بازي و زندگي

خوب منم بیام یه نظری بدم دیگه !
والا فکر کنم کلاس اول دبستان بودم که توی تولدم پدربزرگم بهم یه سگا ( Mega Drive 2 ) داد .
عاشقش شده بودم . هر روز و هر شب با بابام FIFA 97 و 98 بازی میکردم . بعضی وقتها هم که یه ذره زیاد بازی میکردم یخورده جریمه میشدم . البته اینم بگم که نمیدونم چجوری شد که هر 5 سال ابتدایی معدلم 20 شد . کمترین نمره ابتدایی ام هم مال سال چهارم بود که ریاضی 16.5 شدم . ( البته نمیشد اونو به حساب آورد چون روز اول سال بود ! )
سال چهارم یا پنجم بودم که بالاخره کامپیوتر رو خریدم . تا دو سه ماهی با بازیهای Serious Sam و Oni و 4x4 که روی کارت گرافیکم بودن ( Radeon 7000 . یادش بخیر ) سرگرم میشدم .
سال اول راهنمایی هم معدلم 20 شد .
وقتی زیاد پای کامپیوتر میشستم از 4 ساعت تا 1 هفته جریمه میشدم !!
از سال دوم راهنمایی دیگه معدل 20 تموم شد ! البته نوبت اول 20 شدم اما نوبت دوم شدم 19.98 !! جغرافی فقط شدم 19.5 !!
سوم راهنمایی هم تا آخر سال خوب بودم . همه نمرات مستمرم هم 20 بود اما امتحان نهایی 4 تا درس رو گند زدم .
نمرات از 40 : دینی 37.5 ، دفاعی 38.5 ، جغرافی 39 ، علوم 39.5 .
میبینین که همش درسهای چرت و پرت بود !! علوم هم یه سوالو جا انداختم و گرنه 20 بودم .
خلاصه معدلم شد 19.89 !! کمترین نمره کل این 8 سالم هم عربی بود که امسال ( سال گذشته ) شدم 13.5 !!
ولی یه روز رفتم خونه معلم عربیمون کامپیوترشو درست کردم ، باهام رفیق شد !
البته میشه گفت مدرسه راهنمایی ام کاملا هتل بود ( حافظ ) . ولی امسال باید برم دبیرستانی که به پادگان بودن تو کرج معروفه ( البرز ) فقط خدا رحم کنه .

منم حدودا رزی 3-4 ساعت پای PC میشینم ولی به درسم زیاد لطمه نخورده . همیشه هم شاگرد اول بودم . با اینکه خیلی زیاد نمیخونم . مثلا شب امتحان نهایی ریاضی نیم ساعت بیشتر نخوندم که 20 هم شدم .

:cheesygri

بابا mgs جان معزت معزرت .
من نمیدونستم اسم شما امین هستش . با pandora tomorrow بودم که از دوستانم هست از این بابت عزر میخوام .
الان خودم با این پست هام رسما یه اسپمر شدم .

سلام.
تو با چه اجازه ای با من شوخی میکنی مگه من با تو شوخی دارم:mad::cheesygri

بازي تو مدرسه ها وقت داره . درسته كه من گفتم بايد شب امتحان بازي كرد . بله . ولي يه روزايي هست كه اگه بشيني پا كامپيوتر فرداش بايد سر تا پات بلرزه تو كلاس . تحقيق ، تمرين ، خوندن و هزار جور كوفت و زهرمار ديگه . كه البت هر كي تو يه همچين روزايي بشينه بازي كنه بايد گفت كه واقعا ...... داره!!!
من ركورد بازي كردنم اگه وقت ناهار و دستشويي رو كم كنيم بيست و سه ساعت هست . به قول انگليش ها بيليو ايت ار نات . موقعي بود كه مكس پين يك گرفته بودم . با گرافيك 32 . چه حالي ميكردم . راستي صجبت از كنسولهاي قديمي شد . تيني تون ، سونيك ، شورش در شهر ، عصر حجر ، شينوبي ، پري دريايي و ... بازيهايي بودن كه من اعتقاد دارم بهترين بازيهاي روي زمين هستن . حتي بازيهايي مثا اسپلينتر سل (پاندورا ببخشينا) به پاشون نميرسن . من هنوز رمزهاي تيني تون و كمبد رو دارم .
ميكرو هم بود . البته ماريو . حالي ميداد . من هميشه دسته هام خراب بود . داييم و اينا كه ميومدن خونه ما يكي بايد دسته رو به زور هل ميداد تو دستگاه و نگه ميداشت تا اون يكي بازي كنه . پسر داييم از بس اين كار رو كرده بود مچ دستش درد ميكرد!!!!!!!!
يادش بخير . .........
مامانم هم هميشه از روزي كه ميكرو خريدم تا به امروز كلا همش نفرين ميكرده و متاسفانه هر وقت جدي بوده يه اتفاقي واسه دستگاه افتاده!!! تا به امروز من به يادم نمياد يه بار مامانم تعريف كرده باشه يا حداقل نفرين نكرده باشه و بد نگفته باشه!!!!

سلام به همه دوستان
من هم مثل احماد ار 6 سالگی سرم توی مانیتور بوده
در واقع بیشتر چیز هایی که از کامپیوتر بلدم از پدرم یاد گرفتم
برای همین با پدرم در مورد کامپیوتر هیچ مشکلی نداشتم ولی مادرم همیشه با کامپیوتر مشکل داشته
یادمه بعد از میکرو با هیچ وصیله ای بازی نکرده(توی میکرو هم از تانک خوشش می اومد)

کامپیوتر غیر از سال گذشته تمام مدت بخشی از وجود من بوده
من پارسال به خاطر کنکور حتی توی سایت هم نیومدم
حتی از مهم ترین وصایلم که کتاب ها ابزار های الکترونیکیم بودن دل کندم
البته بازی رو نمیشه کاملا گذاشت کنار ( گه گاه هفته ای چهار پنج ساعت بازی می کردم )
من پارسال کاملا ایزوله بودم
یک اتاق جدا 5 طبقه پاین تر از خونمون فقط برای درس خوندن بدون مشکل داشتم ولی حتی اون جا هم یک کامپوتر قدیمی داشتم(بماند که شاید ماهی یک بار هم روشنش نمی کردم)

یادمه امتحانات پایانی سال سوم راهنمایی رو داشتم می دادم
کامپیوترم جمع کرده بودن و از دسترسم تقریبا دور بود
یک ساعتی پدر و مادرم از خون رفته بودن بیرون
من هم یواشکی کتاب ویژال بیسیکم رو برداشتم و رفتم پای کامپیوتر و شروع به تمرین کردم
یادمه هیچ کدوم از امتحانام اون قدر که می خواستم خوب نشد.
اگر آدم خودش نخواد درس بخونه نمی خونه
یادمه توی همون دوران به شدت داشتم یواشکی هری پاتر می خوندم
یادمه کتاب های چهارم رو تازه خریده بودم و اگه می خوندم رو کتاب جا مینداخت مجبور بودم کتاب رو کمتر از 90 درجه باز کنم که جاش نمومه

بازم می گم اگر کسی نخواد درس بخونه نمی خونه و اگر کسی بخواد درس بخون بازی کردن با هر وصیله ای نمی تونه به درسش صدمه بزنه

پس با توجه به خودتون بازی کنید و خودتون رو کنترل کنید . حتی اگه کسی شما رو کنترل نکنه

سلام.
براي شخص من اين آخرين روزيه كه ميام پاي اينترنت.شنبه مدارس براي همه شروع ميشه و شايعه ي اين كه به خاطر آلودگي هوا به تعويق ميفته بازگشايي مدارس متاسفانه تحقق پيدا نكرد...(توجه دارين كه استفاده ي من از كلمات عجيب غريب در اين روزها بيشتر شده!)
در هر حال ميخوام بگم موضوع جديه!
به اميد ديدار!

منم دیدارم با بازیسنتر رفت تا هفته دیگه!(اگه دقت کرده باشید این ماه آخر همش آنلاین بودم)
اولین کاری هم که میکنم اینکه برم توی تاپیک وال پیپر و چند تا عکس از اون سایت بزارم.
به امید دیدار:( :)

سلام.
من رفتم دانشگاه اسم بنویسم گفتن 14 ام مارفشه:):cheesygri چه میکنه ازااااااد:blushing:
این 14 رو میخوام بترکونم:D
روژِن خانوم شما هم موفق باشی
امین این که چیزی نیست
به ما گفتن 18 مهر بیان تازه ببینیم چه واحدی باید بهتون بدیم
واقعا چه می کنه این دانشگاه آزاد

سلام.

صحبت از بازی و لذت ها و دردسر هاش با خانواده و زندگی شد....

بازی و خانواده :
من از روزی که برای اولين بار آتاری بازی کردم عجيب مجذوب بازی شدم.
و البته بعد يه مدت مجذوب کتک های بابام...! :eek: بابام شديداً از اين جور چيزا بدش ميومد و مياد....
بدبختيش اين بود که نميتونستم هيچ کنسولی بخرم...مادرم هم نميزاشت بخرم چون ميدونست بابام من و دستگاه رو باهم استاد ميکنه ! تا اینکه 7 یا 8 سال پیش بالاخره PC رو خرید برام...بیچاره فکر میکرد من دیگه چکار میکنم با PC...خبر ندشت که من رو به آرزو هام رسونده! :cheesygri
باور کنيد الان هم که 23 سالمه يواشکی بازی ميکنم ! البته ميدونه که بازی ميکنم اما جلوش اصلاً بازی نميکنم.يعنی نميزارم ببينه.
بعضی وقتا يواشکی :hide: مياد ببينه دارم بازی ميکنم يا نه!!! يکی نيست بگه بابا جونه مادرت ول کن ديگه اه...!!! :discussion:
بعدش هم مياد بقل دستم ميشينه ببينه چيکار ميکنم...من هم چاره اي ندارم جز اينکه حداقل نيم ساعت هی الکی پنجره باز و بسته کنم ! :wallbash:

به هر حال به جز بابام با بقيه مشکل نداشتم...
هيچ وقت هم به جز بابام ، مادرم يا برادر و خواهر بزرگ تر اصلاً نگفتن خرت به چن من ؟ يعنی اصلاً کار به کارم نداشتن ! :thanks:

بازی , مدرسه , درس و دانشگاه :
من اينقدر بازی رو دوست داشتم که اصلاً هيچوقت درس و مدرسه و دانشگاه دليلی واسه بازی نکردنم نشد !
اما زياده روی و فرار از مدرسه و پناه بردن به کلوپ های بازی اون موقع که PC نداشتم باعث شد که دوم راهنمايی يه وری برم تو کوزه ! :blink:
اما بعد از اون و کتک وحشتناک و عجيبی :boxing: که از بابام خوردم يه خورده به خودم اومدم :hurted1:
و ديگه درس رو هر طور شده ميخوندم...آخه ميدونستم که اينجوری حداقل کمتر بهم گير ميدن...

يه چيز هم بگم خوندم که دوستان وقت مدرسه سيستم ها رو جمع ميکنن...اما بازی کردن تازه وسط خوندن درس واسه امتحان حال ميده...
بعد از اينکه 3 ، 4 ساعت درس بخونی :book: و برای رفع خستگی دو تا بازی 10 دقيقه PES بازی کنی ! :clap:

آخ آخ....تو دانشگاه باحال بود.... :cheesygri
تو قسمت کامپيوتر دانشگاه که ميرفتيم همش بازی ميکرديم....فيلمی بود....ملت با اوتوکد و مکانيکال دسکتاپ کار ميکردن ما هيتمن بازی ميکرديم ! :cheesygri
تا بعد از يکی دو ماه که رييس قسمت ما رو که ميديد داريم از در ميياييم تو ميگفت بريد بيرون...
شده بوديم مثل گاو پيشونی سفيد ! اما من و رفيقم اينقدر پر رو بوديم که ! :cheesygri
اما اون آخری ها با يارو دوست شده بوديم....آخه خودشون اونجا يه مغازه مانند داشتن که توش نرم افزار های مورد استفاده دانشجو ها رو ميفرختن و تک و توک بازی هم مياوردن..
هيچی ديگه بازی از خودش ميگرفتيم بازی ميکرديم .... :blink: به خدا اگه دروغ بگم !

سرانجام :
الان هم که بعد از درس و دانشگاه و پيچوندن خدمت صبح ها با پدر گرامی ميرم سر کار و
غروب هم که مييام يه کی دو ساعت تو اينترنت هستم و بعدش هم يه کی دو ساعت بازی .
و اين وضع ادامه خواهد داشت تا احيانا 3 يا 4 سال ديگه که ديگه بادا بادا مبارک بادا و از اين حرفا....البطه اگه زنده موندیم !

شرمنده طولانی شد.

:):cheesygri چه میکنه ازااااااد:blushing:
راستی امين جان و سينا جان....کجاش رو دیدید ؟ صبر کنيد دانشجو هاش رو هم ميبينيد که چه کار ميکنن ! :cool:

نقل قول:
نوشته شده توسط jadogar
امین این که چیزی نیست
به ما گفتن 18 مهر بیان تازه ببینیم چه واحدی باید بهتون بدیم

سینا تو هم رفتی جز دانشجو ها:cheesygri
حالا چی قبول شدی؟
امین مثل این که تو اصلا تا حالا اخطار نگرفتی
این سوال تو به این تاپیک مربوط میشد ؟
باید پیغام خصوصی می دادی
این شش هزار و چهار صد تا پست کمت بود هی پست بی ربط می زنی ؟
در ضمن برای این که دیگران فکر نکنن خیلی رشته عجیبی قبول شدم همین جا بهت می گم
قدرت قبول شدم

بابا چرا انقدر خودتونو زجر میدید بابا به جان خودم اگه مدرسه ی خوبی داشته باشید مطمئنم اگه سر کلاس قشنگ توجه کنید دیگه اصلا لازم نیست تو خونه روزی 3یا 4 ساعت درس بخونید فقط تکلیفات انجام بدید کافیه، من همین روش رو به کار بردم معدلم از 18 پایینتر نرفت رشتمم کامپیوتر بود البته سال اول چون یه مدرسه ی خیلی مزخرف می رفتم(مدرسه ی دهخدا تو کرج بچه های کرج همه این مدرسه رو میشناسن) نمره هام خیلی بد شده بود بابام هم همه چی رو جمع کرد اما سال بعدش خودش واقعا تعجب کرده بود با این که تو خونه همش بازی می کردم اما نمره هام همشون خوب بودن به جز ریاضی که حالم ازش به هم میخوره الانم که pre-uni رو غیرحضوری می خونم چون تو دبی هستم و دانشگاه های اینجا از دانش اموزای ایرانی 12 سال تحصیلی می خواد و کامپیوتر هم که اصلا pre-uni نداره منم مجبورم pre-uni غیر حضوری انسانی رو بخونم خلاصه بد بختی دارم دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or