اینترنت ملی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پیشرفتی که در آینده موجب پسرفت خواهد شد ...
پیشرفت پیشرفته :d ! حالا فوقش اینترنت ملی رو بیارن روی کار و اینترنت جهانی رو بردارن ! تو بورو سراغ چمدون ! حالا مگه اونا مغز چیز خوردن بخوان 2 دستی ما رو هل بدن سراغ اینترنت بیگانه ؟؟؟

آقا این اینترنت ملی کی راه میوفته ؟
مزایا و معایبش رو یکی خلاصه توضیح بده.

پیشرفت پیشرفته :d ! حالا فوقش اینترنت ملی رو بیارن روی کار و اینترنت جهانی رو بردارن ! تو بورو سراغ چمدون ! حالا مگه اونا مغز چیز خوردن بخوان 2 دستی ما رو هل بدن سراغ اینترنت بیگانه ؟؟؟
خوب اگر میخواستن پیشرفت کنن، در بستر همین اینترنت جهانی پیشرفت میکردن نه؟
ایران سال آینده=کره ی شمالی امسال.
ببینید کی گفتم. مجبوریم بریم دریای خزر سوار تیوب شیم بریم آذربایجان.

• Like
Reactions: Miesam
لازم نیست اینترنت ملی بذارن خودشون میتونن راحت اینترنت جهانی پرسرعت بذارن ولی چکار کنیم نمیخوان ملت پیشرفت کنه و میترسن الان چیزایی که تو لیبیا و مصر و سوریه و...میوفته تو ایرانم بیوفته:d میخوان مارو مثل کره شمالی کنن:d ...حالا این نت ملی کی راه میوفته؟

آقا این اینترنت ملی کی راه میوفته ؟
مزایا و معایبش رو یکی خلاصه توضیح بده.
صفحه اول رو بخونین .
دوستان امید ما به چمدونه . وقتی چمدون باشه . اینا مرض دارن بیان اینترنت خودشونو که تماما کنترل دارن قطع کنن ما بریم از چمدون استفاده کنیم ؟؟ بازم شیطان بزرگ ایول :دی

صفحه اول رو بخونین .
دوستان امید ما به چمدونه . وقتی چمدون باشه . اینا مرض دارن بیان اینترنت خودشونو که تماما کنترل دارن قطع کنن ما بریم از چمدون استفاده کنیم ؟؟ بازم شیطان بزرگ ایول :دی
منکه امیدی به این طرح ندارم. اصلا نگفتن میخوان چیکار کنن تا نتونن امواج ماهواره ای رو پیگیری کنن.

منکه امیدی به این طرح ندارم. اصلا نگفتن میخوان چیکار کنن تا نتونن امواج ماهواره ای رو پیگیری کنن.
شیطان بزرگ خر که نیست بیاد این همه خرج کنه تکنولوژی ببره ایران که بشه جلوشو به همین راحتی ها گرفت .

دوستانم نگران اینرتنت جهانی نباشید. اگر نیت بر قطع کردنش بود الان فرت و فرت پهنای باند نمیخریدن. فقط همونطور که چند ماه قبل هم گفتن با انتقال سایت های داخلی به سرور های ایرانی + استفاده بانک ها و سازمان ها از اینترنت ملی دیگه اونها از چیز پی ان استفاده نمیکنن و کم کم پورت های چیز پی ان رو میبندن و در نتیجه سرعت اون روز به روز کمتر میشه تا کاملا قطع بشه! مثل روزهای خاص!
به این ترتیب با اینترنتی بسیار محدود رو در رو خواهید بود.

طی جلسات مکرر مشخص شده که فعلاْ که بودجه این کار فراهم نیست .. به این زودی ها منتظر یا نگران اینترنت ملی نباشند ;)

پکت لاست 100 درصد ندیده بودیم که به لطف دوستان و اینترنت ملی دیدیم . خداییش همه چیزایی که ندیدیم داریم میبینیم...! :d من خودم ماکسیمم پکت لاستی که داشتم حول و حوش 40 درصد بوده...!

دوستان . ماچه بخوایم چه نخواهیم این ها می خوان بین ما و جهان کثیف غرب !! فاصله بندازند . حالا کم کم دارن خرمون می کنن . اگه واقعا هدفشون بهبود وضعیت بود به توسعه اینترنت می پرداختن ... نه به توسعه اینترانت ...
فکر کنم از این به بعد باید از آواتار *مح*مود* و دوستان استفاده کنیم ...

• Like
Reactions: aliatlas
منم فکر نمی کنم به این زودیها این پروژه اجرایی بشه و به فاز بهره برداری برسه، کدوم پروژه طبق برنامه توی ایران پیش می ره که این دومیش باشه؟

اما در صورت بهره برداری به طور قطع برای تمامی بانکها و ارگانهای رسمی و دولتی ضرب العجل تعیین میشه که تمام سرویسها و سایتهاشون رو روی هاستینگ داخلی و دیتاسنترهای ایرانی منتقل کنن و بعد از اون به قول مسعود تمامی پورتهای چیز پی ان و راههایی رو که به ما اجازه ی عبور و دسترسی آزاد به دنیای آزاد بیرون از این حصار رو می ده مسدود خواهد شد، اصلا هدف پروژه ی اینترنت ملی همین بوده وگرنه اگر ایجاد یه شبکه ی ملی به موازات اینترنت جهانی برای کشوری سودمند بود زودتر از اینها کشورهای دیگه پیاده سازی کرده بودنش.

پس تا فرصت هست برای دسترسی به سایت بی نام - وسی، خلاف اخلاق GameSpot عجله کنید که ممکنه بعدا نتونید به هیچ روشی ازش بررسی بازیها رو بخونید و به جاش از طریق سیستم مخابرات به سایت تبیان و بنیاد ملی بازیهای رایانه ای منتقل بشید!! ( پیش بینی های تیره و تاریه ولی بعیدم نیست)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or