اینترنت ملی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
امار جالبي بود مسعود جان بايد درباره صحتش بيشتر تحقيق كنم.
درباره اوپراتور چهارم و پيشگامان و غيره يه مثل قديمي داريم كه ميگه كور از خدا چي مي خواد دو تا چشم بينا. من كه از خدامه درست پيش بره ولي ... .
اميدوارم روزي برسه كه بدون ترس خدمات وسرعت اينترنت به مردم عرضه بشه.
ولي اينم بگم به نظر تئوري vps شما مشكل اساسي داره و قطعا با راه اندازي پروژه اينترنت ملي به مشكل مي خوري

همونطور که خودتون گفتین درست متوجه نشدین! منظور من از سایت های ایرانی سایت های فارسی زبان بود که به نظر خودم اون 70% رو هم کم گفتم! باید بگم 90% یا بیشتر!
شما همین الان توی یک سایت ایرانی هستین! با 85 هزار کاربر! میرین پی سی ورلد یک سایت ایرانی هست! بلاگفا که جز 150 سایت پرترافیک دنیاست سایت ایرانی هست! و ده ها سایت دیگه که روزانه میلیون ها ایرانی ازشون بازدید میکنن! شما فقط فیسبوک و یوتوب رو نبین برادر من!
توی این سایت های ایرانی بسیار پر بازدید مثل پی سی ورلد و دانشجو و سایت های خبری و حتی همین بازی سنتر خودمون و دانلود ها و میهن دالنود و پی سی دالنود و و و .... چندتاشون هیتلر هستن؟ اگه بگی فیسبوک قبول دارم! اما یوتوب رو نه! چون بازدید ایرانی ها از یوتوب در روز کمتر از بازدید از بنگاه دروغ پراکنی فارس نیوز هست! میگی نه؟ برو آلکسا.کام !
با احساس صحبت نکنید! کمی با منطق حرف بزنیم تا یک گفتگوی واقعی شکل بگیره وگرنه همه میدونیم دولت گلی بر سر اینترنت نزده! :|
پس شما از پایه و اساس در اشتباهی عزیزم! اگه اینترنت ملی بشه سایت هایی مثل p30world.com هم دیگه باز نخواهند شد;) فقط دامین هایی که دولت ایران ارائه میده قابل استفاده خواهد بود!
شما فکر کردی تک به تک سایت های ایرانی رو از خارجی جدا میکنن بعد اینترنت ملی میشه؟ LOL
درباره اوپراتور چهارم و پيشگامان و غيره يه مثل قديمي داريم كه ميگه كور از خدا چي مي خواد دو تا چشم بينا. من كه از خدامه درست پيش بره ولي ... .
ولي اينم بگم به نظر تئوري vps شما مشكل اساسي داره و قطعا با راه اندازي پروژه اينترنت ملي به مشكل مي خوري
به امضا مراجعه شود;)

انشالله که اون روز برسه!
باور کن دیگه بهانه ای براشون نمونده! دیگه گندش درومده که بدترین اینرتنت دنیا رو دارن میدن دست مردم. مجبورن یه تکونی بخورن! اگه اینرتنت بین الملل با 20 30 مگابیت نمیدن یه اینترانت تا 100 مگابیت سرعت هم برای مردم خیلی خوبه. در کنارش اینرتنت بین الملل با سرعت 5 مگابیت هم بازم از وضعیت کنونی خیلی خیلی بهتره!
در مورد vps هم خوشحال میشم نطرت رو بدونم.
چون vps هم مثل سایر کاربران ایرانی از اینترنتی تغذیه میشه که زا یکی از شرکت های ندا دریافت میکنه درسته؟ پس شرایطش برای دالنود و دسترسی به سایت های داخلی و خارجی مثل مردم خواهد بود. تنها تفاوتش سرعت اینترنت بالا تر هست! مثلا ما در منزل 5 مگابیت اینرتنت بین الملل دااریم و 20 مگابیت ملی! اونوقت vps مثلا 1 گیگابیت ملی داره و 30 مگ بین المللی! من با استفاده از اون 30 مگ مثلا یک فایل 3 گیگابیتی رو از سایت مایکروسافت در چند دقیقه به vps دکه داخل کشور هست انتقال میدم! درست؟ در مرحله بعد خودم میتونم اون فایل رو که الان روی vps هست با سرعت 20 مگ ملی روی کامپیوترم ذخیره کنم! چرا؟ چون vps من در داخل کشور هست پس از اینرتنت ملی برای ارتباط میتونم استفاده کنم! سادست!

پس شما از پایه و اساس در اشتباهی عزیزم! اگه اینترنت ملی بشه سایت هایی مثل p30world.com هم دیگه باز نخواهند شد;) فقط دامین هایی که دولت ایران ارائه میده قابل استفاده خواهد بود!
شما فکر کردی تک به تک سایت های ایرانی رو از خارجی جدا میکنن بعد اینترنت ملی میشه؟ LOL
مطمدنی شما از پایه و اساس در اشتباه نیستی؟
الان سایت پی سی ورلد و یا همین بازی سنتر نمیتونن به داخل کشور مهاجرت کنن! چرا؟ چون عملا دیتا سنتری موجود نیست که قیمت مناسبی داشته باشه تا مدیران این سایت هارو ترغیب کنه برای انتقال! مثل قیمتی که هاست های هلند و آلمان و کانادا و آمریکا و.. میدن!
همونطور که گفتم دیتا سنترهای کشور که هر استان یدونه خواهد داشت در امسال به بهره برداری میرسن! فعلا کار 8 یا 9 تا از دیتا سنترها در مراحل پایانی هست و 8 یا 9 تای دیگه هم تا دهه فجر تموم میشه کارشون! با وجود این دیتا سنترها کسی برای انتقال مشکلی نخواهد داشت! درضمن خود دولت اعلام کرده سایت های داخلی و فارسی زبان به سرورهای داخلی که راه اندازی میشن مهاجرت کنند. چرا؟ تا کاربران با سرعت بالایی بتونن بهشون دسترسی پیدا کنن.
مطمئن باش بازی سنتر و پی سی ورلد هم خودشون رو انتقال میدن!
درضمن لازم نیست دولت سایت هارو تک تک به قول شما انتقال بده! دولت فقط وظیفه داره سایت های دولتی رو انتقال بده بقیه برای عموم آزاد هست! همین الانم تقریبا تمام سایت های دولتی به داخل کشور منتقل شدن!
بقیه سایت ها مثل پی سی ورلد یا دانلود ها خودشون به داخل کشور کوچ میکنن شما نگران نباشید.

مسعود کلا خیلی مثبت فکر میکنی کل حرفات خوندم:d
حالا میخوام یاداوری کنم:
پارسال یادته سر اینکه محدودیت ترافیک بردارن و نا محدود بشه چقدر دنبالشو گرفتی چقدر خوشبینانه نگاه کردی ولی نتیجه بدترین حالت ممکن شد:(
چند وقت پیش گفتن میخوان مقدار ترافیک رو یه قیمتی روش بزارن مصوب بشه بازم مثبت نگاه کردی ولی به جایی نرسید:(
الان نت ملی هم بسیار داری مثبت بهش نگاه میکنی ولی نتیجه... واقعا چه انتظاری میشه داشت:(
حالا بر طبق تمامی حرف هایی که زدی چند مورد من میگم
حالا ن فکر میکنم اینطوری میشه که وقتی اینترانت بیاد دسترسی به شبکه جهانی قطع نمیشه ولی قیمت بسیار افزایش پیدا میکنه همچنین سرعت و محدودیت ها خیلی بیشتر از قبل مثلا میان اینترانت 5 مگ میدن نا محدود ماهی 10 تومن بعد اینترنت 128 میکنن ماهی 30 تومن با ترافیک 1 گیگ این جوری عملا دستمون رو قطع میکنن این از این:p
حالا در مورد اینکه ما مثلا فلان فیلم اومده میخوایم از هاست خارج دانلود کنیم پیشنهادت این بود که VPS بگیریم خوب حالا من بهت میگم
VPS که تهیه میشه باید بر بستر اینترنت بین الملل باشه نه اینترانت درسته؟خوب حالا دقت نرکدی گیریم فاتیلو کشیدی تو vps حالا میخوای دانلود بکنی vps بر بستر اینترنت هستش خوب پس اینترانت نیست نتیجه اینکه با همون سرعت نت بین الملل میشه دانلود کرد و فقط لقمه رو دور سر یه دور گردوندیم یعنی به بیان ساده تر بهت توضیح بدم اینه که ای پی های شبکه اینترانت invalid هستن و معتبر نیست و به هیچ ای پی به غیر از ای پی داخل شبکه پاسخ نمیدن پس نتیجه اینکه قضیه VPS هم کاملا کنسله
[h=3]همون فیسبوک اینها هم کاری باهامون میکنن که عملا پولشو نداشته باشیم که بگیریم و استفاده کنیم[/h]

@مسعود
اگر اینطوری که میگی بشه که خیلی عالی میشه. نیاز اساسی ـمون برای دانلود (از سایت های ایرانی) با سرعت عالی انجام میشه.
میمونه یه سری سایت ها که مجاز نیستن، که خلوت شدن ترافیک اینترنت میتونه دسترسیمون به اون ها رو هم بهتر کنه

پ.ن1: ولی اگر غیر این بشه، شخصا میام خفت میکنم :d
پ.ن2 : به بچه ها حق بده نتونن خوش بینانه به قضیه نگاه کنن. هر وقت گفته شده فلان اتفاق می افته که بهتر بشه، بدتر شده.
آخرین نمونش بلایی که صبانت سر کاربراش آورد. گفت تغییرات برای رفاه کاربرا و استفاده بهتر از اینترنت شبانست!!! اما نتیجه کار این شد که عملا دیگه چیزی به نام اینترنت شبانه و رایگان وجود نداره.
پ.ن3 (ویرایش) :دوستمون بالا نمونه های بهتری مثال زد که قرار بوده تغییرات مثبت انجام بشه. اما بدترین حالت ممکن پیش اومده.

مسعود کلا خیلی مثبت فکر میکنی کل حرفات خوندم:d
به جون خودت و خودم نخوندی! :دی

حالا میخوام یاداوری کنم:
بفرما! :دی

پارسال یادته سر اینکه محدودیت ترافیک بردارن و نا محدود بشه چقدر دنبالشو گرفتی چقدر خوشبینانه نگاه کردی ولی نتیجه بدترین حالت ممکن شد:(
آخه چرا میگی بدترین حالت ممکن شد؟ بخدا الان خیلیها دارن از سرویس های CRA استفاده میکننو راضی هم هستند! برو فروم پی ورلد ببین!

چند وقت پیش گفتن میخوان مقدار ترافیک رو یه قیمتی روش بزارن مصوب بشه بازم مثبت نگاه کردی ولی به جایی نرسید:(
اینکه تازه اعمال شده و هنوز به صورت قانون در نیومده که! خبرشون یکی دو هفتست توی تاپیک isp ها گذاشم بابا!

حالا ن فکر میکنم اینطوری میشه که وقتی اینترانت بیاد دسترسی به شبکه جهانی قطع نمیشه ولی قیمت بسیار افزایش پیدا میکنه همچنین سرعت و محدودیت ها خیلی بیشتر از قبل مثلا میان اینترانت 5 مگ میدن نا محدود ماهی 10 تومن بعد اینترنت 128 میکنن ماهی 30 تومن با ترافیک 1 گیگ این جوری عملا دستمون رو قطع میکنن این از این:p
یک چیزی رو بهت میگم.
خود زیر ساخت و وزارت ارتباطات اعلام کردن که ای مردم با این طرح اینترنت جهانی قطع نمیشه! و به دلیل اینکه هم اکنون قسمت اعظم اینترنت جهانی توسط مراکز دولتی اشغال شده پهنای باند کمتری برای مشترک باقی مونده که با انتقال اونها به شبکه داخلی پهنای باند برای مشترکین بیشتر آزاد میشه! این یعنی چی؟ 1. سرعت بیشتر اینترنت 2. قیمت کمتر اون!

VPS که تهیه میشه باید بر بستر اینترنت بین الملل باشه نه اینترانت درسته؟
درسته اما تو میخوای اشتباه تعبیرش کنی! الان بت میگم! :دی

خوب حالا دقت نرکدی گیریم فاتیلو کشیدی تو vps حالا میخوای دانلود بکنی vps بر بستر اینترنت هستش خوب پس اینترانت نیست نتیجه اینکه با همون سرعت نت بین الملل میشه دانلود کرد و فقط لقمه رو دور سر یه دور گردوندیم یعنی به بیان ساده تر بهت توضیح بدم اینه که ای پی های شبکه اینترانت invalid هستن و معتبر نیست و به هیچ ای پی به غیر از ای پی داخل شبکه پاسخ نمیدن پس نتیجه اینکه قضیه VPS هم کاملا کنسله
یعنی ridi با این توضیحت! :دی :))
تو چرا فکر میکنی اینترنت ملی از یه کابل میاد و اینترنت بین الملل از یه کابل دیگه؟ بابا همشون توی یک خط تلفن برات رانژه میشه! تو اصلا متوجه هم نمیشی که الان روی کدومش قرار داری! اگه به سایت داخلی بری سرعتت سرعت اینترنت ملی میشه! حالا 8 مگ بود 20 مگ 100 مگ بود هرچند که وسعت رسید! اگه مثلا بری مایکروسافت از اینترنت بین الملل استفاده میکنی! حالا 1 مگ بود 5 مگ بود 8 مگ بود مثل بعضی ها 10 مگ بود :دی و...
بابا الان اکثر کشورهایی که سرعت بالایی دارن اینکارو کردن! هم هیه جورایی اینترنت ملی و مراکز داده دارن توی خاکشون! فقط ما تا الان نداشتیم که داریم راه میندازیم! اتفاق خیلی مبارکی هم هست!
بعدشم اصلا میشه بگی فلسفه استفاده از vps برای دالنود چیه؟ اگه اونم مثل من اینرتنت 128 کیلوبیت داشته باشه دیگه به چه دردی میخوره؟ همین الان vps های داخلی اینترنت 10 و 20 مگ هم دارن! بابا اینقدر نترسید! :دی

من که 1% نه:|
نیم در صد هم احتمال نمیدم با اینترنت ملی سرعت نت تو ایران خوب بشه یه نگه با کارایی که این آقایون با نت کردن تو این 8 سال بکنید خودتون میفهمید چی به چیه
حالا هر چقدرم دوستانی مثه آقا مسعود و ... بیان بگن خوب میشه چشم من یکی آب نمیخوره چون اینا دیگه دستشون برا همه رو شده
یه زمانی میخواستن مسنجر یا حق رو جاگزین یاهو کنن کلی هم روش مانور دادن سرو صدای مردم در اومد دیگه کاری نکردن:|
پارسالم میخواستن نت رو ملی کنن که دسترسی مردم یه خارج از کشور کم شه دیدن باز ملت سرو صداشون در میاد کردنش دو مرحله ای .
اگه این نت ملی چیز خوبی بود همون پارسال راه اندازیش میکردن که به ملت نشون بدن حسی نیتشون رو.
دوستانم یه خرده واقع گرایانه تر نگاه کنند به این مساله.اینجا امریکا یا ژاپن نیست که چیزی مثه نت خوب بشه.تا بوده پسرفت داشتیم تو این زمینه

@ erfan_021
ترس از من و شما باعث عقب افتادن این کار نشده
دارن از نظر فنی زمینش رو فراهم میکنن که زمان بره

به جون خودت و خودم نخوندی! :دی

بفرما! :دی

آخه چرا میگی بدترین حالت ممکن شد؟ بخدا الان خیلیها دارن از سرویس های CRA استفاده میکننو راضی هم هستند! برو فروم پی ورلد ببین!

اینکه تازه اعمال شده و هنوز به صورت قانون در نیومده که! خبرشون یکی دو هفتست توی تاپیک isp ها گذاشم بابا!

یک چیزی رو بهت میگم.
خود زیر ساخت و وزارت ارتباطات اعلام کردن که ای مردم با این طرح اینترنت جهانی قطع نمیشه! و به دلیل اینکه هم اکنون قسمت اعظم اینترنت جهانی توسط مراکز دولتی اشغال شده پهنای باند کمتری برای مشترک باقی مونده که با انتقال اونها به شبکه داخلی پهنای باند برای مشترکین بیشتر آزاد میشه! این یعنی چی؟ 1. سرعت بیشتر اینترنت 2. قیمت کمتر اون!

درسته اما تو میخوای اشتباه تعبیرش کنی! الان بت میگم! :دی

یعنی ridi با این توضیحت! :دی :))
تو چرا فکر میکنی اینترنت ملی از یه کابل میاد و اینترنت بین الملل از یه کابل دیگه؟ بابا همشون توی یک خط تلفن برات رانژه میشه! تو اصلا متوجه هم نمیشی که الان روی کدومش قرار داری! اگه به سایت داخلی بری سرعتت سرعت اینترنت ملی میشه! حالا 8 مگ بود 20 مگ 100 مگ بود هرچند که وسعت رسید! اگه مثلا بری مایکروسافت از اینترنت بین الملل استفاده میکنی! حالا 1 مگ بود 5 مگ بود 8 مگ بود مثل بعضی ها 10 مگ بود :دی و...
بابا الان اکثر کشورهایی که سرعت بالایی دارن اینکارو کردن! هم هیه جورایی اینترنت ملی و مراکز داده دارن توی خاکشون! فقط ما تا الان نداشتیم که داریم راه میندازیم! اتفاق خیلی مبارکی هم هست!
بعدشم اصلا میشه بگی فلسفه استفاده از vps برای دالنود چیه؟ اگه اونم مثل من اینرتنت 128 کیلوبیت داشته باشه دیگه به چه دردی میخوره؟ همین الان vps های داخلی اینترنت 10 و 20 مگ هم دارن! بابا اینقدر نترسید! :دی
:wallbash:
کذاشتی پشتش داری دفاع میکنی از این طرح:d
چرا ridam:-o
اتفاقا فکر نمیکنم اون از یه کابل میاد اونیکی از یه کابل دیگه ولی این اینترانتی که اینا میخوان راه بندازن به خدا ای پی اینوالید هستش و اصلا با ای پی های معتبر ایران هم هیچ ارتباطی نداره مثلا فکر کن تو فایل رو با vps بسیار سرعت بالا با ای پی معتبر 2.177.55.14 دانلودش کردی درسته؟ خوب حالا میای با نت خودت که اینترانت هست و با سرعت مثلا 5 مگ و اینترنت هست با سرعت 128 وقتی میای فایل رو دانلود کنی چون به ای پی vps از طریق اینترانت دسترسی نداره میزنه تو کار اینترنت و میشه همون 128 چون که vps با ای پی معتبر هستش که با اینترانت هیچ ارتباطی نداره مثلا ای پی اینترانت میشه 192.168.57.96 این فقط به ای پی داخل شبکه خودش پاسخ میده و به ای پی 2.177.55.14 پاسخ نمیدهاصلا بزار ساده ترش کنم فکر کن 10 تا کامپیتر با هم شبکه کنی ایا به اینترنت دسترسی داری؟؟؟نه فقط به همین 10 تا کامی دسترسی داری

من که 1% نه:|
نیم در صد هم احتمال نمیدم با اینترنت ملی سرعت نت تو ایران خوب بشه یه نگه با کارایی که این آقایون با نت کردن تو این 8 سال بکنید خودتون میفهمید چی به چیه
حالا هر چقدرم دوستانی مثه آقا مسعود و ... بیان بگن خوب میشه چشم من یکی آب نمیخوره چون اینا دیگه دستشون برا همه رو شده
یه زمانی میخواستن مسنجر یا حق رو جاگزین یاهو کنن کلی هم روش مانور دادن سرو صدای مردم در اومد دیگه کاری نکردن:|
پارسالم میخواستن نت رو ملی کنن که دسترسی مردم یه خارج از کشور کم شه دیدن باز ملت سرو صداشون در میاد کردنش دو مرحله ای .
اگه این نت ملی چیز خوبی بود همون پارسال راه اندازیش میکردن که به ملت نشون بدن حسی نیتشون رو.
دوستانم یه خرده واقع گرایانه تر نگاه کنند به این مساله.اینجا امریکا یا ژاپن نیست که چیزی مثه نت خوب بشه.تا بوده پسرفت داشتیم تو این زمینه

چرا همه چیزو با هم قاطی میکنید!؟؟!؟!؟؟!؟!

کی گفتن یا حق جایگزین یاهو میشه؟ کی گفتن این پروژه کنسل شد؟
یاحق چی بود؟ اسم پیشنهادی برای موتور جستجو گر ملی! همین!
پارسال قرار بود ملی بشه که به دلیل نرسیدن تجهیزات لازم مدتی به تعویق افتاد پروژه الانم تمام دستگاه های دولتی و 11 شرکت pap دارن همکاری میکنن تا هرچه سریعتر فاز اول که این ماه هست اجرا بشه!

اینترنت مثل بقیه چیزها نیست که با ژاپن و آمریکا مقایسش کنی! الان از افغانستان هم عقبیم! اوکی؟

---------- نوشته در 03:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:41 PM ارسال شده بود ----------

:wallbash:
کذاشتی پشتش داری دفاع میکنی از این طرح:d
چرا ridam:-o
اتفاقا فکر نمیکنم اون از یه کابل میاد اونیکی از یه کابل دیگه ولی این اینترانتی که اینا میخوان راه بندازن به خدا ای پی اینوالید هستش و اصلا با ای پی های معتبر ایران هم هیچ ارتباطی نداره مثلا فکر کن تو فایل رو با vps بسیار سرعت بالا با ای پی معتبر 2.177.55.14 دانلودش کردی درسته؟ خوب حالا میای با نت خودت که اینترانت هست و با سرعت مثلا 5 مگ و اینترنت هست با سرعت 128 وقتی میای فایل رو دانلود کنی چون به ای پی vps از طریق اینترانت دسترسی نداره میزنه تو کار اینترنت و میشه همون 128 چون که vps با ای پی معتبر هستش که با اینترانت هیچ ارتباطی نداره مثلا ای پی اینترانت میشه 192.168.57.96 این فقط به ای پی داخل شبکه خودش پاسخ میده و به ای پی 2.177.55.14 پاسخ نمیدهاصلا بزار ساده ترش کنم فکر کن 10 تا کامپیتر با هم شبکه کنی ایا به اینترنت دسترسی داری؟؟؟نه فقط به همین 10 تا کامی دسترسی داری

ها الان فهمیدم مشکلت از کجاست! :دی مشکلت اینه تو این vps رو در خارج از کشور در نظر میگیری! در این صورت بله راست میگی نمیتونی با اینترنت ملی از یک vps آمریکایی مثلا با 20 مگ دانلود کنی! من منظورم vps داخلی هست جیگر! :دی مشکلت حل شد دیگه!

@ erfan_021
ترس از من و شما باعث عقب افتادن این کار نشده
دارن از نظر فنی زمینش رو فراهم میکنن که زمان بره
من دقیقا پارسال یادمه که همین شبکه1 یه برنامه گذاشته بود برای همین نت ملی.وزیر ارتباطاتم تشریف داشتن
خیلی با قاطعیت میگفت تا 3 ماه آینده این طرح اجرا میشه و مردم شاهد یه تحول گسترده تو اینترنتن
الان دقیقا یک ساله از اون جریان گذشته و هیچ خبری نیست
همون پارسالشم یه کمپینی تو فیسبوک درست شد که اگه نت ملی بشه به نشونه اعتراض جلوی مرکز مخابرات تهران ملت دور هم جمع بشن که خیلی ها هم ملحق شدن به این پیج
مطمئن باشید این قضیه دو مرحله ای شدنشون هم مثه بقیه چیزاس که کم کم میخوان عملیش کنن که کمتر صداش دربیاد

پارسال قرار بود ملی بشه که به دلیل نرسیدن تجهیزات لازم مدتی به تعویق افتاد پروژه الانم تمام دستگاه های دولتی و 11 شرکت pap دارن همکاری میکنن تا هرچه سریعتر فاز اول که این ماه هست اجرا بشه!

اینترنت مثل بقیه چیزها نیست که با ژاپن و آمریکا مقایسش کنی! الان از افغانستان هم عقبیم! اوکی؟

---------- نوشته در 03:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:41 PM ارسال شده بود ----------

ها الان فهمیدم مشکلت از کجاست! :دی مشکلت اینه تو این vps رو در خارج از کشور در نظر میگیری! در این صورت بله راست میگی نمیتونی با اینترنت ملی از یک vps آمریکایی مثلا با 20 مگ دانلود کنی! من منظورم vps داخلی هست جیگر! :دی مشکلت حل شد دیگه!
نزدیک شدی ولی بازم نفهمیدی دقیقا چی میگم:d
به صورت بخش بخش توضیح میدم:d
1-یک عدد VPS از کشور جمهوری اسلامی ایران خریداری میکنی با یک عدد ای پی معتبر 2.177.50.60
2-مشکل تو هم میدونی دقیقا کجاست؟:pاینه که هیچ وقت روی یک خط نمیتونی هم اینترنت داشته باشی هم اینترانت حالا چرا؟؟ اگه ژآپن بودی میشد چون که اونا شبکه داخلیشون بر پایه ای پی والید هستش نه اینوالید پس معتبره برای اونا هیچ مشکلی پیش نمیاد و دقیقا حرفتم درست میشه ولی تو ایرانبی صاحاب میخوان بر اساس ای پی اینوالید و داخل شبکه اینترانت بدن پس عملا داشتن اینترنت و اینترانت روی یک خط غیر ممکنه
3-حالا شما اصلا میای یک خط با ای پی معتبر اینتنت 128 میگیری یک خط هم اینترانت با ای پی اینوالید میگیری
4- فایلتو از اینترنت جهانی با وی پی اس دانلود میکنی حالا نوبت به دانلود خودت میرسه
5- با اینترانتت نمیتونی از ای پی معتبر بین املل مطعلق به ایران دانلود بکنی هیچ کدوم از ای پی های ایران با این شبکه ارتباطی ندارن و این شبکه فقط از ای پی داخلی خود شبکه استفاده میکنه
6-پس نتیجه این که اینکار شدنی نیست نه به خاطر اینکه اونو از یک سیم و اون یک رو از یک کابل دیگه میکشن نه!فقط به خاطر اینکه برای محدود کردن ما میان به جای ای پی معتبر ای پی اینوالید روی این شبکه میزارن که عملا همه جوره دسترسی رو قطع میکنن
7-;):((

اینترنت مثل بقیه چیزها نیست که با ژاپن و آمریکا مقایسش کنی! الان از افغانستان هم عقبیم! اوکی

--------------------------------------------------------------------------------

دوست من شما خیلی خوشبینانه به این قضیه داری نگاه میکنی
ما که از خدامونه این حرفی که شما میگی عملی بشه
:x
اما اینکه تجهیزات نرسیده و قراره برسه قراره اینترنت ملی از سرعت بالایی برخوردار باشه یه چیزی مثه هاله ی نور:))
. در ضمن دقیقا مرداد ماه سال 89 رضا تقی پور اعلام کرد که به خاطر اینکه یاهو و گوگل نا امنن :)) یا حق رو میخوان جایگزین کنن که هم سرعت بالاتری هم امنیت بیشتری داره

بچه ها ما چیزی برای از دست دادن نداریم!

یا اینترنت ایران با این ملی شدن سرعتش خیلی خوب میشه یا هم نابود میشه دیگه

چیز مهمیه؟؟؟
یا باید اینترنت پر سرعت داشته باشیم یا اصلا نداشته باشیم راحت تره:|

نزدیک شدی ولی بازم نفهمیدی دقیقا چی میگم:d
به صورت بخش بخش توضیح میدم:d
1-یک عدد VPS از کشور جمهوری اسلامی ایران خریداری میکنی با یک عدد ای پی معتبر 2.177.50.60
2-مشکل تو هم میدونی دقیقا کجاست؟:pاینه که هیچ وقت روی یک خط نمیتونی هم اینترنت داشته باشی هم اینترانت حالا چرا؟؟ اگه ژآپن بودی میشد چون که اونا شبکه داخلیشون بر پایه ای پی والید هستش نه اینوالید پس معتبره برای اونا هیچ مشکلی پیش نمیاد و دقیقا حرفتم درست میشه ولی تو ایرانبی صاحاب میخوان بر اساس ای پی اینوالید و داخل شبکه اینترانت بدن پس عملا داشتن اینترنت و اینترانت روی یک خط غیر ممکنه
3-حالا شما اصلا میای یک خط با ای پی معتبر اینتنت 128 میگیری یک خط هم اینترانت با ای پی اینوالید میگیری
4- فایلتو از اینترنت جهانی با وی پی اس دانلود میکنی حالا نوبت به دانلود خودت میرسه
5- با اینترانتت نمیتونی از ای پی معتبر بین املل مطعلق به ایران دانلود بکنی هیچ کدوم از ای پی های ایران با این شبکه ارتباطی ندارن و این شبکه فقط از ای پی داخلی خود شبکه استفاده میکنه
6-پس نتیجه این که اینکار شدنی نیست نه به خاطر اینکه اونو از یک سیم و اون یک رو از یک کابل دیگه میکشن نه!فقط به خاطر اینکه برای محدود کردن ما میان به جای ای پی معتبر ای پی اینوالید روی این شبکه میزارن که عملا همه جوره دسترسی رو قطع میکنن
7-;):((

ای خدا!!! جون من گرفتی منو! اون مثال خودت که با رنگ قرمز زدی رو ببین! 10 تا کامپیوتر داریم! خب؟ این 10 تارو بهم شبکه میکنی میشن اینترنت ملی! درست؟ حالا یک فایل رو با اینترنت روی یکیشون ذخیره میکنی! (نقش vps ) درست؟ اون 9 تا کامپیوتر دیگه میتونن اون فایل رو بردارن یا نه؟ تو تکلیف اینو معلوم کنی به جوابت میرسی! :دی
بعدشم چرا میگی به نت ملی ip انولید میدن! پس تکلیف سایتهایی که میرن روی دیتا سنترهای داخلی چی میشه؟ یعنی فقط کاربران داخل کشور بهشون دسترسی خواهند داشت؟ نه!!!!!!!!!!!!
پس چی میگی؟ :دی

اما اینکه تجهیزات نرسیده و قراره برسه قراره اینترنت ملی از سرعت بالایی برخوردار باشه یه چیزی مثه هاله ی نور
yahoo_21.gif

اتفاقا اینکه پروژه تاخیر خورده کاملا طبیعی هست! تا لان مگه بوده پروژه ای در سطح ملی سر موقع به بهره برداری برسه؟

در ضمن دقیقا مرداد ماه سال 89 رضا تقی پور اعلام کرد که به خاطر اینکه یاهو و گوگل نا امنن
yahoo_21.gif
یا حق رو میخوان جایگزین کنن که هم سرعت بالاتری هم امنیت بیشتری داره
یاحق برای جایگزینی نبود! بلکه اسم انتخابی برای جستجو گر اینترنت ملی بود! برای همینم سرعت بیشتر داشت چون فایل های داخل کشور رو جستجو میکنه! وگرنه آقای تقی پور شکر زیادی خوردن اگه فکر میکنن سرورهایی قوی تر از گوگل راه میندازن که سرعتش از اون بیشتر باشه! :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or