بازي و زندگي

زندگی من به کامپیوتر وابسته هست:)
و هر وقت که کاری نباشه پاش می شینم;)
موقع امتحانات هم با توجه به نوع درس مقدار استفاده از کامپیوتر برام فرق می کنه که این حالت بیشتر در امتحانات ترم اتفاق میوفته;)
در کل طبق قانون پایستگی استفاده از کامپیوتر (!)
کامپیوتر هیچ گاه جمع و هیچ گاه وصل نمی شود(!؟) بلکه در جای خود ثابت باقی می ماند(!)
همه روزی به چنین جمله ای بر خواهید خورد!
درسای بدرد نخوری هستن مثل زبان عربی که نه بدرد دنیامون می خورن نه آخرتمون
Ace ! :tick:

من به 2 دلیل از نوشته های احمد تشکر کردم
1.چیزای آموزنده ای توش داشت;)
2.با بعضی از حرفاش موافقم!
مثلا خودم با تمرین + معلم خصوصی + یکم کنترل بر خود نمره ورقه ریاضیم رو از 3 به 15 کشوندم:-":blushing:

من میام خونه اول باید یه دست یا ps بزنم یا pc بعد درس رو شروع کنم فکر کنم روزی 1 ساعت بیشتر درس نمیخونم در کل پدر ومادر من فهمیدن زندگی من به بازی وابسته است زیاد گیر نمیدن ولی موقعی که گیر میدن یه کاری میکنن از کرده ی خودت پشیمون بشی در کل تابستون که داره تموم میشه خوشحالم چون تو مدرسه ها به جز بازیهای توپ فاینال میاد

برادرم وقتی میخواد برای ادامه تحصیل بره دبی ،با خودش ps2 رو میبره.چون این کار را همیشه کرده دیگه احساس مالکیت نسبت به ps2 داره.
psp رو هم مادرم شارجرشو برمیداره و هر دو هفته یک بار بهم میده تا شارجش کنم.
pc رو نمیتونن کاریش کنن چون برای تحقیق هام بهش نیاز دارم.:)

وقتی که من با کامپیوتر کار می کنم برادرم با Psp بازی می کنه و قتی که من با Psp بازی می کنم داداشم با کامپیوتر . من نمی دونم چرا یه روز نمی شه که فقط من با کامپیوتر و Psp بازی کنم .

در مورد بازي در دوران مدرسه داريم حرف ميزنيم ها!!
به نظر من درس تاريخ هم به درد نميخوره....من با بازيهايي مثل مثلا شدو آف روم بيشتر تاريخ ياد كرفتم تا با كتاب تاريخ!
منظور از بند ها رو شل كرد اين كه در حالت عادي سخت گيري ميشه نيست.من ااز افرادي هستم كه وقتي سر كامپيوتر ي بزاي ميشينم اصلا متوجه وقت نميشم.(ركورو آنلاين بودن 6 ساعته!)به خاطر همين يه كم بايد يكي بالا سرم باشه!!
تنها بازي اي كه مامان من كرده تيني تونه و تتريس!ولي بابام همراه من بازي ها رو مياد و در مورد علاقه ي من به دنياي كامپيوتر دركم ميكنه.حتي در دوران مدرسه هم و يه بار يادمه شب قبل امتحان فرانسه(چون از سن معلم ما معلوم بود خود ناپلئون رو هم ديده يه كم زيادي سخت گيري ميكرد در امر تلفظ!)پادرمياني كرد تا من چند مرحله ي اول رزيدنت اويل4 رو برم.
ولي از شوخي و اين ها گزشته در مورد من نه زياد سخت گيري ميشه نه خيلي آزادي.بستگي به روز و ساعت تكاليف و درس هاي فردام داره.ولي مامان من آدميه كه يه بار روزي مه فرداش 2 تا امتحان داشتيم گذاشت بازي كنم(از نتيجه ي اكتحان بگزريم!)و مثلا يه روز كه فرداش درسام ورزش و هنر بود نذاشت(اثر جواب امتحان قبليه بود!)ميگم،بستگي به نمره هام و تلاش هام در هفته ي قبلش داره.
ولي سال سوم راهنمايي از قبل بيشتر سخت گيري ميكنن.چون همونطور كه گفتم براي قبولي در دبيرستان بايد خودكشي كنم.

قبل از امتحان هندسه تا ساعت 6/5 wow بازی کردم ساعت 7 رفتم مدرسه و ساعت 8 امتحان رو شروع کردم . ساعت 8/15 بلند شدم و نمره هم 20 شد .

علی یه خالی بند که باور کنیم:)
این امکان نداره مگه اینکه قبلا خونده بوده باشی و فقط یه دوره کرده باشیش;)

نگفتين كه خانواده(پدر‏،مادر،نياكان!) با گيمر حالا حرفه اي بودن يا غير حرفه اي بودن شما مشكل ندارن؟از اين حرفهاي((خوات خسته ميكني))((چشمات خراب ميشه))((بيكاريا!))و اين مدل ها نميزنن؟
من كه نه!!

به من حرفی نمیزنن ولی زیاد گیر میدن:cheesygri

سلام بچه ها .
تاپیک جالبیه . منو یاد خاطرات تلخ و شیرین بازیها می اندازه ...
راستش من از 5-4 سالگی وارد دنیای بازی ها شدم . یادش به خیر اون موقع یه کنسول (اگه الان بهش بگن کنسول ! ) نینتندو داشتم که شب و روزم رو با اون می گذروندم . ازون موقع خاطرات زیادی دارم .یادمه اگه 3-4 ساعت می گرفتمش دستم مامانم هوار می زد که فردا کور می شیا ا ا ا ا ....
(هنوز که نشدم ) میرفتم تو انباریمون که تهویه هم نداشت وقی بیرون میومدم لباسم خیس شده بود از عرق .
زمان گذشت و بزرگتر شدم کمی با میکرو سرگرم بودم و اون موقع بود که بابام کمودور 64 خرید ولی همیشه دوست داشتم سگا داشته باشم ...
دیگه داشتم خانواده رو راضی می کردم برای خرید سگا که سرو کله ی اون کنسول یعنی پلی استیشن پیدا شد و چون دیگه سگا خز شده بود دیگه دنبالش نرفتم و خانواده هم دنبال پلی استیشن رو هم نگرفت ...
داستان تلخیه .نه ؟:(
:cheesygri ولی یکی از بهترین خاطرات من بر می گرده به عید اون سالی که سوم دبیرستان بودم . یادش به خیراون سال نزدیکای دی " هالو " رو خریده بودم (بعد از امتحانای ترم ) ولی هنوز وقت نشده بود اساسی بشینم سرش . چند مرحله شو رفته بودم ولی من دوست دارم برم تو حال وهوای بازی سر همین از اول شروع کردم .
(چون دبیرستان ما خیلی خف بود چند روز قبل از عید به تو جلسه ی اولیا یه تکلیف وحشتناک داده بودند که نزدیک 3000 تست سالهای گذشته توش بود از طرفی هم من سال سوم معدل و وضع تحصیلیم به شدت افت کرده بود به علت تغییر دبیرستان از یک هتل "دبیرستان شهید حیدری" به یک پادگان یا بهتر بگم : زندانی به نام "خوارزمی" . کسی وصفشو شنیده ؟ تو اون جلسه هم که متاسفانه مامانم رفته بود هر چی می دونستن به مامانم گفته بودن که این درسش ضعیفه ... تنبله ... درس نمی خونه ... فردا معتاد میشه :eek: !!! و ازین حرفا )
اینارو واسه این گفتم که بگم من قبل از عید از نشستن پشت کامپیوتر تا تابستون معاف شده بودم .یعنی هیئت دولت خونه ی ما تصویب کرده (اونم دو فوریته ) بود که کابل برق کیس رو مخفی کنه تا دست من به اون نرسه ...
اولش منم موافق بودم ... چند روز گذشت ... کار به هفته ی دوم نکشید . آخه آدم وقتی دبیرستانش تو انقلاب هست و پیاده تا چهار راه ولی عصر 10 دقیقه هم راه نیست چقدر می تونه تحمل داشته باشه . تازه مگه یه کابل قیمتش چقدره ...
شیطونه کار خوشو کرد یه کابل خریدم یکی از آخرین روزها قبل از عید و اون سال عید به هیچ مهمونی نرفتم منتظر بودم تا اهل بیت برن بیرون و منم بساط رو به پا کنم . موقعی که هالو رو بازی می کردم همش یه چشم به در بود تا کسی نیاد ... ولی بالاخره لو رفت...
تقریبا" آخرای عید بود ولی بعد از اون زیاد بهم گیر نمی دادن نمی دونم چرا !!!:confused:

::::::::::::::

دوران پیش دانشگاهی هم موقعی که صبحا می خواستم برم تقریبا" اکثر روزا حاضر می شدم که برم از دلم نمی یومد آن نشم و برم و سر وقت برسم به مراسم صبحگاهی که هیچ موقع خوشم نمیومد (ما هر روز سرود ملی رو باید می خوندیم ) . سر همین یه کوچولو آن می شدم یادش به خیر یه سر به اون سایت مرحوم "بازی دات" می زدم و بعد مجبور بودم زنگ اول رو بیرون از کلاس بگذرونم چون دیر می رسیدم .:cheesygri

::::::::::::::

من یکم بحث بازی رو با اینترنت و کارای دیگه قاطی کردم . ببخشید
به نظر من هر کاری که آدم ازش لذت می بره یه بازیه و من همیشه دنبال بازی های جدید می گردم ...
بگذریم این مقوله ی بازی و زندگی خیلی بهم وابسته هستن . به نظر شما بازی زندگیه یا زندگی بازی ؟

اوه ه ه چقدر بافتم . راستش آدم هر چی ازین حرفا بگه کم گفته .راستی تاپیک هم تاپیک خوبیه . ممنون رژین.

ببینم کسی همشو خوند ؟

علی یه خالی بند که باور کنیم:)
این امکان نداره مگه اینکه قبلا خونده بوده باشی و فقط یه دوره کرده باشیش;)

به من حرفی نمیزنن ولی زیاد گیر میدن:cheesygri

امین من نگفتم که قبلش نخوندم پسر خوب :cheesygri
ولی تو زندگی از این عجایب پیش میاد :
امتحان هندسه که نوبت اول 6 شد نوبت دوم 20 شد .
درس آمار رو که 5 نمره پروژه دادم 0.5 گرفتم .
معدل نوبت اولم 11 و نوبت دومم 19 شد امسال . اونم به خاطر همون آمار .
کلا بستگی به حس درس هست که اگه باشه خوب میگیرم و اگه نباشه هم بد میگیرم
یه نفر میشه بگه بم که چه ربطی داشت پستم به تایپیک ؟

والا حالا که همه از رشادتهاشون گفتن ما هم یه چیزایی بگیم .. :cheesygri

سال سوم دبیرستان واسه من قشنگترین سال تحصیل بود .. در واقع من نمیومدم مدرسه درس بخونم :) یعنی سر کلاسهایی مثل ریاضی که حداقل باید آدم یکمی رو نویسی کنه هم بیخیااال .. خداییش مدرسه عشق و حال بود ...بعد هی تو گوشمون میخوندن .. بابا ساله آخره .. سال دیگه کنکور داری .. چجور میخوای کنکور بدی .. ما هم همیشه میگفتیم خدا بزرگه :) تا اونوخت یه فرجی میشه .. خلاصه.... ترم اول سال سوم 3 تا درس که اصلا مهم نبودن رو رد شدم:cheesygri . ( شیمی - فیزیک - ریاضی ).. البته امتحان شیمی من تا ساعت 5:30 داشتم CS ONLINE بازی میکردم و بعد خوابیدم ساعت 6:30 بیدار شدم .. سر جلسه نمیدونستم خوابم یا بیدار .. به هر حال نتیجه شد 6/5- :cheesygri .. ترم دوم یکمی بیشتر به خودم اومدم آخر سال تونستم قبول شم .. به هر حال اگه من خودمو نگه میداشتم خیلی بهتر از این میتونستم نتیجه بیارم .. خیلی بهتر ولی خب چی کار کنیم دیگه .. دله :cheesygri نمیشه کاریش کرد..

من کهر که بشه خودم داوطلبانه pc رو از اتاقم می برم بیرون می گذارم تو دید والدین محترم:cheesygri.البته PS2 عمرا جمع نشه.آخر شبا میشینم با بابام PES می زنیم و حالی می کنیم.PSP که همشه تو دست و بالمه.بعضی وقت ها PSP دوستم رو می گیرم میشینم با بابام مولتی بازی می کنیم.احتمالا امسال خورده بیشتر سخت می گیرن چون سال سوم هستم.البته خدا لپ تاپ رو ازم نگرفته.کامپیوتر که جمع بشه اون از تو اتاق من سر در میاره:cheesygri.
من از 3 سالگی بازی م کردم.(اینو بابام میگه)اونموقع سیستم عامل داس بود.بابام برام دستورات رو روی کاغذ می نوشت منم می رفتمو بازی رو اجرا می کردم.
کنسولهایی که تا حالا داشتم:
اتاری میکرو سگا پلی استیشن 2 پلی استیشن پرتبل.
اگه بازی باشه من در مدارس بهتر نتیجه میگیرم تا بدون بازی.

ايول برو بچ
شايد منم وقت گذاشتم و مثل شما خاطراتم رو گفتم.
فقط همينو بگم كه san andreas باعث 100% مشروطي ترم گذشته من شد.
اين بازي با كارت مسخره من اجرا نميشد، ولي راهش انداختم كه اي كاش ...
-----
gta3 رو اينقدر دوست داشتتم كه چون نميتونستم بازي كنم(كارت گرافيك آشغال)، ميزدم از بالا مثل gta2 بازي ميكردم و رانندگي، جاهايي كه بايد تيراندازي ميكردم، ميرفتم رو 3rd person view.
-----
:)

امین من نگفتم که قبلش نخوندم پسر خوب :cheesygri
ولی تو زندگی از این عجایب پیش میاد :
امتحان هندسه که نوبت اول 6 شد نوبت دوم 20 شد .
درس آمار رو که 5 نمره پروژه دادم 0.5 گرفتم .
معدل نوبت اولم 11 و نوبت دومم 19 شد امسال . اونم به خاطر همون آمار .
کلا بستگی به حس درس هست که اگه باشه خوب میگیرم و اگه نباشه هم بد میگیرم
یه نفر میشه بگه بم که چه ربطی داشت پستم به تایپیک ؟

:):)
پس اینم بگو که قبلا خرش رو زدی:D هندسه جز درسهایی هست که باید خوند و همین طوری ادم یاد نمیگیره;)
ولی به قول خودت عجایب زیاد هست:) سی دی عجایب رو دیدی :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or