مخابرات چیه میتونی حرم امام حسین به صورت زنده و HD تماشا کنی کجای کاریبا سرعت 20 مگ بریم سایت مخابرات و بر گردیم؟ :d
مسعود تا بهار همه خودشونو به WIFI مجهز میکنن !توجیه اقتصادی که نداره متاسفانه و دلایلی خاصی داره که به این تاپیک مربوط نیست.
به هر حال امید هست تا بهار اتفاقات خوبی بیوفته.
نه قطع نمیشه.من آخر نفهمیدم. اگه این اینترنت ملی راه بیفته دیگه این اینترنت جهانی رو قطع میکنن واسمون؟ یا هر دوش در کنار هم هست؟
یه چیز دیگه اینکه فقط سایتای خز و خیل خودشون میشه رفت باهاش یا کلاً واسه همه چی خوبه؟
یکی منو راهنمایی کنه 1 ساله سردرگمم:d
انشالله!مسعود تا بهار همه خودشونو به WIFI مجهز میکنن !
اونطوری که من از یکی از دوستان که به واسطه شغلش اطلاعاتی داره (غیر موثق) پرسیدم گفت این اینترنت ملی روی همون اینترنت جهانی هست و فقط تنها تفاوتش اینه که شما وقتی بخواهید دیتایی که داخل کشوره رو دانلود کنید با سرعت بالا دانلود می کنید و اگر درخواست به دیتای خارج کشور داشتید با سرعت پایین دانلود می کنید البته این خبر موثق نیست اما احتمالش زیادهنه قطع نمیشه.
موازی در کنار اون ارائه میشه.
نه.من آخر نفهمیدم. اگه این اینترنت ملی راه بیفته دیگه این اینترنت جهانی رو قطع میکنن واسمون؟ یا هر دوش در کنار هم هست؟
یه چیز دیگه اینکه فقط سایتای خز و خیل خودشون میشه رفت باهاش یا کلاً واسه همه چی خوبه؟
یکی منو راهنمایی کنه 1 ساله سردرگمم:d
من یه چیزی میگم بهش فکر کنید ! خود دولت ایران برای بسیاری از کارهای بین المللیش باید از چیز پی ان استفاده بکنه ! چمیدونم کارهای بانکی ! پرداخت بینالمللی و حتی بعضی از اطلاعات مورد نیازش به دلیل تحریم بودن ! اگه قرار لود پورت ها ببندن همین الانم نباید پورتی باز بود ! کلا این چیز پی ان نیازه ست ! شاید کم بشه ولی همه شونو نمیتونن مسدود کنن ! چونکه خودشونم نیاز دارن !نه.
ولی همه ی پورتهای وی پی ان رو میبندن.
چندتا سایت میشه رفت؟تلنا:فاز اول شبكه ملی اطلاعات طی مهرماه سال جاری با اتصال 20 هزار مدرسه به این شبكه، اجرایی میشود.
به گزارش خبرنگار تلنا،رضا تقیپوروزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات افتتاح شبكه ملی اطلاعات را تكلیف وزارت ارتباطات در برنامه پنجم توسعه دانست و اظهار داشت: پیشبینی میكنیم كه این شبكه را در چند فاز و در چند مرحله بتوانیم انجام دهیم.
او در ادامه افزود: امیدواریم فاز اول این پروژه را طی مهرماه سال جاری با
وی گفت: هم اكنون جلسات هماهنگی برای اتصال 20 هزار مدرسه به شبكه ملی اطلاعات در مهر ماه در حال برگزاری است .
تقیپور درباره افزایش قیمت ارائه خدمات با افزایش پهنای باند اظهار كرد: یكی از كارهایی كه در كنار این پروژه در حال انجام است، تثبیت یا كاهش قیمتهاست و تلاش ما بر این خواهد بود كه علیرغم افزایش پهنای باند زیادی كه خواهیم داشت، تغییر نرخها در حداقل باشد و به تعبیری در مجموع بتوانیم یك چهارم آن نرخی كه قبلا پیشبینی میشد را برای پهنای باند ثابت در نظر بگیریم.
وی خاطر نشان كرد: با اجرای این طرح پهنای باند 8 برابر میشود و به نظر میرسد با حدود یك و نیم برابر هزینه موجود بتوانیم این پهنای باند 8 برابری را داشته باشیم.
وزیر ارتباطات در ادامه به كار مشترك این وزارتخانه با معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهوری در زمینه الكترونیكی شدن 23 خدمت اولویتدار دستگاههای اجرایی اشاره كرد و گفت: بنا داریم امكانات شبكه را در اختیار خدمات پركاربرد و یا پرمراجعه دولتی احصاء شده قرار بدهیم و دستگاههای متولی این خدمات را تجهیز كنیم تا اینها با پهنای باند زیاد وارد شبكه شوند؛ به نحوی كه بتوانند این خدمات را بهتر ارائه دهند.
تقیپور در پایان افزود: این خدمات اكنون احصاء شده و موافقتنامهها و تفاهم نامههای مشترك با دستگاههای مربوط امضا شده است. در بسیاری ازاین دستگاهها هم مانند گمرك، سازمان امور مالیاتی و سازمان های دیگری كه خدمات پركاربرد به مردم ارائه میدهند، این توافقات در حال انجام است كه تا پایان سال جاری این 23 خدمت به نتیجه برسد.
.........
پ.ن:
من مادرم مدیر یکی از مدارس راهنمایی شهرمون هست. اگر مدسه متصل بشه میرم یه تست میگیرم ببینم چه جوریاست.