hellboy1994
کاربر سایت
اگه رو وای فای همون سیستم داری ۵۰۰ سرعت میگیری احتمالا مشکل از کابل لنت باشه یه cat6 یا بالاتر بگیر تست کن
کابل رو هم تعویض کردم ولی فرقی نکردمنم همین مشکل رو داشتم، با وایفای اوکی بود ولی با لن سرعت پایین بود، مشکل این بود که کارت شبکه بیشتر از 100 رو پشتیبانی نمیکرد، یه کارت شبکه 1g گذاشتم اوکی شد. سیستم من البته قدیمی بود نمیدونم مشکل تو هم همین باشه یا نه.
البته کابل هم خیلی مهمه، حتما دقت کن که cat6 یا بالاتر باشه.
مطمعنی پورت pc یا لپ تاپ گیگابیتی هست ؟کابل رو هم تعویض کردم ولی فرقی نکرد
همه رو تست کردم ولی همونجوریهمطمعنی پورت pc یا لپ تاپ گیگابیتی هست ؟
مودم قاعدتاً باید گیگابیتی باشه ولی باز با پورت های دیگه مودم چک کن
با چند تا دستگاه تست کردی ؟همه رو تست کردم ولی همونجوریه
به سوییچ گیگ هم حتی وصل کردم بازم همونه
با هر برند لپتاپ که بگید تست کردم حتی روی مک هم همینهبا چند تا دستگاه تست کردی ؟
اگر لپ تاپ دیگه ای در دسترس هست تست کن ببین همینطوره؟
(قبل از انجام هر کاری اول بک اپ کامل از تنظیمات مودم بگیر و روی کامپیوترت ذخیره کن!!!)دوستان سلام
من یه مودم هواوی مدل HG8245Q2 دارم. وقتی با وای فای به چنل 5Ghz وصل میشم سرعتش تا 500 هم میره ولی وقتی با کابل وصل میشم به مودم تا 80 تا بیشتر سرعت نمیده اندازه چنل 2.4 سرعت میده
مشکل از مودمه یا تنظمیات خاصی داره؟
همه پورت ها رو هم تست کردم همینه وضعش
مخابرات امروز فاجعه است وضعیتشدوستان اینترنت فیبر شما هم از ظهر به بعد تو در و دیواره یا فقط برای من اینجوری شده؟
قبلا چک کرده بودم. همه چیز خاموشه اصلا(قبل از انجام هر کاری اول بک اپ کامل از تنظیمات مودم بگیر و روی کامپیوترت ذخیره کن!!!)
توی تنظیماتش قطعا محدودیت سرعت داری. اگر با یوزرنیم روت یا ادمین وصل شدی و حالت عادی گزینهی خاصی نمیبینی واس تغییرات، معمولا هوواوی یه یوزر با دسترسی بالاتر داره. اونایی که میان واس تنظیم و نصب مودم، با این یوزر اطلاعات مربوط به کانکت شدن به isp, رو میزنن. اگر با یوزر عادی نشه، فایل بکآپ هم با این یوزر میشه دانلود کرد.
با این یوزر وارد شو،
اولی فکر کنم یوزرنیم بود. دومی پسورد. حروفشم کوچیک.
telecomadmin
admintelecom
قسمت LAN یا WAN رو بگرد، ببین جایی پیدا میشه که سرعت روی پورتهای LAN رو لیمیت کرده باشه. شاید انرژی سیوینگش فعال باشه، بزن دیزیبلش کن.
مثلا این رو تو سایت هوواوی دیدم. جاهای دیگهش هم باید چیزایی باشه.
View attachment 420492
منم نمیدونم کسی میدونه بگه لطفاً

تا زمانی که سیاست کلی در رابطه با اینترنت عوض نشه با بهترین فیبر هم نمیشه ایده آل بازی کرداینا تا آبان ماه به من وعده دادن حالا من اصلا سرعت برام نیست پایداری مهمه از اونطرفم هر روز دارن گرونترش میکنن خب این الان فرقی با همراه اول نداره کهخیلیاتونم که فیبر دارید با شلتر و چیزای دیگه دارید بازی میکنید یا تایم اوت دارید این چه نوع فیبری هست که تایم اوت دااره ؟
![]()
پس اصلا فایده نداره که فیبر می خوام چیکار ؟ 120 مگ سرعت دارم بسمه ، بسته هاشم گرونه اینطوریه زنگ بزنم پولمو پس بگیرمتا زمانی که سیاست کلی در رابطه با اینترنت عوض نشه با بهترین فیبر هم نمیشه ایده آل بازی کرد
چون مشکلاتی که میبینی کاملا عمدی ایجاد شده
اون سیاست ها درست بشه با adsl هم میتونی خوب بازی کنی