بازگشت Noob Saibot به مبارزه!

The Hoss

کاربر سایت
q54x13dmkwjnlmvj196z.png

اکنون که بازار بازی‌های مبارزه‌ای گرم و پر رونق است خبری داغ را شاهد خواهید بود!
اخیراً تریلری منتشر شده است که از شخصیت قدیمی و دوست‌داشتنی سری مورتال‌کامبت رونمایی به عمل می‌آورد و او کسی نیست جز Noob Saibot، که دوباره شاهد بازگشت وی به این سری خواهیم بود.
این نسخه‌ از سری پرطرفدار و کهن مورتال‌کامبت که استودیوی Netherrealm وظیفه‌ی ساخت و شرکت Warner Bros وظیفه‌ی نشر آن را بر عهده دارد؛ در تاریخ 18 آپریل سال جاری میلادی (29 فروردین 1390) برای کنسول‌های خانگی اکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 منتشر خواهد شد.
تعدادی هم تصویر از این تریلر تهیه کردیم که در داخل اسپویلر زیر میتونید اونها مشاهده کنید:
i6kzux8mh2b9nl2vvg9.jpg

0tdjtgx8904pz6ub4fly.jpg

kztuxmdhvbw6g4pqam82.jpg

cq9g4pixjo9pyggqyg5k.jpg

slx05s36rbh7u1eey6nn.jpg

saxz7dkh02kmp7ft4xil.jpg

t5qwmyiavk94vcpa8tkp.jpg

gd1msd73phruasqvf4e.jpg

qdkbox70bobsnhjnhpr3.jpg

gcj8bqppcxe3rx2iqkjt.jpg

t99pvgfveuonuld0j91t.jpg

t95zsm4nbwbqp0d2a.jpg
دانلود تریلر منتشر شده:
از MediaFire (با کیفیت MP4 HD - WMV SD) با تشکر از امیر - akiba و پوریا - PXG.
از 4Shared (با کیفیت MP4 HD) ‌با تشکر از حمیدرضا - Shang Tsung.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Akiba and slipkboy
البته Noon Saibot رو میشه جزو شخصیت هایی قرار داد که در مرجله ی اول رو اعصابن ولی در ادامه به محبوبیت میرسن. من یادمه اولین بار Shao kahn رو این شکست دادم :دی

ولی خودمونیم Netherrealm خیلی خوب ملت رو توی کف میذاره. هفته ای میاد 1 نفر رو معرفی میکنه !!

در مورد تریلر هست. تو sp گذاشتم شاید کسی ندیده باشه.
راستی دوستان کسی به اون portalـی که noob درست کرد دقت کردش؟:دی همونی که زیر پای یکی از دشمناش انداخت(نمی دونم فکر کنم nightwolf یا jade بود) خیلی باحال بود:دی البته زیباترین قسمتش صحنه ای بود که دوتایی اگه اشتباه نکنم jade رو گرفته بودند و یکی از پشت و یکی از جلو داشت میزد و طرف آخرش بالا آورد:دی

• Like
Reactions: Akiba
نوب سایبات واقعاً یکی از محبوب ترین شخصیت هاست!
به نظرم علت اینه که رنگش سیاهه و یه جورایی مخوفه! در ضمن مبارزه اش هم که عالیه.
راستش من اصلش به خاطر این دوستش دارم که خیلی خسته به نظر میاد! خسته تر از همیشه!:d

• Like
Reactions: Quantic Dream
صحنه را دیدم . عجب حرکاتی میزد :d ای جان خیلی حال کردم بسیار سریع و زیبا بودن ;;)

در مورد تریلر هست. تو sp گذاشتم شاید کسی ندیده باشه.
راستی دوستان کسی به اون portalـی که noob درست کرد دقت کردش؟:biggrin1: همونی که زیر پای یکی از دشمناش انداخت(نمی دونم فکر کنم nightwolf یا jade بود) خیلی باحال بود:biggrin1: البته زیباترین قسمتش صحنه ای بود که دوتایی اگه اشتباه نکنم jade رو گرفته بودند و یکی از پشت و یکی از جلو داشت میزد و طرف آخرش بالا آورد:biggrin1:

اون صحنه که Jade بود واقعا هم جالب بود کلا تمام حرکاتش هست ولی یه جورایی آپگرید و زیباتر شده از نظر بصری کلا الان خیلی هیجان زده ام :biggrin1:
اون صحنه هم که 2 تایی Jade رو ترکوندن واقعا صحنه ی دردناکی بود . 2تا مرد یه یک عدد خانوم ؟ :biggrin1:
کلا ازون چیزی که تصور میکردم خفنتر بود . دیر معرفی شد اما فوق العاده معرفی شد

آخرین ویرایش:
واقعا از لطفی که دوستان به من دارن تشکر می کنم :d;)

-------------
راستی دوستان کسی به اون portalـی که noob درست کرد دقت کردش؟:biggrin1: همونی که زیر پای یکی از دشمناش انداخت(نمی دونم فکر کنم nightwolf یا jade بود) خیلی باحال بود:biggrin1: البته زیباترین قسمتش صحنه ای بود که دوتایی اگه اشتباه نکنم jade رو گرفته بودند و یکی از پشت و یکی از جلو داشت میزد و طرف آخرش بالا آورد:biggrin1:
Jade بود....تریلر خیلی نکات بیشتری رو هم داره...برای اولین بار توش Grave Yard که یه Arena مخفی تو MK3 بود رو نشون میدن....همچنین Jade اسلحه قدیمی خودش رو داره...قدرت جاذبه Ermac برای موارد غیر از X-Ray هم قابل استفاده هست.....

و از همه مهم تر وجالب تر :
زخم های تن Noob که حالت یخ به خودشون دارن و صدای Noob که به ربات شباهت داره...

-------------
بازم با Smok باهمن یا تکیه؟

کاملا مجزا....هم از نظر داستان هم گیم پلی....

این یارو که بیشتر شبیه NOOB Syborg هست!
یه حسی به من میگه این تریلر آخرش گفت NOOB Cyborg Wins , حالا نمیدونم متوهم شدم یا چیز دیگه ای :d
من که تریلر رو دیدم واقعا سبک گیم پلی و استایل مبارزش بی نظیر بود و X-Rayـش هم حرف نداشت فقط قیافش خیلی ضایعه بیشتر شبیه سوفور ها شده .
اینم چند تا Screen از تریلر قبلا گرفته شده بود توسط خودم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or