بازي LAN = Team Fortress 2

مي خوام بازي Team Fortress 2 روي چند كامپوتر به صورت LAN بازي كنم چه جوري مي شه؟
البته مي دونم كه خيلي ها اين بازي رو نديدن چون توي بازار كم هست و من فقط توي سري بازي هاي شركت Sarzamin ديدم

من رفتم توی سایتشون مثل اینکه قراره کلا فضای بازی رو از حالت صحرا و تکزاسی به سرما و آلپ و کوهستان بکشون در پچ ها بعدی .
معمولا Valve چیزی رو فاش نمیکینه!! منبع رو میشه ذکر کنید؟!
البته در هر حال به نظر بازم جالب میتونه باشه.

یکی از دوستان در مورد راهاندازی یک سرور پرسید که اینقدر طولش دادم بنده خدا dc شد!! معذرت!!
ولی خب بلاخره لینک رو یافتم. این ds بازی tf2 هست:
http://www.mininova.org/tor/1172273
باید دانلود بشه و اطلاعات کامل رو پایینش زده. فقط فعلا اصلا پیشنهاد نمیکنم چون سایت psy داون هست و چون این برای non-steam ها هست باید آپدیت بشه و این آپدیت 1.0.1.8 است!!
البته ممکنه با ریپلیس کردن تعدادی از فایلها بازی بتونید سرور رو راه بندازید. مسئولیت این کار پای خودتون!! :laughing:

من رفتم توی سایتشون مثل اینکه قراره کلا فضای بازی رو از حالت صحرا و تکزاسی به سرما و آلپ و کوهستان بکشون در پچ ها بعدی .

کلاً که نه... يه مپ جديد درست کردند که همچين theme ی داره. يه mode جديد اضافه شده به اسم Arena. برای Heavy هم 2 تا Item جديد اومده.

کلاً که نه... يه مپ جديد درست کردند که همچين theme ی داره. يه mode جديد اضافه شده به اسم Arena. برای Heavy هم 2 تا Item جديد اومده.
درسته.نحوه عمل مد arena این طوری هست که باید تمام تیم برای respawn بعدی مرده باشند.
در ضمن دقیقا سه ایتم جدید برای heavy اومده. دستکش بکس, Natascha که یک اسلحه آپگرید شده است و ساندویچ!!
----------------------
ولی اصلا دلیل پست زدن من این نبود. میخواستم اعلام کنم آپدیت جدید دیروز عرضه شد که البته چیز جدیدی رو شامل نمیشه و ورژن بازی هم تغییری نکرده خبری هم از تورنت و لینک دانلود نیست. فقط اطلاع رسانی:
[ltr]
August 26, 2008 - Team Fortress 2 Update Released (8/26/2008)

Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Team Fortress 2

• Fixed a bug that prevented the correct Arena stats from being uploaded

[/ltr]

در ضمن دقیقا سه ایتم جدید برای heavy اومده. دستکش بکس, Natascha که یک اسلحه آپگرید شده است و ساندویچ!!

درسته KGB رو يادم رفت. ولی ساندويچ واقعاً چيز خوبيه!!:biggrin1:

درسته KGB رو يادم رفت. ولی ساندويچ واقعاً چيز خوبيه!!:biggrin1:
هم خوب و هم خنده دار. هر چند بار من این انیمیشن خوردن ساندویچ رو میبینم خندم میگیره. کلا" بازی یک جورایی طنزه!! :cheesygri
----
در ضمن یک سوال. من تا حالا این بازی را در xbl انجام ندادم. کسی در مورد عرضه شدن این پچ های برای شبکه لایو هم اطلاع داره؟! چون در جاهایی دیدیم فقط میزنه pc و در مورد ob و کنسولها چیزی نمیگه. (منظورم انتهای ویدیو Meat The Sandwich است!!)

سلام یه توضیحی بدید برای online بازی کردن لطفا.بعد یه سوال این ÷چ ها خیلی حجمش زیاده؟اگه بخوام یهو 200 mb÷چ بگیرم که یه سال طلول میکشه.یه توضیح بدید منم شاید بیام.راستی بازیش خنده داره؟

اگه Dial Up داری که کلا بیخیال شو . اگرم DSL داری که که سال طول نمیکشد نتیجه اینه که بی خیال شو !!!

بازی کاملا فانتزی و خندس اگه بتونی بازی کنی که خیلی جالبه . در مورد پچ ها هم همینو بگم که به ترنیب باید همرو DL کنی .

اگه Dial Up داری که کلا بیخیال شو . اگرم DSL داری که که سال طول نمیکشد نتیجه اینه که بی خیال شو !!!

بازی کاملا فانتزی و خندس اگه بتونی بازی کنی که خیلی جالبه . در مورد پچ ها هم همینو بگم که به ترنیب باید همرو DL کنی .
adslدارم.ping ام هم خوبه.رو call4حدود 50_60هست.بعد الان میشه لطف کنین بگین کدو ÷چ ها رو بگیرم؟و آدرس کرک آخرین ورژن برای multi playerهم اگه داره لطف کنین.ممنون:blushing:
رآستی آواتور تون باهاله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or