اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

سرعت اینترنت gprs به شلوغی مکالمات شبکه بستگی داره! مثلا در ساعاتی که مردم کمتر حرف میزنند سرعت به تناسب بالا میره! حتی تا 43 کیلوبایت که بیشترین حدی بوده که دیدم!
علت اینکه بعضی وقتها وصل نمیشه اینه که هنوز دارن روی شبکه کار میکنن...

خوب برو توی سایت درخواست بده! احتمالا خیلی شلوغه یا باز قاط زده!
آخه درخواست زیاد داره! وقتی برات فعال شد یه تست سرعت و پینگ در ساعات ترافیک و خلوت هم انجام بده نتیجه رو اینجا بگو.;)
سلام ممنون بابت راهنمایی ها و تاپیک من هم ورداشتم اینترنت با MMS و WAP که نمیدونم WAP چیه میشه بگید چی هست رو قعال کردم و فقط 3 تا سوال داشتم:
1_میشه بگید WAP چیه؟؟
2_من الان توی اینترنت هستم با سیم کارت دائمی همراه اول و فقط میخوام ببینم سرعت دانلود و پینگم چنده؟؟
3_من اگر برای کسی MMS بفرسم باید اون هم سیسیتم MMS گوشیش رو فعال کرده باشه یا نه فقط باید گوشیش MMS رو بخونه ممنون
4_و یه چیز دیگه من الان MMS دادم ولی پیغام داد که یعنی برام پیغام اومد که ارسال پیام چند رسانه ای شما برای سیستم قابل قبول نمی باشد

آخرین ویرایش:
سلام ممنون بابت راهنمایی ها و تاپیک من هم ورداشتم اینترنت با MMS و WAP که نمیدونم WAP چیه میشه بگید چی هست رو قعال کردم و فقط 3 تا سوال داشتم:
1_میشه بگید WAP چیه؟؟
2_من الان توی اینترنت هستم با سیم کارت دائمی همراه اول و فقط میخوام ببینم سرعت دانلود و پینگم چنده؟؟
3_من اگر برای کسی MMS بفرسم باید اون هم سیسیتم MMS گوشیش رو فعال کرده باشه یا نه فقط باید گوشیش MMS رو بخونه ممنون
4_و یه چیز دیگه من الان MMS دادم ولی پیغام داد که یعنی برام پیغام اومد که ارسال پیام چند رسانه ای شما برای سیستم قابل قبول نمی باشد
1. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]wapمخفف سه كلمة Wireless Application Protocol است و « پروتكل كاربردي بي سيم » ترجمه مي شود. WAP-Protocol به تكنولوژي هاي ديگري كه امروزه در زمينة اينترنت از آن استفاده مي شود؛ شباهت زيادي دارد.
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تفاوت عمده آن اين است كه WAP براي پهناي باند كوتاه و دستگاههايي كه توانايي صفحة نمايشگر آنها محدود است، طراحي و ساخته شده است.
گوشيهاي موبايل به خاطر نوع ساختشان، قادر نيستند صفحات معمولي وب را نمايش دهند، زيرا صفحه نمايشگر آنها براي كار با اطلاعات HTML بسيار كوچك است. به همين دليل زبان برنامه نويسي WML كه مخفف Wireless Markup Language است، به وجود آمد كه با آن محتويات صفحات وب مي توانند بر روي نمايشگرهاي كوچك مانند گوشي موبايل نشان داده شوند.
در اين سيستم، صفحات بر مبناي زبان WML به تصوير در مي آيند. WML يك زبان توصيفي خلاصه شده و فشرده است كه از روي HTML نسخه برداري شده و از همين روست كه فراگيري آن نسبتاً آسان است. با اين حال، صفحات HTML امروزي نمي توانند توسط WAP نمايش داده شوند. زيرا WML به طور اخص براي نمايشگرهاي كوچك طراحي شده و از اين رو، صفحات WML فقط توسط نمايشگر مناسب اين زبان شناخته مي شوند.
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]2. سرعت دانلود که یه فایلی رو با idm دانلود کن ببین چند کیلوبایت میده. برای پینگ هم توی قسمت run منوی استارت یا قسمت سرچ توی ویستا و 7 اینو تایپ کن: cmd بعدش برنامه رو باز کن و اینو تایپ کن: ping www.yahoo.com ببین پینگ میانگینت چند میشه![/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]3.بله[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]4. دوباره تلاش کن! فعلا شبکه خیلی شلوغه!
[/FONT]

1. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]wapمخفف سه كلمة Wireless Application Protocol است و « پروتكل كاربردي بي سيم » ترجمه مي شود. WAP-Protocol به تكنولوژي هاي ديگري كه امروزه در زمينة اينترنت از آن استفاده مي شود؛ شباهت زيادي دارد.
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تفاوت عمده آن اين است كه WAP براي پهناي باند كوتاه و دستگاههايي كه توانايي صفحة نمايشگر آنها محدود است، طراحي و ساخته شده است.
گوشيهاي موبايل به خاطر نوع ساختشان، قادر نيستند صفحات معمولي وب را نمايش دهند، زيرا صفحه نمايشگر آنها براي كار با اطلاعات HTML بسيار كوچك است. به همين دليل زبان برنامه نويسي WML كه مخفف Wireless Markup Language است، به وجود آمد كه با آن محتويات صفحات وب مي توانند بر روي نمايشگرهاي كوچك مانند گوشي موبايل نشان داده شوند.
در اين سيستم، صفحات بر مبناي زبان WML به تصوير در مي آيند. WML يك زبان توصيفي خلاصه شده و فشرده است كه از روي HTML نسخه برداري شده و از همين روست كه فراگيري آن نسبتاً آسان است. با اين حال، صفحات HTML امروزي نمي توانند توسط WAP نمايش داده شوند. زيرا WML به طور اخص براي نمايشگرهاي كوچك طراحي شده و از اين رو، صفحات WML فقط توسط نمايشگر مناسب اين زبان شناخته مي شوند.
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]2. سرعت دانلود که یه فایلی رو با idm دانلود کن ببین چند کیلوبایت میده. برای پینگ هم توی قسمت run منوی استارت یا قسمت سرچ توی ویستا و 7 اینو تایپ کن: cmd بعدش برنامه رو باز کن و اینو تایپ کن: ping www.yahoo.com ببین پینگ میانگینت چند میشه![/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]3.بله[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]4. دوباره تلاش کن! فعلا شبکه خیلی شلوغه!
[/FONT]

سلام اقا دست درد نکنه ممنون فقط یه سوال داشتم منظورم از سرت دانلود و پینگ شما توی چند تا پست قبلی گفته بودی من فکر کردم که میشه با گوشی سرعت دانلود و پینگ رو گرفت:cheesygri:cheesygri
از طریق PC بلدم فقط ببخشید سرعت این اینترنت همراه اول و سرعت دانلودش چنده؟؟؟

امیر عزیز متوجه نشدم! شما گفتید توی pc بلدم سرعت دانلود و پینگ رو حالا بازهم گفتید سرعت دانلودش چنده؟!
...
روح عزیز! توی گوشیتون صفحه باز نمیکنه یا به کامپیوتر وصل کردید و باز نمیکنه؟
بسته هارو فعال کردید؟ از کدوم شهر هستید؟
...
هنوز فناوری edge همه جا فعال نشده! دوستان توجه کنن پهنای باند gprs درحالت معمولی 48 کیلوبیت است که با استفاده از فناوری edge به بالای 256 کیلوبت ارتقا پیدامیکنه. هنوز در تمامی نقاط تهران فعال نشده چه برسه شهرستان ها!

• Like
Reactions: Ἁlireza
امیر عزیز متوجه نشدم! شما گفتید توی pc بلدم سرعت دانلود و پینگ رو حالا بازهم گفتید سرعت دانلودش چنده؟!
...
روح عزیز! توی گوشیتون صفحه باز نمیکنه یا به کامپیوتر وصل کردید و باز نمیکنه؟
بسته هارو فعال کردید؟ از کدوم شهر هستید؟
...
هنوز فناوری edge همه جا فعال نشده! دوستان توجه کنن پهنای باند gprs درحالت معمولی 48 کیلوبیت است که با استفاده از فناوری edge به بالای 256 کیلوبت ارتقا پیدامیکنه. هنوز در تمامی نقاط تهران فعال نشده چه برسه شهرستان ها!

ببین چند صفحه پیش چند تا پست دادی که یه تست پینگ و سرعت دانلود بگیر من فکر کردم که با گوشی هم میشه تست پینگ و سرعت دانلود گرفت ولی الان فهمیدم که منظورت تست پینگ و سرعت دانلود توی کامپیوتر هست نه pc
راستی من اگر گوشی رو وصل کنم به pc بازم میشه اینترنت رفت چجوری؟؟؟
یه سوال دیگه اقا من نفهمیدم من مثلا یه شماره دیگر هم دارم ایرانسل هست و mms -ش رو فعال نکردم گوشی قابلیتش رو داره ولی فعال نکردم میتونم بهش mms بدم؟؟

الان یه تست سرعت و پینگ رو با gprs ایرانسل دادم:
سرعت: 23 کیلوبایت = پهنای باند 256
پینگ برای یاهو: 330 میلی ثانیه
......................
امیر جان pc همون کامپیوتر رومیزی هست.
بله میشه رفت! مثلا من از نوکیا سری n استفاده میکنم.
باید اول سی دی گوشی یا همون برنامه pc suite رو نصب کنید و با کابل رابت به کامپیوتر گوشی رو وصل کنید.
بعد از اتصال میتونید به وسیله برنامه که گزینه کانکت رو داره به اینترنت وصل بشید.
سوال بعدیتون جوابش خیر هست.حتما در هر دو گوشی mms باید فعال باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or