بازگشت Noob Saibot به مبارزه!

The Hoss

کاربر سایت
q54x13dmkwjnlmvj196z.png

اکنون که بازار بازی‌های مبارزه‌ای گرم و پر رونق است خبری داغ را شاهد خواهید بود!
اخیراً تریلری منتشر شده است که از شخصیت قدیمی و دوست‌داشتنی سری مورتال‌کامبت رونمایی به عمل می‌آورد و او کسی نیست جز Noob Saibot، که دوباره شاهد بازگشت وی به این سری خواهیم بود.
این نسخه‌ از سری پرطرفدار و کهن مورتال‌کامبت که استودیوی Netherrealm وظیفه‌ی ساخت و شرکت Warner Bros وظیفه‌ی نشر آن را بر عهده دارد؛ در تاریخ 18 آپریل سال جاری میلادی (29 فروردین 1390) برای کنسول‌های خانگی اکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 منتشر خواهد شد.
تعدادی هم تصویر از این تریلر تهیه کردیم که در داخل اسپویلر زیر میتونید اونها مشاهده کنید:
i6kzux8mh2b9nl2vvg9.jpg

0tdjtgx8904pz6ub4fly.jpg

kztuxmdhvbw6g4pqam82.jpg

cq9g4pixjo9pyggqyg5k.jpg

slx05s36rbh7u1eey6nn.jpg

saxz7dkh02kmp7ft4xil.jpg

t5qwmyiavk94vcpa8tkp.jpg

gd1msd73phruasqvf4e.jpg

qdkbox70bobsnhjnhpr3.jpg

gcj8bqppcxe3rx2iqkjt.jpg

t99pvgfveuonuld0j91t.jpg

t95zsm4nbwbqp0d2a.jpg
دانلود تریلر منتشر شده:
از MediaFire (با کیفیت MP4 HD - WMV SD) با تشکر از امیر - akiba و پوریا - PXG.
از 4Shared (با کیفیت MP4 HD) ‌با تشکر از حمیدرضا - Shang Tsung.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Akiba and slipkboy
قول میدم همتون(ps) اول که بازی رو میگیرید اول از همه کریتوس رو انتخاب میکنید...:-*
عمرا:دی به شخصه سعی می کنم همه رو یک دور تست کنم و بعدش هم فقط با Sub-Zero و Noob Saibot بازی می کنم. انصافا همه چیز این دو شخصیت عالی هست. از داستان بگیر تا قیافه و حرکاتشون:دی

یه مرد پیدا نمیشه لینک درست و حسابی بذاره؟؟؟!!
مثل موتادها تو کفم!!!( خماره خمارم....!!!!):d

از دوستانی هم که اون لینکها رو گذاشتن نهایت تشکر رو دارم!!! ولی واسه من کار نمیکنه!!!

آقا شخصیت مورد علاقه من بروس لی بود حضورش تایید شده !؟

سلام
اره باو لو مگه میشه نباشه بعدشم اسکورپیون

قول میدم همتون(ps) اول که بازی رو میگیرید اول از همه کریتوس رو انتخاب میکنید...:-*

اطلاعات
مگه کریتوس دانلودی نیستش؟
پس دوراه داری
یا بازی کپی میخری و میری پی اس ان که دانلودش کنی که بنینگو پیش رو داری
یا میری واسه مورتال کمبات یه اوریج میخری

من که هر کاری کردم نتونستم از این لینکهایی که دوستان گذاشتن چیزی ببینم.ای خدا اینم شد شانس.NOOB کاراکتر مورد علاقه منه ولی نمیتونم ببینم توی این mortal kombat چه جوری شده.دلم اب شد از بس ازش تعریف کردید:((

مدیا فایر هم آپ کردم :d :d :d اگر این لینک و لینکی که دوستمون بالا گزاشتند هم کار نکرد پیشنهاد میکنم خودتون رو راحت کنید و یک چیز پی N بگیرید :d :d :d

دانلود

موفق شدم !
موفق شدم بذارمش داونلود شه !!!! :d

-------------------------------------------------------------

اقا به واقع عجب حيوان درنده ايه اين نوب !!! :d
فكر نميكردم اينطوري درش بيارن !!!

آخرین ویرایش:
خیلی خبر خوبی بود :دی

یکی از بهترین خبر هایی بود که این چند وقته شنیدم مثل اینکه بالاخره دعاهامون اثر کرد و شخصیت محبوبم هم تایید شد :دی

دوست عزيز شرط ميبندم اين اولين كمبتيه كه ميخواي بازي كني كه ميگي نوب كيه بچسبين به كريتوس !!!!! :d

بابا چند سال پیش نمی دونم PS1 بود یا2 بازیش کردم اصلا نمی دونستم کین اینا زیاد بازیش نکرده بودم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or