اینترنت ملی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان اینا که از خودمونن به ما رحم نمی کنن اونوری هم که فقط به فکره منافعه خودشون پس این خانه از پایبست ویران است!!!!!!!!!
دوستان تا حالا شده فکر کنین جرا اونا هم که ادعاشون میشه واسه ما دل میسوزونن جرا 1 ما هواره واسه ما نمیدن بالا بتونیم را حت 3G آن شیمو به حققوقمون برسیم ؟؟؟؟؟
همه به فکره خودشونن .جهنم اینجاست دیگه شاخو دم که نداره:d

دوستان اینا که از خودمونن به ما رحم نمی کنن اونوری هم که فقط به فکره منافعه خودشون پس این خانه از پایبست ویران است!!!!!!!!!
دوستان تا حالا شده فکر کنین جرا اونا هم که ادعاشون میشه واسه ما دل میسوزونن جرا 1 ما هواره واسه ما نمیدن بالا بتونیم را حت 3G آن شیمو به حققوقمون برسیم ؟؟؟؟؟
همه به فکره خودشونن .جهنم اینجاست دیگه شاخو دم که نداره:d
دارن میکنن. دارن یک نرم افزار P2P هم میسازن که نشه ردگیریش کرد.

بچه ها کسی میدونه اگه اینترنت ملی بشه میشه از اینترنت یک طرفه استفاده کرد یا نه (اینترنت یک طرفه چیست یعنی send از modem رسیو از دیش)
کسی چیزی چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه تا شنبه درست شد که هیچ نشد همه باید یه sstp داشته باشن خلاص هیچ مشکلی نیست خیالتون راحت لنگ نمیمونید اینطوری یا کل نت رو باید قطع کنن یا بیخیال sstp برای همیشه بشن خوشم میاد هرکاری میکنن یه راه بهتر پیدا میشه بی بی س ی و فارسی ی 1 رو یادتونه انقدر به کار اشتباشون ادامه دادن تا اونا هم رفتن یه جا که دیگه خودتون میدونید اینم مثل اون میشه و ما راحت میشیم
هارسی 1 پی پی سی رو که کلا از دم نویزیشون کردن داد اش من .
قول میدم تا چند وقت دیگه همین sstp رو هم ببندن

بابا SSTP و L2TP که کار می کنه ! حداقل برای من !

پ.ن : دوست عزیز بالایی : SSTP رو نمیشه بست ! :|

بابا SSTP و L2TP که کار می کنه ! حداقل برای من !

پ.ن : دوست عزیز بالایی : SSTP رو نمیشه بست ! :|
L2TP برای بعضی از ISP ها بازه همینطور SSTP .
SSTP برای من مشکل داره شده از امروز صبح باورتون نمیشه از Desktopم فیلم بگیرم ؟!

هارسی 1 پی پی سی رو که کلا از دم نویزیشون کردن داد اش من .
قول میدم تا چند وقت دیگه همین sstp رو هم ببندن
شما باید یه دی ش سوا رو یوت ل ست بزاری مشکلت حل میشه این sstp هم دو تا پورت داره یکی 443 برای ssl یکی 80 برای صفحات وب پس اگه 443 رو ببندن سایت های ssl تعطیل میشن اگه 80 رو ببندن کل نت تعطیله از نظر من دیگه به بن بست خوردن

---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:13 PM ارسال شده بود ----------

از امروز صبح تاحالا SSTP هم دیگه کانکت نمیشه :|
مشکل از سرویس دهندتونه

---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:15 PM ارسال شده بود ----------

Bridge زدن چی؟

درضمن قبلاً هم اینکار رو کردن، نمیدونم چرا ملت الان نگران شدن که همه ی پورتها یکدفعه بسته شه. نکنه به این علته که مناسبتی نبوده؟
اره bridge میشه ولی خوب وقتی pptp و l2tp رو بستن با چی bridge کنیم؟

---------- نوشته در 01:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها کسی میدونه اگه اینترنت ملی بشه میشه از اینترنت یک طرفه استفاده کرد یا نه (اینترنت یک طرفه چیست یعنی send از modem رسیو از دیش)
کسی چیزی چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نمیشه اینترنت ملی داخلیه پس سند رو هم به خارج نمیفرسته من خودم درحال حاظر درگیر اینترنت ما واره هستم همه چی رم اماده کردم ولی pptp و l2tp رو بستن اگه باز نکنن باید رو سرورم sstp راه بندازم

319289_236309503085185_100001184128251_612692_1928979985_n.jpg
:d

در هر صورت هنوز SSL و SSTP هست، اگر ادامه داشت به وی پی ان فروش باید اجباری این دو رو ارائه بده.

الان SSTP باز شد؟من كه SSTP و ويندوز سون ندارم الان تست كردم قطع بود.
اگه SSTP وصل شده كه جشن گرفتن نداره!(اصلا قطع نشده كه بخواد وصل شه چون نمی تونن قطعش كنن و اون دوستمونم مشكلش ربطی به بقيه نداشته حتما)
نصب ويندوز سون و دو برابر حجم پريدن برای من يكی نمی صرفه.فعلا از يور فريـدام استفاده می كنم تا آخرين لحظه كه اونم بسته شه...

دلیل قطع شدن V-P-N چیست؟ آیا اینترنت ملی در راه است؟

پارسینه - از هفتم مهرماه 1390، پورت PPTP در اینترنت ایران مسدود شده است، در پی این اتفاق،همه V-P-N در سراسر کشور قطع شده است.

V-P-N سامانه ای برای دور زدن ف-یل-ترینگ بود که بارها از سوی مقامات مسئول بر غیر قانونی بودن و مجرمانه بودن استفاده از آن تاکید شده بود.

پورت، درگاهی است برای ورود و خروج داده‌ها و اطلاعات و هر پورت نرم‌افزاری خوانده می‌شود. هر کدام از پورت‌ها کار خاصی انجام می‌دهند مثلا پورت ۲۵ مخصوص ارسال ایمیل است و پورت ۱۱۰ برای دریافت آن و پورت ۸۰ یا HTTP برای دسترسی به صفحه‌های اینترنتی.

در صورتی که خدمات‌دهنده‌ سرویس اینترنت و یا شرکت زیرساخت، پورت‌های ۲۵ و ۱۱۰ را مسدود کند، امکان دریافت و یا ارسال ایمیل ممکن نخواهد بود. در صورت مسدود کردن پورت ۸۰ امکان استفاده از اینترنت غیرممکن است.

پورت PPTP یا Point-to-Point Tunneling Protocol برای ساخت شبکه‌های خصوصی مجازی (VPNs) مورد استفاده قرار می‌گیرد. مسدود کردن این پورت امکان استفاده از وی‌پی‌ان‌ها را غیر ممکن می‌کند. L2PT یا Layer 2 Tunneling Protocol و SSTP یا Secure Socket Tunneling Protocol نیز کاربرد مشابهی دارد.

برخی اخبار و شنیده ها قطع شدن پورت PPTP حکایت از آماده سازی مقدماتی "اینترنت ملی" (اینترانت) توسط شرکت مخابرات است.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or