بازي LAN = Team Fortress 2

مي خوام بازي Team Fortress 2 روي چند كامپوتر به صورت LAN بازي كنم چه جوري مي شه؟
البته مي دونم كه خيلي ها اين بازي رو نديدن چون توي بازار كم هست و من فقط توي سري بازي هاي شركت Sarzamin ديدم

سلام نئو جان
ببین پچی موجود نداره که بشه اونو آفلاین بازی کرد یا بشه به یه نحوی پلیر مجازی به بازی اضافه کرد ؟
مثه کانتر

جیگر اصلا همچین چیزی ممکن نیست چون برای این بازی هوش مصنوعی طراحی نشده !

کلا همچین چیزی 100% غیر ممکنه خیالت تخت بورو همون Online حلشو ببر ;)

آخه واسه چی اینجوری میکنن ....؟
مگه چی میشد مثه کانتر آفلاین داشت ........ ؟؟
حالا اشکال نداره ما که داریم بازیمونو می کنیم ...

دوستاني كه تونستن بازي Team fortress 2 رو به صورت آنلاين بازي كنن بگن كيا هستن تا با كمك هم server ايران را بندازيم
نمي دونم چرا هيچ كس از برنامه Steam چيزي نگفته (كساني كه نمي تونن Lan بازي كنن بايد Steam داسته باشن)

چون اگه Steam نصب باشه دیگه نمیشه Online بازی کرد .

فکر خوبیه ولی الان بد موقعیه وسط امتحانای دانشگاه ایشالا بعدش کل دنیارو میترکونیم :biggrin1:

من team fortress 2 رو online بدون steam بازی می کنم ولی بعضی وقتی زیادی کند میشه، البته سرورای خارجی هستش، سرور ایرانی نداره؟:cool:

سلام به دوست عزيز بيا توي ياهو تا صحبت كنيم و يه سرور ايراني را بندازيم و به قول دوستمون بتركونيم
ID من توي ياهو robofal هست حتما پي ام بده
(دوستونم گفته فصل امتحانه منتظر شما هم مي مونيم)

نه adsl دارم ،پینگمم روی 280 هستش ولی چون تو اینجور بازیا سرعت خیلی مهمه بعضی وقتا اذیت میکنه،در کل خیلی حال میده ته کرکر خندست:laughing:
robofal جان حتما.
هر کسی که به این بازی علاقه داره حتی اگه بازی رو نداره تو تاپیک مطرح کنه تا کمکش کنیم تا تعداد زیاد بشه البته تعداد زیاد هستش ولی خیلی پراکندست انشا ا... که بزودی یه سرور ایرانی ردیف بشه.:biggrin1:

آقا توی بیشتر سرورها که میریم کلی طول میکشه تا مپ رو دانلود کنه . من خودم یه پک 25 مگیه مپ دانلود کردم ولی بازم تعداد مپهایی که ندارم خیلی زیاده . میخواستم بدونم کسی یه پک جامعی میشناسه که همه مپهای اضافی رو توش داشته باشه؟ اگر بله لطفا لینک دانلودشو بذاره. ممنون;)

شما چرا Map روDL میکنی بورو پچ هارو DL کن که تمام مپها رو داره .

به پست های قبلیه من مراجعه کنی تو یکیش توضیح کامل دادم .

شما چرا Map روDL میکنی بورو پچ هارو DL کن که تمام مپها رو داره .

به پست های قبلیه من مراجعه کنی تو یکیش توضیح کامل دادم .

من این سه تا پچ رو دانلود و نصب کردم:

[psy] Team Fortress 2 comprehensive update 34 from v - 1 0 0 0 to v -1 0 3 4
Team Fortress 2 non-steam patch v1.0.3.5 to v1.0.3.6 (torrent)
Team Fortress 2 non-steam patch v1.0.3.4 to v1.0.3.5 (torrent)

این پک شامل چند مپ رو هم ریختم"
[psy] Team Fortress 2 cp mappack 1-0 rar

ولی هنوز هم تو خیلی از سرورها هم که میرم شروع میکنه به دانلود مپ برای همین فکر میکنم مپهای زیادی هست که من ندارم.

شما همه ی پچهارو گرفتی و همین که مال PSY هست یعنی معتبره حالا شاید یه عده اومدن خودشون یکسری Map اضافه کردن شما توی سرور های خود PSY یا KSO بازی کن یه سری هم به این :
http://css.setti.info/servers/list-tf2.php

بزن هر کدوم که بدون اشکال بالا اومد با اون بازی کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or