اینترنت ملی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ایمیل ایرانی رسما آغاز به کار کرد

معاون سازمان فناوری اطلاعات از آغاز به کار رسمی ایمیل ایرانی "ایران دات آی آر" خبر داد و گفت: این سرویس دهنده می تواند بدون هیچگونه محدودیتی به هر تعداد تقاضا برای دریافت پست الکترونیکی پاسخ دهد.

به گزارش مهر، سازمان فناوری اطلاعات هفته گذشته با ارسال پیام کوتاهی به برخی از مشترکان موبایل از آغاز به کار سرویس ایمیل درگاه ملی خدمات الکترونیکی ایران خبر داد و از کاربران اینترنت خواست برای ایجاد و ثبت پست الکترونیکی ایرانی به درگاه IRAN.IR مراجعه کنند.

علی اصغر انصاری - معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران در تشریح چگونگی عملکرد ایمیل ایرانی و آغاز بکار رسمی آن اظهار داشت: پست الکترونیکی درگاه ملی ایران پیش از این به صورت آزمایشی به بهره برداری رسیده بود و هم اکنون با حل مشکلات فنی می تواند به صورت عمومی به مراجعه هر تعداد کاربر برای دریافت ایمیل پاسخ دهد.

وی با بیان اینکه در این مرحله کاربر باید با پرکردن فرم اطلاعات اولیه خود، مانند ثبت نام در دیگر سرویس دهنده های ایمیل عمل کند، ادامه داد: برای ایجاد یک ایمیل چه از نوع داخلی و چه از نوع خارجی آن، ابراز هویت کاربر الزامی است.

معاون سازمان فناوری اطلاعات با تاکید براینکه ایمیل "ایران" در کنار دیگر ایمیلهای داخلی سرویس دهی خود را آغاز کرده و در داخل کشور میزبانی می شود، به وجود برخی نواقص در شروع به کار این سرویس اشاره کرد و گفت: هر سرویس در آغاز به کار خود قطعا با مشکلاتی روبرو بوده و ممکن است شرایط آن قابل رقابت با دیگر سرویس ها نباشد اما ایمیل "ایران" مزایای رقابتی خود را داشته و به تدریج و با امکانات در دست ارائه به طور قطع ایمیل "ایران" نیز قابل رقابت با دیگر سرویس دهنده ها خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: کاربران اینترنت می توانند در کنار تمامی پست های الکترونیکی که هم اکنون دارند و از آن بهره می برند از سرویس دهنده ایمیل ایرانی "ایران دات آی آر" هم استفاده کنند.

انصاری تاکید کرد که اقبال مردم به سرویس دهنده های اینترنتی تنها مختص به امکانات فنی نیست و بسیارند سرویس هایی که از سوی غولهای فناوری ارائه می شوند اما مورد استقبال قرار نمی گیرند و برای آنکه کاربران به استفاده از ایمیل ایرانی که برای تقویت توان فنی داخلی و حفظ هویت ایرانی ایجاد شده ترغیب شوند، درصدد راهکار ارائه مدلهای کسب و کار جدیدی هستیم که بتواند کاربران را جذب کند.

معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به موتور جستجوی بومی در کشورهایی مانند چین، کره و روسیه که نسبت به موتورهای جستجوی گوگل و یاهو رتبه اول را در این کشورها دارند، گفت: استفاده از فناوری های بومی که با استفاده از توان فنی داخل هر کشوری ایجاد می شود به کاربری های داخلی پر استفاده نیز مربوط است.

انصاری با اشاره به فراخوان همکاری با بخش خصوصی برای پروژه موتور جستجو و ایمیل بومی که با هدف رونق کسب و کار در این بخش اعلام شده است، تاکید کرد: ایمیل ایرانی در حجم پیوست محدودیت ندارد و کاربران براساس نیاز خود می توانند فایل های پرحجم را نیز از طریق این سرویس ارسال کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد که در آینده نزدیک برای استفاده از خدمات دولت الکترونیک استفاده از ایمیل ایرانی برای دستگاههای خدمات دهنده و نیز خدمات گیرندگان الزامی و برای تمامی مردم داشتن یک آدرس ایمیل بومی ضروری خواهد بود.
 
هر یک ایمل ساختن 50 ثواب و هر میل زدن 5 ثواب دارد :دی . یهو بیان بگن هرچی اطلاعات شخصی دارین بیاین بدین ما
 
هر یک ایمل ساختن 50 ثواب و هر میل زدن 5 ثواب دارد :دی . یهو بیان بگن هرچی اطلاعات شخصی دارین بیاین بدین ما

با این همه امتیازاتی که داره ایرانیان خارج از کشور هم باید بیان توی این سیستم ایمیل ایجاد کنن تا از خطر هک شدن و سرقت اطلاعات به شیوه ی Man in the middle attacks در امان باشن( خود ادمین راحت بتونه تمام اطلاعات رو چک کنه!!)
 
  • Like
Reactions: aidin0000
A: شبکه ملی اینترنت که در فاز نخست قرار است برای 10 میلیون کاربر ایرانی دسترسی به پهنای باند با سرعت 20 مگابیت بر ثانیه را به ارمغان بیاورد
A: 20mbps?
B: Sokhanrani Download kOnim ?
والا :دی
 
انتقال اطلاعات ميان دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي توسعه مي يابد

با راه اندازي شبکه علمي کشور؛ انتقال اطلاعات ميان دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي توسعه مي يابد
رييس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي در مورد اقدامات در حال انجام ميان اين سازمان و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات براي راه اندازي شبکه علمي کشور گفت: اين شبکه توسعه زيرساخت هاي انتقال اطلاعات در سطح کشور ميان دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي را دنبال مي کند.


وايمکس نيوز - عباس طائب در گفت و گو با خبرنگار ما با بيان اينکه شبکه علمي کشور قرار است از سوي سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران و با همکاري وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات راه اندازي شود، گفت: اين شبکه موجب تقويت ارتباطات دانشگاه ها و مراکز پژوهشي مي شود.
وي گفت: ايجاد شبکه ارتباطي و اطلاع رساني اختصاصي بين دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي از اهداف بهره برداري از شبکه علمي کشور است و از اين رو اين شبکه توسعه زيرساخت هاي انتقال اطلاعات در سطح کشور ميان دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي و دسترسي به اينترنت و خدمات شبکه اي براي کاربران دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي را دنبال مي کند.
رييس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ادامه داد: اين شبکه علاوه بر مديريت و ارايه محتوا روي شبکه علمي از طريق ايجاد زيرساخت هاي ملي، موجب ساماندهي و تسهيل دسترسي به منابع علمي موجود در کتابخانه ها و مراکز اسناد اعم از نشريات الکترونيکي، کتب و پايان نامه ها و افزايش بهره برداري مي شود.
وي پيش بيني کرد که شبکه علمي کشور در دهه فجر امسال راه اندازي شود که در فاز اول آن تمامي دانشگاه ها و مراکز وابسته به وزارت علوم واقع در استان تهران به اين شبکه ملحق مي شوند و به تدريج ساير دانشگاه ها نيز عضو آن خواهند شد.
گفته شده اين شبکه که با همکاري وزارت ارتباطات و فناوري راه اندازي مي شود، با سرعت يک گيگابايت بر ثانيه اطلاعات مورد نظر را به کاربران ارايه مي دهد. البته حداقل سرعت تبادل اطلاعات در اين شبکه يک گيگابايت است ولي در شاخه هاي اصلي به 10 گيگابايت در ثانيه مي رسد. اين قابليت باعث مي شود که تحول کيفي عظيمي در فضاي مجازي ميان مراکز عملي کشور ايجاد شود.
 
چندتا سوال برام پیش اومده :
مجری اینترنت ملی کیه؟یعنی اگه قرار باشه ازش استفاده کنیم به چجور تجهیزاتی نیاز داریم و هزینه تجهیزات رو به کی میدیم؟
 
چندتا سوال برام پیش اومده :
مجری اینترنت ملی کیه؟یعنی اگه قرار باشه ازش استفاده کنیم به چجور تجهیزاتی نیاز داریم و هزینه تجهیزات رو به کی میدیم؟
مسلما همین PAPـهای الان، چون بعضیاشون دارن اینترانت ارائه میدن.
 
رضا تقي‌پور، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات:

با توجه به وعده‌هايي که داده شده، قرار بود فاز اول شبکه ملي اطلاعات در شهريورماه راه‌اندازي شود. در حال حاضر راه‌اندازي اين شبکه در چه مرحله‌اي قرار دارد؟
بر اساس قانون اين شبکه در طول برنامه پنجم بايد راه‌اندازي شود، منتهي اين به يکباره اتفاق نخواهد افتاد. در حال حاضر فاز اصلي که طراحي اوليه و کلان باشد انجام شده بر همين مبنا هم پيش‌بيني کرديم امسال لايه‌هايي از اين شبکه را راه‌اندازي کنيم. بر اساس تعريف و اولويت‌بندي‌ها در فاز اول مدارس را به شبکه ملي اطلاعات متصل خواهيم کرد که اين طبيعتا مقارن با افزايش پهناي باند و کيفيت شبکه خواهد بود. تا حدود زيادي هماهنگي‌ها انجام شده و تقريبا در حال هماهنگي نهايي با مخابرات ايران و اپراتورهايي هستيم که غير از هسته اصلي در لايه‌هاي دسترسي هستند. سعي مي‌کنيم مرحله به مرحله بسته به ظرفيت، ساير دستگاه‌ها را به شبکه ملي اطلاعات متصل کنيم.

تشکيل کنسرسيوم اجراي شبکه فيبرنوري کشور به کجا انجاميد؟
در اجراي شبکه دسترسي فيبر نوري هم کارها نسبتا خوب پيگيري مي‌شود. دولت مصوبه کلي را داده و با بخش‌هاي مختلف مذاکره شده و يکي از موضوعات اصلي براي اجراي اين طرح، تامين منابع مالي پروژه است و هر شرکت بايد به همان نسبتي که مي‌خواهد مشارکت داشته باشد و در تامين مالي هم در زمان معين اقدام کند.
ما بيشتر سعي کرديم که تعاوني‌ها را در اين موضوع درگير کنيم و اميدوارم ظرف يکي دو ماه آينده ترکيب نهايي کنسرسيوم مشخص شود. البته الان اين کنسرسيوم ثبت شده و مذاکره با بانک‌ها که بخشي از سهامداران هستند انجام شده، سهم دولت هم که مشخص است و مذاکرات با تعاوني‌ها و زيرمجموعه‌هاي صدا و سيما همچنان ادامه دارد. به موازات اين اقدامات کارهاي طراحي کلان و فني پروژه در حال انجام است و به محض اينکه ترکيب نهايي شود، فعاليت‌هاي اجرايي طرح هم آغاز خواهد شد.
 
تعریف اینترنت ملی باید مشخص شود

وایمکس نیوز - کمال محامد پور در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به این طرح که از آن به عنوان اینترنت ملی یاد می شود، گفت: در واقع این یک شبکه اینترانت داخلی محسوب می‌شود و اگر قرار است برای شبکه داخلی مورد استفاده قرار گیرد کار بعیدی نیست و قابل اجرا است، چراکه به این شکل می توان از بانک های اطلاعاتی و دیتاسنترهای داخلی استفاده کرد.
این کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه با تحقق اینترنت ملی و یا به نوعی اینترانت ملی امکان ارایه سرویس های مختلف همچون ایمیل ملی وجود دارد، ادامه داد: این شبکه می تواند از سویی بسیاری از محدودیت های جریان اطلاعات را از بین ببرد و از سوی دیگر مطابق با فرهنگ داخلی کشور و با امنیت بالا در اختیار کاربران قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه در شبکه اینترنت ملی باید دسترسی به سایت های خارجی مشخص شود و چگونگی امکان استفاده از منابع خارجی بیان شود، افزود: در این زمینه اطلاعات محدودی وجود دارد و نیاز است در برخی شرایط به اطلاعات بین المللی دسترسی داشته باشیم.
محامد پورادامه داد: همچنین برخی بانک های اطلاعاتی در داخل کشور به شبکه جهانی اطلاعات متصل هستند که با تحقق اینترنت ملی باید به نوعی وضعیت آنها هم مشخص شود.
طرح اینترنت ملی از سال 84 توسط عبدالمجید ریاضی، معاون وزیر ارتباطات وقت مطرح و قرار شد تا اواسط سال 89 محقق شود، اما با گذشت 6 سال، این طرح همچنان در هاله‌ای از ابهام باقی مانده چرا که از بدو پیدایش تا به امروز چندین بار دستخوش تغییرات و تعاریف متفاوت شده و به تبع آن زمان بهره برداری اش نیز مدام در حال تغییر است.
 
تركیب كنسرسیوم اپراتور چهارم تا 3 هفته دیگر تعیین می‌شود

سهامداران كنسرسیوم اپراتور چهارم نهایی شده‌ و طی 2 تا 3 هفته آینده آخرین وضعیت اپراتور چهارم نهایی و اعلام خواهد شد.
محمد مردانی مجری طرح شبكه دسترسی فیبر نوری در وزارت ارتباطات در خصوص آخرین وضعیت اپراتور چهارم (اپراتور شبكه دسترسی فیبر نوری) اظهار داشت: كارهای پروژه به مراحل پایانی خود نزدیك شده و شركت (كنسرسیوم) ایرانیان نت نیز در حال شگل‌گیری است.
وی با بیان اینكه هنوز تركیب سهامداران كنسرسیوم اپراتور چهارم نهایی نشده، تصریح كرد: تركیب سهامداران در حال نهایی شدن است؛ برخی از سهامداران مشخص و نهایی شده‌ و باقی سهامداران نیز در حال نهایی شدن هستند.
مشاور وزیر ارتباطات گفت: هم‌اكنون در حال پیگیری و انجام 10 محوری كه در گذشته به عنوان محورهای كار اپراتور چهارم اعلام شده، هستیم و حداكثر 2 تا 3 هفته آینده آخرین وضعیت اپراتور چهارم مشخص و نهایی خواهد شد.
مردانی تصریح كرد: در موعد وعده داده شده قرار نیست كه تمامی امور اپراتور چهارم، به پایان برسد، بلكه تا 2 تا 3 هفته آینده تمامی ابعاد و مسائل اپراتور چهارم در آخرین وضعیت موجود، به صورت عمومی اعلام خواهد شد.
مجری طرح شبكه دسترسی فیبر نوری در وزارت ارتباطات با خودداری از تركیب سهامداران كنسرسیوم ایرانیان‌‌نت، گفت: قرار شده كه تمامی اخبار این اپراتور به صورت یكباره و در یك كنفرانس خبری اعلام شود.
 
رضا تقي‌پور، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات:

با توجه به وعده‌هايي که داده شده، قرار بود فاز اول شبکه ملي اطلاعات در شهريورماه راه‌اندازي شود. در حال حاضر راه‌اندازي اين شبکه در چه مرحله‌اي قرار دارد؟
بر اساس قانون اين شبکه در طول برنامه پنجم بايد راه‌اندازي شود، منتهي اين به يکباره اتفاق نخواهد افتاد. در حال حاضر فاز اصلي که طراحي اوليه و کلان باشد انجام شده بر همين مبنا هم پيش‌بيني کرديم امسال لايه‌هايي از اين شبکه را راه‌اندازي کنيم. بر اساس تعريف و اولويت‌بندي‌ها در فاز اول مدارس را به شبکه ملي اطلاعات متصل خواهيم کرد که اين طبيعتا مقارن با افزايش پهناي باند و کيفيت شبکه خواهد بود. تا حدود زيادي هماهنگي‌ها انجام شده و تقريبا در حال هماهنگي نهايي با مخابرات ايران و اپراتورهايي هستيم که غير از هسته اصلي در لايه‌هاي دسترسي هستند. سعي مي‌کنيم مرحله به مرحله بسته به ظرفيت، ساير دستگاه‌ها را به شبکه ملي اطلاعات متصل کنيم.

تشکيل کنسرسيوم اجراي شبکه فيبرنوري کشور به کجا انجاميد؟
در اجراي شبکه دسترسي فيبر نوري هم کارها نسبتا خوب پيگيري مي‌شود. دولت مصوبه کلي را داده و با بخش‌هاي مختلف مذاکره شده و يکي از موضوعات اصلي براي اجراي اين طرح، تامين منابع مالي پروژه است و هر شرکت بايد به همان نسبتي که مي‌خواهد مشارکت داشته باشد و در تامين مالي هم در زمان معين اقدام کند.
ما بيشتر سعي کرديم که تعاوني‌ها را در اين موضوع درگير کنيم و اميدوارم ظرف يکي دو ماه آينده ترکيب نهايي کنسرسيوم مشخص شود. البته الان اين کنسرسيوم ثبت شده و مذاکره با بانک‌ها که بخشي از سهامداران هستند انجام شده، سهم دولت هم که مشخص است و مذاکرات با تعاوني‌ها و زيرمجموعه‌هاي صدا و سيما همچنان ادامه دارد. به موازات اين اقدامات کارهاي طراحي کلان و فني پروژه در حال انجام است و به محض اينکه ترکيب نهايي شود، فعاليت‌هاي اجرايي طرح هم آغاز خواهد شد.
واقعا تو ......گفتن کارشون درسته
 
اینترنت ملی در مقایسه با اینترنت جهانی مثل مقایسه رادیو هست با ماهواره.
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or