بازي و زندگي

من از سال اول راهنمایی کامپیوتر دار شدم از همون سال شدم گیمر حرفه ای ولی هیچ لطمه ای هم به درسم نخورد مثلا سال اول راهنمایی شدم 19.67 سال دوم شدم 19.15 و سال سوم هم شدم 19.27 تو این سال های اخری مثلا سوم میتونم بگم دیگه خیلی گیر سیستم شده بودم و همش پای نت و بازی بودم هی مامانم میگفت دانیاللللللللللللل باز که نشستی پای کامپیوتر بچه فردا باید یه عینک بزنی اندازه ی ته سطل ما هم که بی خیال بودیم ولی از وقتی میومدم خونه اگه زیاد خسته نبودم مینشتم پای سیستم فقط به عشق بازی سنتر و پرو 6 و بازی های دیگه با این حال تو امتحانای اخر سال خیلی با حال بود 1 ساعت درس نیم ساعت بازی البته ناگفته نماند اگه مثلا ساعت 8 امتحان بود ساعت 6 بیدار میشدم یه دوره ی کامل میکردم جالب ترش اینه که یه شب تا ساعت 5 صبح بیدار بودم بعد از 5 تا 7 نشستم دوره کردم بعد یه درازی کشیدم رفتم برای امتحان گرچه تو امتحانای اخر سال تقریبا عربی و ریاضی رو کم گرفتم فکر کنم یکیش 36 بود یکیش هم 37 بود ولی در کل من ادم بی جنبه ای نیستم ولی امسال باید دید چی میشه با این وضعی که معلومه فعلا اوضاع خوبه ولی وقتی دیگه درس ها درست حسابی شروع بشه فکر نکنم بشه سر بخوارونی ولی ما که نمیتونیم از این سیستم دل بکنیم

من همیشه مشکل داشتم توی مدارس با خانواده !!!
من از اول راهنمایی کامپیوتر دار شدم ( البته قبلش میکرو وسگا داشتم ولی کسی بهم گیر نمی داد .)
ولی تا سوم راهنمایی معدلم 20 بود . مشکلیم نداشتم . ولی وای به دبیرستان .
سال اول شدم 18 . سال دوم 16 و بالخره سال سوم 14 !!!:blushing:
کلا سه سال دبیرستان نه درست و حسابی تفریح کردم نه درست و حسابی درس خوندم .
ولی پیشو نسبتا درس خوندم . هفته ای یه بار بیشتر نمی نشستم پای PC . سه ماه آخرم کلا بی خیالش
بودم ولی در عوض کنکور هم آزاد هم دولتی دراومدم . آزاد اولویت اولمو و دولتی کامپیوتر - نرم افزار مشهد !
هر چند نذاشتن برم مشهد ولی در عوض دیگه غرم نمی تونم بزنن بهم . آزاد ثبت نام کردم که ولم تا حالاش
قصدم ندارم رفتم آزاد درسی بخونم چون یا تکمیل ظرفیت دولتی یه جای دیگه درمیام یا از بهمن مرخصی می گیرم میشینم واسه دولتی سال بعد می خونم .
کلا تا آخر بهمن ریلکسم .
پ.ن : فکر کنم بیشترین رکورد تو نت بودنو دارم . 18 ساعت !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or