اینترنت ملی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حالم بهم میخوره از این همه بدبینی
همه چی داره می گه که اینترنت جهانی می مونه ولی باز یه سری ها چیز دیگه می گن
باشه منتظر می مونیم
شانس اتفاق خوب 30% و شانس اتفاق بد 70% هست.

به نظرت جای خوشبینی هست؟
تو کجا زندگی میکنیم؟یادت رفته اینجا کجاس؟
شما توی خونت!توی حریم شخصیت! حق استفاده از گیرنده تصاویر رو نداری!اونوقت بدبین؟
افغانستان نتش از ما بهتره ما بدبینیم؟
اون موقعی که ستلایت رو ممنوع کردن اینا نمیدونسن اینترنت هم مث اون یه روزی فراگیر میشه و محتوای اونو خیلی بهتر میشه رو نت دید برا همین اون موقع ممنوعش نکردن وگرنه همین نتم ممنوع کرده بودن الان که دیکه کاملا جا افتاده نمیتونن ممنوعش کنن! یه جور دیگه و کم کم دارن دسترسیمونو بهش قطع میکنن
ایتا بد بینی نیس!واقعیت گرایی هست دوست من!
میشه خیلی واقعیت های امروز جامعه را هم به این موارد اضافه کرد ولی اگه کمی به قضیه فکر کنیم مشخصه که امکان نداره که دسترسی به اینترنت جهانی قطع بشه ،شاید مهمترین دلیل عزم دولت برای اینترنت ملی این باشه که دریکسری اتفاقات خاص ارتباط ما را با دنیا قطع کنه وبا وجود اینترنت ملی وجهه بین المللی خودش خراب نمیشه

بعضی ها الکی خوشین یه حرف هایی می زنین که...
می خوای چندتا مثال بزنم از سهمیه بندی بنزین بگیر تا یارانه ها و...
سیاستشون اینه کم کم پیش برن که مردم عادت کنن هرچند که اگه این کار رو هم نکنن مردم چون بی بخار هستن چیزی نمی شه!
بهت نت ملی میده میگه میخوای بفرما نمی خوای به....
اگه نت جهانی رو تعطیل نکنن گرون میشه ،سرعت میاد پایین، خلاصه یه کاری میکنن بری سمت اون !
اونوقت باید بری بازیسنتر و سایتهایی که تو صفحه پیوندها می بینی

دوستان متوجه نیستید اگر اینترنت جهانی قطع بشه چه اتفاقی میفته. برای همینه که در ذهنتون خطری نمیبینیدش و خوشبین هستید.
نه فیلم نه بازی نه سریال نه موزیک. مجبورید مثل دو دهه قبل از مرز ترکیه فیلم بخرید.

• Like
Reactions: esm nadaram
عزیزان چرا تو سر و کله هم میزنین؟
اصلا شما به حرف مسعود گوش کردین مگه نگفت حرف CیاC نزنین؟
اصلا به خودتون زحمت دادین لینکی که مسعود داد بخوننین؟
وقتی تقی پور می گه اینترنت جهانی قطع نمی شه شما سر پیازین یا ته پیاز؟
و مطمئن باشین با اومدن اینترنت ملی ، اینترنت جهانی هم سرعتش بیشتر می شه هم قیمتش کم تر می شه.
افتادین به جون هم که چی؟ که اینترنت جهانی قطع میشه؟ نه نترسین همچنان می تونین وارد سایت های ج.@ن.@س.@ی بشید(الان کسی نیاد بگه اینترنتو فقط این چیزا می بینه،اینو آمار جهانی نشون میده)
در ضمن aliatlas الان نیای از کلمه کلیشه ای( مگه یادت رفته کجا زندگی میکنیم؟) استفاده کنی،خوب میدونم تو چه لجنی دست و پا می زنیم!(قصدم توهین نبود،پس ناراحت نشو) اینو گفتم پیرو حرف سعید که گفت حرف CیاC نزنید
امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید

اینترنت جهانی کاملا قطع نخواهد شد.
اما چون الان دیگه خود موئسسات دولتی از شبکع خصوصی مجازی استفاده نمیکنن دیگه کم کم با بستن تمام پورت های اون عملا با یک اینترنت قطع شده فرقی نخواهد داشت...
البته صدها راه دیگه مانند شبکه خصوصی مجازی هست ولی کار هر روز سخت تر میشه.
اینترنت ملی شخصا برای خودم هیچگونه استفاده ای نداره!.
اگرم دقت کرده باشین در پست اول هدف نهایی توضیحاتم در مورد سود های این شبکه تاثیرش بر اینترنت جهانی بود نه خود اینترنت ملی!

کلا ما ایرانی عادت داریم خودمون رو زجر بدیم:d
طرف علناً اومده گفته اینترنت جهانی قطع نمیشه بعد ما میایم میگیم 'نه 100 درصد قطع میشه،ما بدبخت میشیم،ما هیچی نیستیم،خاک بر سر ما':))
به زور میخوایم به طرف بگیم مارو بدبخت کن بعد بشینیم یه گوشه بگیم ا...دیدی طرف ما رو بدبخت کرد؟:))

• Like
Reactions: Wander
نه می خواستی بیاد واقعیت رو بگه ؟حرف میزنن فردا حرفشون رو پس می گیرن هر روز یه چیز می گن مثل قضیه سازمان رادیویی .اینا این همه هزینه کردن که واسه نت ملی که هیچی نشه؟ و اینترنت هم سرعتش بالا بره و ارزون بشه !
حالا برین با تقی پور حال کنید ساکت باشین خوش باشین!

• Like
Reactions: Augustus
نه می خواستی بیاد واقعیت رو بگه ؟حرف میزنن فردا حرفشون رو پس می گیرن هر روز یه چیز می گن مثل قضیه سازمان رادیویی .اینا این همه هزینه کردن که واسه نت ملی که هیچی نشه؟ و اینترنت هم سرعتش بالا بره و ارزون بشه !
حالا برین با تقی پور حال کنید ساکت باشین خوش باشین!
شما از آینده با خبری؟(پس این قدر مطمئن نباش که حرفشو پس می گیره)
عزیز من،وقتی قیافه تقی پور رو می بینم حالم بهم می خوره
حالا شما مثلا ساکت نیستی؟ چه کار کردی؟ رفتی تظاهرات کردی؟ فکر می کنی بیای بازی سنتر اعتراض کنی همه چی حله؟ همه صدا تو می شنون؟ صدات گوش مسئولین رو کر می کنه؟
پس منم مثل تو دل خوشی از اینترنت ملی ندارم
تنها حرف من این بود که نباید با این اطمینان و این قدر منفی به این مسئله نگاه کنیم
دوست من ببخشید یه خورده تند رفتم

طرف علناً اومده گفته اینترنت جهانی قطع نمیشه بعد ما میایم میگیم 'نه 100 درصد قطع میشه،ما بدبخت میشیم،ما هیچی نیستیم،خاک بر سر ما':))
به زور میخوایم به طرف بگیم مارو بدبخت کن بعد بشینیم یه گوشه بگیم ا...دیدی طرف ما رو بدبخت کرد؟:))
مسعود بالا توضیح داده.
مسلما نمیان بی دلیل اینترنت جهانی رو قطع کنن.
تمام سایتهای دولتی به دیتاسنترهای داخلی منتقل میشن. و بعد کم کم تمام سایتهای خصوصی داخلی.
اونوقت اینترنت جهانی میشه یک چیزی توی مایه های قهوه خونه، هروقت خواستن میتونن قطعش کنن چون تو اگر از اینترنت جهانی استفاده میکنی، مسلما قصد خوبی نداری.
آخرش میزنن به دلایل امنیتی قطعش میکنن.
تموم.

بعضی ها الکی خوشین یه حرف هایی می زنین که...
می خوای چندتا مثال بزنم از سهمیه بندی بنزین بگیر تا یارانه ها و...
سیاستشون اینه کم کم پیش برن که مردم عادت کنن هرچند که اگه این کار رو هم نکنن مردم چون بی بخار هستن چیزی نمی شه!
بهت نت ملی میده میگه میخوای بفرما نمی خوای به....
اگه نت جهانی رو تعطیل نکنن گرون میشه ،سرعت میاد پایین، خلاصه یه کاری میکنن بری سمت اون !
اونوقت باید بری بازیسنتر و سایتهایی که تو صفحه پیوندها می بینی
موافقم

عزیزان چرا تو سر و کله هم میزنین؟
اصلا شما به حرف مسعود گوش کردین مگه نگفت حرف CیاC نزنین؟
اصلا به خودتون زحمت دادین لینکی که مسعود داد بخوننین؟
وقتی تقی پور می گه اینترنت جهانی قطع نمی شه شما سر پیازین یا ته پیاز؟
و مطمئن باشین با اومدن اینترنت ملی ، اینترنت جهانی هم سرعتش بیشتر می شه هم قیمتش کم تر می شه.
افتادین به جون هم که چی؟ که اینترنت جهانی قطع میشه؟ نه نترسین همچنان می تونین وارد سایت های ج.@ن.@س.@ی بشید(الان کسی نیاد بگه اینترنتو فقط این چیزا می بینه،اینو آمار جهانی نشون میده)
در ضمن aliatlas الان نیای از کلمه کلیشه ای( مگه یادت رفته کجا زندگی میکنیم؟) استفاده کنی،خوب میدونم تو چه لجنی دست و پا می زنیم!(قصدم توهین نبود،پس ناراحت نشو) اینو گفتم پیرو حرف سعید که گفت حرف CیاC نزنید
امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید
اول اینکه ما مث شما بلد نیستیم برنیم تو سر و کله هم اینجا سر کوچتون نیس
با تمام ارادتی که به مسعود که مث داداشمه دارم مسعود نظر شخصیشو میگه
این تقی و نقی ها از این حرفا زیاد میزنن! یزن 20.30 ببین بعدش بیا با واقعیت مقایسه کنن ببین چند تا روده راس تو شیکمشونه!
ضمنا درست صحبت کن عبارت"به جون هم افتادین" عبارت درستی نیس نمیدونم شما چرا تا یه نظر مخالف میبینبن جبهه میگیری اینجا مرز ایران و عراق تو سال 66 نیس عزیز
اصلا به شما چه ربطی داره من چه سایتی میبینم.من دوس دارم سایت اونجوری ببینم ربطی داره به شما؟شما میتونی بری زلال احکام ببینی !
تا وقتی اکثریت جامعه مث ببخشید سیب زمینی تشریف دارن هرکاری که بخوان میکنن
اصلا یه سوال دارم من!جواب بدین دوستان!
دلیل خرج میلیارد ها تومن چیه؟اینکه هر کی دوس داش بره سایتای وطنی؟یا اینکه مدارس به یه شبکه داخلی وصل بشن؟

شما همیشه اینقد خوشحال میزنی؟
همین الان که با 2 تومن میدی چیزن پی ان میخری راحت میچرخی تو نت به خاطر همین بانکا و شرکتا و چمیدونم ایناس فردا که اینا اومدن داخل پرت چیز پی ان و یاهو و فلان رو بستن تمام آپلود سنترها رو هم فیل کردن(که الان تقریبا بیش از نصف *****ه) بازم اینجوری میخندی

اینترنت جهانی کاملا قطع نخواهد شد.
اما چون الان دیگه خود موئسسات دولتی از شبکع خصوصی مجازی استفاده نمیکنن دیگه کم کم با بستن تمام پورت های اون عملا با یک اینترنت قطع شده فرقی نخواهد داشت...
البته صدها راه دیگه مانند شبکه خصوصی مجازی هست ولی کار هر روز سخت تر میشه.
اینترنت ملی شخصا برای خودم هیچگونه استفاده ای نداره!.
اگرم دقت کرده باشین در پست اول هدف نهایی توضیحاتم در مورد سود های این شبکه تاثیرش بر اینترنت جهانی بود نه خود اینترنت ملی!

منم نظرم همینه مسعود جان

شما از آینده با خبری؟(پس این قدر مطمئن نباش که حرفشو پس می گیره)
عزیز من،وقتی قیافه تقی پور رو می بینم حالم بهم می خوره
حالا شما مثلا ساکت نیستی؟ چه کار کردی؟ رفتی تظاهرات کردی؟ فکر می کنی بیای بازی سنتر اعتراض کنی همه چی حله؟ همه صدا تو می شنون؟ صدات گوش مسئولین رو کر می کنه؟
پس منم مثل تو دل خوشی از اینترنت ملی ندارم
تنها حرف من این بود که نباید با این اطمینان و این قدر منفی به این مسئله نگاه کنیم
دوست من ببخشید یه خورده تند رفتم
حداقل کاری که میشه کرد اینکه که واقع بین بود شاید من زیادی بد بینم .ولی شما زیادی خوشبینی!
اون از یارانه ها اینم از سهمیه بندی بنزین به نظرت این طرح از اونا سخت تره؟
تظاهرات؟
Kidding me sir?
نه واقعا اگه دسترسی عموم مردم رو به نت قطع کنن چیکار میتونیم بکنیم؟نه واقعا؟!

برنامه های سازنده ی صدا و سیما، سینمای قویِ ایران، موسیقی پرقدرت رضا صادقی، فیلمهای دوبله شده توسط هنر هفتم و TDH، و چه چیز بهتر از کتابهای حاج آقا مهدی دانشمند جهت روشنگری؟

اول اینکه ما مث شما بلد نیستیم برنیم تو سر و کله هم اینجا سر کوچتون نیس
با تمام ارادتی که به مسعود که مث داداشمه دارم مسعود نظر شخصیشو میگه
این تقی و نقی ها از این حرفا زیاد میزنن! یزن 20.30 ببین بعدش بیا با واقعیت مقایسه کنن ببین چند تا روده راس تو شیکمشونه!
ضمنا درست صحبت کن عبارت"به جون هم افتادین" عبارت درستی نیس نمیدونم شما چرا تا یه نظر مخالف میبینبن جبهه میگیری اینجا مرز ایران و عراق تو سال 66 نیس عزیز
اصلا به شما چه ربطی داره من چه سایتی میبینم.من دوس دارم سایت اونجوری ببینم ربطی داره به شما؟شما میتونی بری زلال احکام ببینی !
تا وقتی اکثریت جامعه مث ببخشید سیب زمینی تشریف دارن هرکاری که بخوان میکنن
اصلا یه سوال دارم من!جواب بدین دوستان!
دلیل خرج میلیارد ها تومن چیه؟اینکه هر کی دوس داش بره سایتای وطنی؟یا اینکه مدارس به یه شبکه داخلی وصل بشن؟

حداقل کاری که میشه کرد اینکه که واقع بین بود شاید من زیادی بد بینم .ولی شما زیادی خوشبینی!
اون از یارانه ها اینم از سهمیه بندی بنزین به نظرت این طرح از اونا سخت تره؟
تظاهرات؟
Kidding me sir?
من از شما عذر خواهی کنم،می بخشی؟
نمی دونم منظورتون از کلمه شما چی بود(نمی دونم منو با کدوم فرقه یا دسته جمع می کنی؟) بعد کدوم مخالفت؟ اصلا موضوعی برای مخالفت بود که بخوام مخالف باشم؟ فقط گفتم این قدر قاطعانه حرف نزنید
من گفتم به من ربط داره؟ منظور من این بود که فقط به اون جنبش نگاه نکنیم،قطعا جنبه های دیگه هم داره) فقط همینم مونده که برم تو کار زلال احکام
با عبارت سیب زمینی موافقم(اما اگر منظورت من بودم،خیلی بی انصافی کردی)
شما چه طور به این نتیجه رسیدی که من زیادی خوشبینم؟
ایشون(eblis1378) گفتن حالا شما ساکت بشینین منم در جواب ایشون گفتم باید چه کار کنیم که ساکت نباشیم؟(منظورم از به کار بردن اون عبارات این بود که اگر من ساکتم پس شما هم ساکتی،منظورم این نبود که باید تظاهرات کنیم) اومدن و گله کردن تو بازی سنتر می شه ساکت ننشستن؟
اگر نت جهانی قطع بشه؟ هیچی! بدبخت میشیم
من ازت معذرت می خوام
به هر حال هر کس نظری داره و نظرش قابل احترامه!
دلخور نشدی که؟

من از شما عذر خواهی کنم،می بخشی؟
نمی دونم منظورتون از کلمه شما چی بود(نمی دونم منو با کدوم فرقه یا دسته جمع می کنی؟) بعد کدوم مخالفت؟ اصلا موضوعی برای مخالفت بود که بخوام مخالف باشم؟ فقط گفتم این قدر قاطعانه حرف نزنید
من گفتم به من ربط داره؟ منظور من این بود که فقط به اون جنبش نگاه نکنیم،قطعا جنبه های دیگه هم داره) فقط همینم مونده که برم تو کار زلال احکام
با عبارت سیب زمینی موافقم(اما اگر منظورت من بودم،خیلی بی انصافی کردی)
شما چه طور به این نتیجه رسیدی که من زیادی خوشبینم؟
ایشون(eblis1378) گفتن حالا شما ساکت بشینین منم در جواب ایشون گفتم باید چه کار کنیم که ساکت نباشیم؟(منظورم از به کار بردن اون عبارات این بود که اگر من ساکتم پس شما هم ساکتی،منظورم این نبود که باید تظاهرات کنیم) اومدن و گله کردن تو بازی سنتر می شه ساکت ننشستن؟
اگر نت جهانی قطع بشه؟ هیچی! بدبخت میشیم
من ازت معذرت می خوام
به هر حال هر کس نظری داره و نظرش قابل احترامه!
دلخور نشدی که؟
نیاز به عذر خواهی نیس دوست من ولی این نوع صحبت کردن در محیط فروم درس نیس
مشخصه وقتی میگم شما یعنی اونایی که از شرایط فعلا راضی هستن (شخص شما ممکنه راضی نباشه! ولی نوع صحبت کردنت طوریه که انگار راضی هستی)
منظورم از سیب زمینی کل مردم ایرانه که خودم هم شاملش میشم
حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینکه توی محیط مجازی نشون بدیم واکنشمون نسبت به همچین طرحی رو!این کاریه که از دست ما بر میاد! تو محیط واقعی که حرف بزنیم واویلاس!
100% نظر هر کسی قابل احترامه ولی وقتی شما میای اینجوری صحبت میکنی ناخواسته همه فکر میکنن شما از وضع فعلی راضی هستی!

برنامه های سازنده ی صدا و سیما، سینمای قویِ ایران، موسیقی پرقدرت رضا صادقی، فیلمهای دوبله شده توسط هنر هفتم و TDH، و چه چیز بهتر از کتابهای حاج آقا مهدی دانشمند جهت روشنگری؟
جومونگ رو یادت رفت اوس ممد

اینجوری که داره پیش می ره پس ماها که جونمون به XBL و PSN وصله چه کار کنیم؟
یعنی همین اینترنت ذغالی برامون باقی می مونه
yahoo_2.gif

من تنها سایت ایرانی که باز می کنم یه بازی سنتر و دنیای انیمست پس بدرد من نمی خوره.
از الان باید بچسین تو کار آپلود دانلود تا یه GameTrailers ایرانی توپ بپاکنین تا بقیه با سرعت استاندار دان کنن تریلر ها رو!
این اینترنت ملی که این همه انتظار داشتیم راه اندازی شه جز باز کردن (سایت های ایرانی...)به چه دردی می خوره؟
من باید به همین ذغالی بچسبم.
yahoo_2.gif
تازه الان هم بهترین وضعشه!
1455161036.png

1455165159.png

عجب ! با این قـــند شــکن چه می کنه!

فعلا که سایت اکس باکس دات کام رو بستن
yahoo_4.gif
خدا رو شکر آی پی های لایو رو بلاک نکردن
yahoo_4.gif

خدایا نت چمدانی را نزوووووول بفرما!!! همه با هم آمییییییییین!

آخرین ویرایش:
نیاز به عذر خواهی نیس دوست من ولی این نوع صحبت کردن در محیط فروم درس نیس
مشخصه وقتی میگم شما یعنی اونایی که از شرایط فعلا راضی هستن (شخص شما ممکنه راضی نباشه! ولی نوع صحبت کردنت طوریه که انگار راضی هستی)
منظورم از سیب زمینی کل مردم ایرانه که خودم هم شاملش میشم
حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینکه توی محیط مجازی نشون بدیم واکنشمون نسبت به همچین طرحی رو!این کاریه که از دست ما بر میاد! تو محیط واقعی که حرف بزنیم واویلاس!
100% نظر هر کسی قابل احترامه ولی وقتی شما میای اینجوری صحبت میکنی ناخواسته همه فکر میکنن شما از وضع فعلی راضی هستی!

خب خدا رو شکر کدورتا کنار رفت:d:x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or