فاصله هست، احتمال عرضه همزمانم هست
البته دیتاهای لیک شده gta 6 هم از pc بود و میبینی اون همزمان نمیاد، پس احتمال تاخیرم هست ولی بعیده مثل سایر عناوین باشه و به نظر نسخه pc رو خود اینسامنیاک میزنه.بعدم تو قراردادی که سونی با مارول بسته و لیک شده، تمام عناوین نسخه pc دارن ولی خبری از پلتفرمهای ماکرو و سوییچ نیست.
________
از لحاظ لیک نسخه، قبلا دوم 3 و هاف لایف 2 هم لیک نسخه داشتن، استاککر هم اخیرا.
gta6 کلا لیک نسخه نبود و صرفا چند تا ویدیو از بیلدای اولیه بود.
ولی این علاوه بر لیک devbuild هم کنسول و pc و هم برنامه های 13-14 سال آینده اینسومنیاک، بخشی از داستان اسپایدر من 3 و ... هم لیک کرده و لیک گسترده ای بوده.
اما از لحاظ ریلیز، هنوز grforce now از بقیه بالاتره
البته تو دادگاهها هم لیک اطلاعات از زنیمکس و سونی و ماکرو هم داشتیم

برای پی سی و ps5 قطعا میاد
ولی زمانبندی دقیقی مشخص نیست.
مثلا معلوم نیست که همزمان میاد یا اینکه اول برای پی اس ۵ میاد و مدتی بعد برای پی سی...
چون dev build داریم یعنی در حال توسعه در کنار هم هستن و فاصله زمانی تو ریلیز مشخص نیست ولی چون تا ریلیز خیلی فاصله هست، احتمال عرضه همزمانم هست
البته دیتاهای لیک شده gta 6 هم از pc بود و میبینی اون همزمان نمیاد، پس احتمال تاخیرم هست ولی بعیده مثل سایر عناوین باشه و به نظر نسخه pc رو خود اینسامنیاک میزنه.بعدم تو قراردادی که سونی با مارول بسته و لیک شده، تمام عناوین نسخه pc دارن ولی خبری از پلتفرمهای ماکرو و سوییچ نیست.
________
از لحاظ لیک نسخه، قبلا دوم 3 و هاف لایف 2 هم لیک نسخه داشتن، استاککر هم اخیرا.
gta6 کلا لیک نسخه نبود و صرفا چند تا ویدیو از بیلدای اولیه بود.
ولی این علاوه بر لیک devbuild هم کنسول و pc و هم برنامه های 13-14 سال آینده اینسومنیاک، بخشی از داستان اسپایدر من 3 و ... هم لیک کرده و لیک گسترده ای بوده.
اما از لحاظ ریلیز، هنوز grforce now از بقیه بالاتره
البته تو دادگاهها هم لیک اطلاعات از زنیمکس و سونی و ماکرو هم داشتیم
GTA آخه تقریبا واضح بود که بلاخره برای PC میاد ولی بیشتر فکر میکردم این بازی کاملا انحصاری باشه و خیلی خبر خوبیه، حالا بازیو گرفتم هنوز تست نکردم شب یک تست برم ببینم چطوریه ولی اینکه میگن ملت هم دارن روش کار میکنن بهتر بشه جالب شده 8->
بنده خدا کارگردان تیم تو توئیتر نوشته بود داشته سکته میزده این اتفاق افتاده، ناراحت شدم.

GTA آخه تقریبا واضح بود که بلاخره برای PC میاد ولی بیشتر فکر میکردم این بازی کاملا انحصاری باشه و خیلی خبر خوبیه، حالا بازیو گرفتم هنوز تست نکردم شب یک تست برم ببینم چطوریه ولی اینکه میگن ملت هم دارن روش کار میکنن بهتر بشه جالب شده 8->
بنده خدا کارگردان تیم تو توئیتر نوشته بود داشته سکته میزده این اتفاق افتاده، ناراحت شدم.
بازی GTA که برا پی سی تایید نشده ، از کجا واضح بود که میاد ؟! :-?

بازی GTA که برا پی سی تایید نشده ، از کجا واضح بود که میاد ؟! :-?
از این نظر که تمام نسخه های اصلی تا به حال برای پیسی هم ریلیز شدن و gta6 هم دلیلی نداره فرقی داشته باشه در نهایت با تاخیر برای پیسی هم میاد بدون شک

والا اینا هکر های قانعی بودن. سر جمع 2 میلیون دلار می خواستن.
من جای سونی بودم به اینا2 میلیون دلار رو می دادم.
هرچی بود و نبود لیک کردن اینا!
---
ولی جدی من همیشه برام سواله اینایی که هک می کنن بعد پول می خوان, هیچ وقت کمپانی هم بهشون پول نمی دن, اینا هم همیشه یا مفت همه چی رو منتشر می کنن.
خوب واسه چی اصلا هک می کنن؟ یارو که پولی گیرش نمیاد فقط وقتش رو باید بزاره خودشم توی دردسر های قانونی بندازه که یه سری اطلاعات مفت بده دست ملت!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or