بازي LAN = Team Fortress 2

مي خوام بازي Team Fortress 2 روي چند كامپوتر به صورت LAN بازي كنم چه جوري مي شه؟
البته مي دونم كه خيلي ها اين بازي رو نديدن چون توي بازار كم هست و من فقط توي سري بازي هاي شركت Sarzamin ديدم

با سلام
می خواستم بدون راهی وجود داره برای آفلاین بازی کردن یا نه ؟
چون بازی کانتر یادمه که یکی از نسخه هاش که مخصوص آنلاین بود باید یه کدی می زدیم تا آدم اضافه می کرد ... گفتم شاید اینم اینجوری باشه ... کسی چیزی می دونه ؟

با سلام
می خواستم بدون راهی وجود داره برای آفلاین بازی کردن یا نه ؟
چون بازی کانتر یادمه که یکی از نسخه هاش که مخصوص آنلاین بود باید یه کدی می زدیم تا آدم اضافه می کرد ... گفتم شاید اینم اینجوری باشه ... کسی چیزی می دونه ؟

کلا AI نداره یعنی با بعضی پچها میتونی Lan و با بعضی میتونی Online بازی کنی .

سلامی دوباره و چند تا سوال :
1) من میخوام این بازی رو lan انجام بدم . چه جوری ؟ ورژن پاچ چی باشه ؟ چه فایلی نیازه و از کجا گیرش بیارم ؟ بعدش تو بازی باید چه مراحلی رو طی کنم ؟

2) من میخوام این بازی رو آنلاین در سرور های رایگان انجام بدم . چه جوری ؟ چه پاچی ؟ چه فایلی نیازه و از کجا گیرش بیارم ؟ چه سروری ؟ بعدش تو بازی باید چه مراحلی رو طی کنم ؟

در ضمن find server که میزنم همی ی گزینه های زیر خاموشه ، مثه refresh
خواهش میکنم جوابمو کامل بدید که عاشق این بازیم و نمیتونم دوریشو تحمل کنم .....

1) من میخوام این بازی رو lan انجام بدم . چه جوری ؟ ورژن پاچ چی باشه ؟ چه فایلی نیازه و از کجا گیرش بیارم ؟ بعدش تو بازی باید چه مراحلی رو طی کنم ؟

یه سرچ تو گوگل بکن با این نام TF2 Nonsteam Lan Patch بعد یه تورنت بگیر و دانلود کن

2) من میخوام این بازی رو آنلاین در سرور های رایگان انجام بدم . چه جوری ؟ چه پاچی ؟ چه فایلی نیازه و از کجا گیرش بیارم ؟ چه سروری ؟ بعدش تو بازی باید چه مراحلی رو طی کنم ؟

شما وقتی بازی رو نصب میکنی (در حقیقت EXtract میکنی) ورژن بازیه شما 1.0.0.0 هستش (مگر اینکه مثلا از West خریده باشی که تا 1.0.2.1 Patchداره) فرقی هم نمیکنه . شما برای Online بازی کردن باید بدونی که از چه ورژنی استفاده میکنی بعد میری به این آدرس http://www.kso.lv/download.php?list.12 و ورژن بعدی رو دانلود میکنی مثلا الان شما ورژن 1.0.2.1. رو داری میری 1.0.2.2 رو میگیری و همینجوری بالا میری تا به آخرین ورژن که 1.0.3.0 هستش و 2 روزه اومده میرسی و به ترتیب همرو نصب میکنی حالا بازیه شما آماده ی Online بازی کردنه شما یه سرور از این سایت انتخاب میکنی (البته همه سرور ها توی منو هستن لازم نیست (منو عوض میشه:biggrin1: )) با ورژن بازیه خودت http://css.setti.info/servers/list-tf2.php میری تو بازی ~ اینو میزنی و مینویسی Connect و بعد شماره ی سرور .

همین به همین راحتی :-"

در ضمن find server که میزنم همی ی گزینه های زیر خاموشه

اونو بیخیال مال خارجیهاس :cool:

خواهش میکنم جوابمو کامل بدید که عاشق این بازیم و نمیتونم دوریشو تحمل کنم .....
brain is offline آگاه كردن مدیریت از تخلف پاسخ با نقل قول

منم عین شمام .

فک کنم یه 400 mg ی باید دانلود کنی ولی ارزششو داره :love:

از دوست خوبم هم متشکرم (mox1x2)

یه سرچ تو گوگل بکن با این نام TF2 Nonsteam Lan Patch بعد یه تورنت بگیر و دانلود کن

شما وقتی بازی رو نصب میکنی (در حقیقت EXtract میکنی) ورژن بازیه شما 1.0.0.0 هستش (مگر اینکه مثلا از West خریده باشی که تا 1.0.2.1 Patchداره) فرقی هم نمیکنه . شما برای Online بازی کردن باید بدونی که از چه ورژنی استفاده میکنی بعد میری به این آدرس http://www.kso.lv/download.php?list.12 و ورژن بعدی رو دانلود میکنی مثلا الان شما ورژن 1.0.2.1. رو داری میری 1.0.2.2 رو میگیری و همینجوری بالا میری تا به آخرین ورژن که 1.0.3.0 هستش و 2 روزه اومده میرسی و به ترتیب همرو نصب میکنی حالا بازیه شما آماده ی Online بازی کردنه شما یه سرور از این سایت انتخاب میکنی (البته همه سرور ها توی منو هستن لازم نیست (منو عوض میشه:biggrin1: )) با ورژن بازیه خودت http://css.setti.info/servers/list-tf2.php میری تو بازی ~ اینو میزنی و مینویسی Connect و بعد شماره ی سرور .

همین به همین راحتی :-"

اونو بیخیال مال خارجیهاس :cool:

منم عین شمام .

فک کنم یه 400 mg ی باید دانلود کنی ولی ارزششو داره :love:

از دوست خوبم هم متشکرم (mox1x2)
من همه اینارو دانلود میکنم ( به زودی )
فقط یه چیزی اگه باید تو بازی کانکت رو تایپ و سپس IP سرور رو وارد کرد ، پس برای LAN هم همینطوریه ، چون ما برای بازی کانتر همین کار رو می کردیم ( منتها تو finde server ) اون کسی که ی خواست بازی کنه این کارو می کرد و وصل میشد به سرور اصلی .......
من احتمال میدم اینجوری باشه ... نه ؟

همبن الان اومدم برم تو بازی یه ارور داد :
setup file ' gameinfo.txt ' dosent exist is subdirectory 'hl2' check your game parametr or VCONFIG setting

این فایله نیستش اگه داری آپلودش کن ( مرسی)
gameinfo.txt

ببخشید
آیا من می تونم فقط یه پچ رو دانلود کنم و با اون بازی کنم؟؟؟

شما حداقل تا 1.0.2.3 باید بری تا قبل از اون سروری ندیدم که ساپرت کنه .

ولی با این 1.0.2.3 میشه بازی کرد 3,4 تا سرور دیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or