من از سال اول راهنمایی کامپیوتر دار شدم از همون سال شدم گیمر حرفه ای ولی هیچ لطمه ای هم به درسم نخورد مثلا سال اول راهنمایی شدم 19.67 سال دوم شدم 19.15 و سال سوم هم شدم 19.27 تو این سال های اخری مثلا سوم میتونم بگم دیگه خیلی گیر سیستم شده بودم و همش پای نت و بازی بودم هی مامانم میگفت دانیاللللللللللللل باز که نشستی پای کامپیوتر بچه فردا باید یه عینک بزنی اندازه ی ته سطل ما هم که بی خیال بودیم ولی از وقتی میومدم خونه اگه زیاد خسته نبودم مینشتم پای سیستم فقط به عشق بازی سنتر و پرو 6 و بازی های دیگه با این حال تو امتحانای اخر سال خیلی با حال بود 1 ساعت درس نیم ساعت بازی البته ناگفته نماند اگه مثلا ساعت 8 امتحان بود ساعت 6 بیدار میشدم یه دوره ی کامل میکردم جالب ترش اینه که یه شب تا ساعت 5 صبح بیدار بودم بعد از 5 تا 7 نشستم دوره کردم بعد یه درازی کشیدم رفتم برای امتحان گرچه تو امتحانای اخر سال تقریبا عربی و ریاضی رو کم گرفتم فکر کنم یکیش 36 بود یکیش هم 37 بود ولی در کل من ادم بی جنبه ای نیستم ولی امسال باید دید چی میشه با این وضعی که معلومه فعلا اوضاع خوبه ولی وقتی دیگه درس ها درست حسابی شروع بشه فکر نکنم بشه سر بخوارونی ولی ما که نمیتونیم از این سیستم دل بکنیم