اینترنت فیبر نوری (تانوما)

اینا چند سال طول میکشید بفهمن رو سایت اصلی که کل کشور استفادش میکنن یه کلمه رو اشتباه نوشتن یا لینکا مشکل داره و... بنر میذاشتن مثلا فایلش پاک شده بود تا چند ماه همینطور میموند انتظار داری اپدیت کردن زود تمومشه؟
الانه دو روزه من نت ندارم میرم تنظیمات مودم همه چی اوکیع ولی نت نیست
فیبر مخابرات

امروز اومدن یه برگه انداختن توی حیاط ما که برای منطقه شما فیبرنوری فعال شده و اینا
تماس گرفتم میگه با مودم و سیم کشی تا درب منزل + ۹۰۰ گیگ یک ساله ۱۳ میلیون
به نظر شما خوبه این فیبر نوری مخابرات یا نه؟
میارزه اینقد هزینه کنم؟ بیشتر هدفم دانلود از psn فیلم و اینا ست.

امروز اومدن یه برگه انداختن توی حیاط ما که برای منطقه شما فیبرنوری فعال شده و اینا
به نظرم منطقی نیست
وظیفه خودشونه تا درب منزل. داخل خونه هم اگر بخواد جدا باشه که هزینه جدایی داره
مودم و بسته اینترنت هم نمیشه 13 تومن
واسه دانلود هم گزینه های بهتری هست کلا
نهایت اون منطقه بخوان سرویس بدن مجبورن تابلو فیبر رو نصب کنن به هر حال اون نزدیکی ها. بعد به پیمانکار بگو برات بکشه

سلام. خدا رو شکر. بله ارزش داره ولی برید صحبت کنید و بگید که من بسته جشنواره و مودم رو نمیخوام و خودم مودم رو میگیرم. بسته های جشنواره قیمت کمی داره، ولی حجم و سرعت اشتراک کمه و اجازه تغییر رو تا پایان اشتراک نمیده.

سلام. خدا رو شکر. بله ارزش داره ولی برید صحبت کنید و بگید که من بسته جشنواره و مودم رو نمیخوام و خودم مودم رو میگیرم. بسته های جشنواره قیمت کمی داره، ولی حجم و سرعت اشتراک کمه و اجازه تغییر رو تا پایان اشتراک نمیده.
سرعتش رو میگفت همون بالاترین سرعته. مودم هم فقط یادمه هواووی بود. چه مودمی بگیرم بهتره؟

ممنونم. حالا به نظرتون مخابرات خوبه یا از isp های دیگه بگیرم؟
اگر هدفت بیشتر دانلود با سرعت بالا هست مخابرات خوبه
برای گیم شاید بقیه بهتر باشند شایدم نه

به نظر من هم جشنواره نگیر ۹۰۰ گیگ برای یکسال برای فیبر شوخیه ، چون سرعتت بالاست زود تموم میشه ، جشنواره دستت رو برای انتخاب سرویس می‌بنده

قیمتها رو چک کن و اگر مناسب تر بود ftto بگیر بجای ftth

اگر هدفت بیشتر دانلود با سرعت بالا هست مخابرات خوبه
برای گیم شاید بقیه بهتر باشند شایدم نه

به نظر من هم جشنواره نگیر ۹۰۰ گیگ برای یکسال برای فیبر شوخیه ، چون سرعتت بالاست زود تموم میشه ، جشنواره دستت رو برای انتخاب سرویس می‌بنده

قیمتها رو چک کن و اگر مناسب تر بود ftto بگیر بجای ftth
از چه سایتی چک کنم؟

از چه سایتی چک کنم؟
قیمتها رو ؟
قیمت‌های ftth فکر کنم تو سایت خود مخابرات هست ولی ftto رو باید از خودشون استعلام بگیری

اگر قیمت ftto بهتر بود و مسئولش برای دادنش بد قلقی کرد و تو هم مدرک لازم برای گرفتن فیبر تجاری رو نداشتی ، با شوخی و خنده و رفتار خوب مجابش کن برات ftto بزنه
حضوری هم بهتر جواب میده

سایتش درست شده ولی وارد پنل نمیشه. نام کاربری و رمز عبورو که میزنی میگه باید از طریق myftth.tci.ir وارد بشین نام کاربری کد ملیتونه و رمز عبورم براتون پیامک شده. ولی رمز عبوری برای من پیامک نشده فراموشی رمزم که میزنم اطلاعاتمو که وارد میکنم برام بفرسته میگه اطلاعات اشتباهه.

سایتش درست شده ولی وارد پنل نمیشه. نام کاربری و رمز عبورو که میزنی میگه باید از طریق myftth.tci.ir وارد بشین نام کاربری کد ملیتونه و رمز عبورم براتون پیامک شده. ولی رمز عبوری برای من پیامک نشده فراموشی رمزم که میزنم اطلاعاتمو که وارد میکنم برام بفرسته میگه اطلاعات اشتباهه.
لینک میدی من وارد اون سایت که میشم ازم
شماره میخواد نه کد ملی

منم همین مشکلو دارم البته برا من پیامک نشده هیچی ولی میرم پنل قدیمی میگه برین myftth که میگه با رمز یک بار مصرف برو ولی نمیره

• Like
Reactions: Sport and DM.JAGUAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or