اینترنت ملی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
همه دولت ها میتونن اینترنت رو قطع کنن! و برنامه کوموشن برای جلوگیری از این کار هست.
با این 800 کیلو میتونید فیلمی یا بازی یا نرم افزار یا هرچیزی رو از سایت های داخلی دانلود کنید بدون محدودیت.با اینترنت ملی همیشه میتونین از سایت های داخلی هر چیزی دانلود کنید
.
مثلا فیلم اخراجی ها :d
من فکر کنم اگه اینترنت ملی باشه آپلود ستنر های داخلی به شدت تحت نظر حکومت خواهند بود که مبادا چیزی خلاف شرع آپلود شه

یادتون باشه گربه برای رضای خدا موش نمیگیره...
این طرح هم بیشتر بدرد دستگاهای خودشون میخوره منظورم بانکها وموسسات دولتی هست نه اینترنتهای خونگی ...

من مطمئنم به احتمال 70% بعد افتتاح پروژه کم کم اینترنت جهانی رو قطع میکنن.... مردم چند ساله دارن جیغ میزنن اینترنت پرسرعت میخوایم اینا این کارو کردن.
جالبه با سرعت 8 مگ بریم خبر بخونیم بعد مثله بچه خوب oc رو خاموش کنیم....

مهمترین تغییری که با انتقال سایت های فارسی زبان به دیتا سنترهای داخلی ممکنه ایجاد بشه کنترل بیشتر روی محتوای تولید شده هست و در صورت لزوم دیگه بدون نیاز به شیلتر کردن آدرس سایت کل سرویس Host مربوطه رو می تونن به یکباره غیر فعال کنن و دسترسی به اون رو بطور کامل از بین ببرن.

به جز مورد بالا این که زیرساخت های مورد نظر برای سرویس دهی مناسب ترافیک ایجاد شده در دیتا سنترهای ایرانی ایجاد شده باشه یا نه هم جای شک و تردید جدی داره و بنظر من این طرح به این زودیا پیشرفت نمی کنه و در بسیاری موارد در روی کاغذ متوقف میشه.

مهمترین تغییری که با انتقال سایت های فارسی زبان به دیتا سنترهای داخلی ممکنه ایجاد بشه کنترل بیشتر روی محتوای تولید شده هست و در صورت لزوم دیگه بدون نیاز به شیلتر کردن آدرس سایت کل سرویس Host مربوطه رو می تونن به یکباره غیر فعال کنن و دسترسی به اون رو بطور کامل از بین ببرن.

به جز مورد بالا این که زیرساخت های مورد نظر برای سرویس دهی مناسب ترافیک ایجاد شده در دیتا سنترهای ایرانی ایجاد شده باشه یا نه هم جای شک و تردید جدی داره و بنظر من این طرح به این زودیا پیشرفت نمی کنه و در بسیاری موارد در روی کاغذ متوقف میشه.

کاملا موافقم.
اگر واقعا نیت از این طرح دسترسی هرچه بیشتر مردم به اینترنت بود لازم نبود میلیاردها تومان خرج کنن.
با تصویب یک لایحه ساده سرعت الان رو میتونستن 10 برابر و قیمت رو به یک صدم کاهش بدن!

شاید در نگاه اول وقتی نتونید باهاش حتی سایتی مانند گوگل رو باز کنید کاملا بیفایده به نظر بیاد
اینترنت جهانی در کنار اینرتنت ملی باقی خواهد موند.
من از اخر نفهمیدم که میشه سایتای خارجی رو باز کرد یا نه ؟!!

تنها نتیجه اینه که وقتی میخوای تریلر Battlfield 3 رو پیدا کنی با این عبارت مواجه میشی : "بوووووووووووووووق"( دسترسی امکان ندارد ) لطفا برای دانلود تریلر ولفجر 12 و لانه شیطان 6 اقدام کنید. با تشکر.

اگه بتونن دیتایی که ما لازم داریم مثل حداقل بازی( فیلم که مسلما نمی شه) و تریلر و فایل های دیگه رو از روی این خط دانلود کنیم که واقعا عالی میشه
این موضوع که اینترنت جهانی قطع میشه رو بیخیال شید
هر جوری بهش نگاه می کنی شدنی نیست

اگه بتونن دیتایی که ما لازم داریم مثل حداقل بازی( فیلم که مسلما نمی شه) و تریلر و فایل های دیگه رو از روی این خط دانلود کنیم که واقعا عالی میشه
این موضوع که اینترنت جهانی قطع میشه رو بیخیال شید
هر جوری بهش نگاه می کنی شدنی نیست
همون بازیش رو هم نمیزارن چون توی نظام بازی های ایران 90 درصد بازی های خارجی ممنوعه هستن و امکان نداره اونا رو هم قرار بدن! مگه یه سری سایت و شرکت خصوصی که تجهیزات خوبی دارن در ازای گرفتن یه مبلغی(مثل Rapidbaz) فایل های مورد نظرتون رو از روی سرور های خارجی به آپلودسنترهای ایرانی منتقل کنند!

همون بازیش رو هم نمیزارن چون توی نظام بازی های ایران 90 درصد بازی های خارجی ممنوعه هستن و امکان نداره اونا رو هم قرار بدن! مگه یه سری سایت و شرکت خصوصی که تجهیزات خوبی دارن در ازای گرفتن یه مبلغی(مثل Rapidbaz) فایل های مورد نظرتون رو از روی سرور های خارجی به آپلودسنترهای ایرانی منتقل کنند!
همون رپیدباز رو بزارن بسته

هنوز هیچ حرفی زده نشده که اینترنت جهانی چقدر محدودیت روش اعمال میشه ؟
یا مثلا دسترسی به IP و اینا هم فراهم هست یا نه

همون رپیدباز رو بزارن بسته
آره ولی بشرطی که بشه لینک سالم فایل هایی که میخوایم رو از توی همین سایت های ایرانی پیدا کنیم! بنظر من بهترین کار اینه که آدم یه ADSL با سرعت 64 داشته باشه و درکنارش اینترنت ملی هم داشته باشه و البته رپید باز و آپلودسنترهای ایرانی هم توی اینترنت ملی باز باشن! اینجوری دیگه عالی میشه!

• Like
Reactions: Kavigne
مسلما این وضع اینطوری نمیمونه .......
فقط چند سال صبر میخواد ............ شاید دیگه اون زمان برای ما نباشه {نه اینکه مرده باشیم:دی} ............ اما خب، مهم اینه که شده :دی
ایران همیشه سعی داشته فضای خودشو بیشتر کنه تو این زمینه ...... اما تا وقتی این ........ اهم .... و اینا هست همیشه جلوش گرفته میشه ........
مگه همین اپراتور سوم نبود که میخواستن با اون امکانات اینترنی روونش کنن؟ اما هنوز خوابوندنش معلوم هم نیست چه خبر میشه تهش .....
همین یکی 2سال پیش اپراتور "اتصالات" اومد ایران برای شروع کار اما اجازه ندادن به خاطر امکانات بالایی که داشت ....
همه چی از اون موقع شروع شد که یه نفرو تو تهران با چاقو زدن جلو رو همه و زود اپلودش کردن تو نت همه ی دنیا دیدن ...... خیلی میگفتن همه این اجرائیات زیردست Home Of Leading'e :دی میدونید که :دی ...... زیاد با عقل جور درنمیومد جدا همچین چیزی باشه .............. اما چندبار tv که داشت حرفاشو پخش میکرد معلوم بود سیطره بالاس :دی
نمیدونم باید امیدواری به درست داشت یا مرگ یه عده :دی
چیزی که مشخصه اینه که "هرچیزی" یه "فضا"یی داره ........... بی شک از گنجایش خودش بالاتر بره یه اتفاق مهم میوفته :دی
در مورد اینترنت ملی، .......... همه جا این خبر هست که قراره کاملا بسته باشه و فقط جاهای مفید رو باز بذارن ........... بیشتر مثل این میمونه که اول همه چی رو ببندن، بعد دستی اونایی که میخوان فقط وارد کنن .......... شدنیه ! اما به درد که میخوره؟!
یه "آدم" تو این دولت نیست به فکر ملت باشه تو این زمینه .........

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or