اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

آقا چجوری اینقدر سرعت می گیری از ایرانسل ؟!؟ :((
من همین الان خواستم این صفحه رو باز کنم 3 دقیقه طول کشید ... اشکم در اومد .:d:( تازه تو اون قسمت اپراتور هم نوشته Very Good Reception :(
صبح از ساعت 11:30 تا 12 خوب ییهو سرعت دانلود من شد 11 کیلو ولی از 12 به بعد بالای 5 نرفت و بعضی مواقع هم رو 3 بود بزور !!:((

من W910 دارم . با PC Suite هم کانکت میشم.. از اون قسمت اینرنت کانکشنز . ولی خیلی سرعتش بده ...
نکنه یه جایی رو اشتباه می رم که اینجوری میشه ؟ شما میشه بگی دقیقا چی کار می کنی ؟

من از نوکیا سری n استفاده میکنم و اینو بدونید گوشیتون و نوعش در میزان سرعتتون تاثیر داره!
منم با پی سی سویت وصل میشم و الانم دارم مدرن وارفار2 رو آپدیت میکنم باهاش که 350 مگابایت هست!
سرعت هم ثابت روی 26 هست الان! البته با خود استیم! وگرنه با دانلود منیجر به 35 میرسید!
فکر کنم سونی اریکسون یکم gprs ضعیفی داشته باشه!

پس اگر اینجوریه که احتمالا خیلی GPRS ضعیفی داره ! این عادلانه نیست !
هزار تومن الکی دادم رفت ...
:))
اتفاقا عادلانه ترین اینترنتی که در کشور تا الان راه اندازی شده همینه!
یک قیمت! برای تمام کشور! و دسترسی همه!
اینترنت gprs هم سرعت و هم پینگش به این موارد بستگی داره:
1. ترافیک مکالمه روی شبکه
2. آب و هوا! هوای گرد و خاک مثل جنوب و غرب کشور،هوای بارانی و برفی و طوفانی روی اینترنت و بخصوص پینگ تاثیر داره!
3. نوع گوشی شما و میزان پهنای باندی که میتونه دریافت کنه!
الان یه تست پینگ برای یاهو گرفتم متوسط پینگم 386 بود! هوا اینجا به شدت گرد و خاکه و باد هم میاد!
اگه هوا صاف باشه احتمالا به زیر 300 برسه. من خودم 270 رو دیدم!

• Like
Reactions: Hesam_1994
توی فروم های موبایل چه خبره! همه دارن اشکنک بالا میندازن! :d
سرعت مناطق تحت پوشش edge 25 تا 30 هست! مناطق gprs معمولی 7 تا 8 کیلو!
که حتی اون 7 تا 8 کیو هم با این قیمت مناسبه! یعنی برابر adsl 64 نامحدود میشه!

آقا اینو ببینین :

858373424.png

همین الان تست گرفتم ، گوشیم هم N82 هست ، بچه گفتن سرعت 28 است ، حالا پس چرا مال من اینطوره ؟ آیا به خاطر اینه که تو شهر بزرگ نیستم ؟ ممنون میشم بگین

مسعود نمیدونم چرا از این اینترنت همراه اول زیاد راضی نیستم یه جوری شده همش سرعتش بالا پایین میشه
(ملت کمتر با موبایل حرف بزنید بزارید من کارم رو انجام بدم سرعت بیاد بالا:)))

اینم تست من! البته زیاد آمار سایت اسپید و پینگ تست درست نیست! چون الان دارم 24 دانلود و 4 آپلود و پبنگ برای یاهو 360 هست!
حتما منطقه شما تحت پوشش edge نیست! برای فهمیدن اینکه تحت پوشش هستین یا نه باید زیر اون دوتا فلش که زیر آنتن میاد کلمه E درج شده باشه! با edge بالای 25 کیلو دانلود دارد! و با معمولی 5 یا 6 کیلو!

امیر جان همراه اول ندارم راستش! دانلود اون چه جوریاست؟ ماکه رفتیم صفا سیتی! :d
راستییییییی!!! امشب شب 5 شنبه هست و پسر دخترا همه کپیدن تو ایرانسل 12 به بعد! سرعت امشب قطعا در بدترین شرایطش هست! :))

بچه ها چند سوال دارم:

1. این اینترنت همراه اول، غیر از همون قیمت بسته های رویایی (تو رو خدا رویای ما ایرانی ها رو باش!) هیچ هزینه دیگه ای نداره؟ برای فعال کردن GPRS که ماهی فلان قدر روی قبض نمی کشند، نه؟
اگه قیمتش همون باشه که حداکثر میشه ماهی 10 تومن و باصرفه است. :)

2. قاعدتا برای استفاده از این نوع اینترنت راهی جز گوشی موبایل نیست. می خواستم ببینم شما از گشت و گذار توی اینترنت با گوشی راضی هستید؟ اینا که رزولوشن صفحه شون حداکثر هشتصد در چهارصد و خورده ای است، خسته نشدید از بس انقدر صفحه چپ و راست کردید؟

3. کسی از بچه ها توی شهرستان سرعتش رو چک کرده؟ نسبت به تهران چطوره راضی بودین؟

بچه ها چند سوال دارم:

1. این اینترنت همراه اول، غیر از همون قیمت بسته های رویایی (تو رو خدا رویای ما ایرانی ها رو باش!) هیچ هزینه دیگه ای نداره؟ برای فعال کردن GPRS که ماهی فلان قدر روی قبض نمی کشند، نه؟
اگه قیمتش همون باشه که حداکثر میشه ماهی 10 تومن و باصرفه است. :)

2. قاعدتا برای استفاده از این نوع اینترنت راهی جز گوشی موبایل نیست. می خواستم ببینم شما از گشت و گذار توی اینترنت با گوشی راضی هستید؟ اینا که رزولوشن صفحه شون حداکثر هشتصد در چهارصد و خورده ای است، خسته نشدید از بس انقدر صفحه چپ و راست کردید؟

3. کسی از بچه ها توی شهرستان سرعتش رو چک کرده؟ نسبت به تهران چطوره راضی بودین؟
mahi58 عزیز،
1. جواب رو نمیدنم من از یارانسل استفاده میکنم.
2. خیر! راهی هست و با موبایل استفاده نمیکنیم! با کامپیوتر ازش استفاده میکنیم مانند Adsl wireless wimax و..
فقط کافیه گوشی روبه کامپیوتر به وسیله کابلش وصل کنید!
3. من الان شهرستان دانشجو هستم! خیلی راضی هستم و تست رو هم در پست بالا گذاشتم!

• Like
Reactions: mahi58

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or