دوستان حوصله یه مقایسه رو دارین؟ آره؟ نه؟ WTF ?
فقط قبل از انجام مقایسه یه نکته مهم رو عرض کنم! تعرفه هایی که همین الان برای سرویس اینترنت ملی وجود داره بسیار بسیار گرانتر از زمانی هست که برای مردم عرضه میشه. چرا؟ چون هنوز این شبکه به تکامل نرسیده و تازه ارگان های دولتی دارن کم کم بهش وصل میشن! و فراگیر نشده! پس زمانی که برای مردم مورد استفاده قرار میگیرن شما حداقل قیمت هارو با 50% کمتر از قیمت کنونی در نظر بگیرید!
خب! شروع میکنیم!
یه سر به سایت شرکت مخابرات ایران میزنیم!
جدول اول قیمت اینترنت بین الملل هست! که این سرویسها در مراکز مخابراتی کشور ارائه میشن:
[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD]
قیمت با حداكثر ضريب اشتراك 10
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
جدول دوم هم مربوط به تعرفه های کنونی اینترنت ملی هست که همونطور که در بالا عرض کردم تعرفه نهایی نخواهد بود!
[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD="width: 252"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 207"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
خب! گرونه نه؟ اما نه! چرا؟ به این دلیل:
1 سرویس رو انتخاب میکنیم که در هر دو اینترنت و اینترنت ملی موجود باشه!
2 مگابیت خوبه؟ پس سرویس 2048 کیلوبیت رو انتخاب میکنیم!
در اینترنت جهانی با ضریب اشتراک 1 به 10 قیمت این سرویس به صورت نامحدود ماهیانه 74500 تومان هست!
در اینترنت ملی با ضریب اشتراک 1 به 1 ! یعنی اختصاصی و ددیکیت قیمت این سرویس به صورت نامحدود ماهیانه 210 هزار تومان هست!
قرار شد سرویس های اینرتنت ملی رو کاملا مشابه اینترنت کنونی خودمون فرض کنیم درسته؟ پس اینترنت ملی رو هم بر فرض شیر 1 به 10 محاسبه میکنیم! میشه 210 هزار تومن تقسیم بر 10 که میشه 21 هزار تومان! همونطور که گفتم حداقل این فیمت هارو برای زمانی که مراکز داده و اینترنت ملی برای عموم مردم شروع به کار میکنن با 50% کاهش قیمت محاسبه کنید! پس میشه ماهیانه 10 هزار تومان هزینه اینترنت ملی برای سرویس نامحدود 2 مگابیت!
اما 2 مگ کم نیست؟ خداییش الان تقریبا همه 2 مگ اینرتنت جهانی رو داریم یا تجربه کردیم! الان خودم 4 مگابیت دارم! اگه قرار بر اینترنت ملی هست پس باید سرعت هم بالا باشه!
سرویس 20 مگابیت خوبه؟ که قیمتش رو طبق فرمول بالا حساب کنیم میشه 40 هزار تومان برای 1 ماه! یا اگه دیگه بچه مرفه هستین سرویس 100 مگ؟ میشه ماهی 114 هزار تومن! میدونین 100 مگ یعنی چی؟ یعنی از سایت دانلود ها مثلا ویندوز 8 رو توی کمتر از 5 دقیقه دانلود میکنید!
این فقط یک مقایسه ساده بود! یه پیش بینی از آینده! اما قیمت های که ذکر شد مطمئنن به واقعیت نزدیک هستند!
حالا دیگه کاملا فهمیدم موضعت چیه.
من نمیدونم شغلت چیه و کی هستی یا چه منفعتی از پشتیبانی از این سرویس میبری ولی خودت هم میدونی سیاست های دولت طوری هست که اگر توانایی جلوگیری از سایت های اجتماعی و آزاد بشه بدون شک انجام میدن.تمام این ها دروغ تبلیغاتی برای محدود کردن اینترنت نیست نگو که سر احساسات صحبت میکنم.ادامه ی پستم درست بخون متوجه میشی.
حالا بخوان سرعت 100000 MB بهم بدن برام ارزشی نداره وقتی دسترسی من به سایت های مورد نظرم قطع بشه چه فایده ای داره؟؟؟ . . .
شما همین الان توی یک سایت ایرانی هستین! با 85 هزار کاربر! میرین پی سی ورلد یک سایت ایرانی هست! بلاگفا که جز 150 سایت پرترافیک دنیاست سایت ایرانی هست! و ده ها سایت دیگه که روزانه میلیون ها ایرانی ازشون بازدید میکنن! شما فقط فیسبوک و یوتوب رو نبین برادر من!
توی این سایت های ایرانی بسیار پر بازدید مثل پی سی ورلد و دانشجو و سایت های خبری و حتی همین بازی سنتر خودمون و دانلود ها و میهن دالنود و پی سی دالنود و و و .... چندتاشون هیتلر هستن؟ اگه بگی فیسبوک قبول دارم! اما یوتوب رو نه! چون بازدید ایرانی ها از یوتوب در روز کمتر از بازدید از بنگاه دروغ پراکنی فارس نیوز هست! میگی نه؟ برو آلکسا.کام !
مسعود عزیر تو به این میگی منطق؟؟؟؟؟
برادر گرامی اون 85 هزار نفر که از بازیسنتر دیدن میکنند خیلی هاشون هم از فیسبوک استفاده میکنند.
فیسبوک 901 میلیون کاربر داره
یوتیوب 150 میلیون در روز از سایتش بازدید میشه
تامبلر بیشتر از 64 میلیون بلاگ داره
تویتتر 140 میلیون اکانت داره
و و و و و بسیار سایت های دیگه
دولت ما 87 میلیون سایت ***** کرده. . .
فکر میکنی اگر به کاربرها آزادی داد بشه که بازی سنتر برن یا Facebook کدوم انتخاب میکنند.
سایت های خبری منظورت Press News و ایسنا هست دیگه؟؟؟
بازدید ایرانی ها از یوتوب کم شد بخاطر هیتلرینگ . . .یوتوب تو ایران فکر میکنی برای چی هیتلر شد؟بخاطر اینکه بازدید زیاد داشت.
اگر محدودیت از سایت های خارجی بردارن متوجه میشی که چقدر آمار تغییر میکنه. . .باز هم میگم با این اینترنت محدود ملت از فیسبوک استفاده میکنند.
حتی همین سایت بازیسنتر عزیز تو فیسبوک Page داره. . . . .
انقدر دفاع بی اساس از این طرح میکنی که واقعا زورم میاد بیشتر توضیح بدم.