اینترنت فیبر نوری (تانوما)

یه چند مورد که سر همین پرس و جوها برای تغییر سرویس بهش برخوردم. ممکنه دقیق نباشه و قبلا بهش اشاره شده باشه تو تاپیک:

یک سرویس تجاری هست که پشتیبانیش کاملا جدا هست. vip و سریع! با یوزر کم و پیگیری مستمر و با توضیحات کافی. این سرویس برای مثال اگر اشتباه نکنم 1000 نامحدودش مثلا ماهیانه در حدود 21 میلیون هست. یکی از ویژگی هاش متقارن بودن سرویسه. یعنی سرعت اپلود و دانلود شما یکی هست. برای شرکتهای بزرگ و موسسات و ... هست ولی شاید یوزر عادی هم بخواد هزینه کنه راهی باشه برای موافقت با اتصال

ftto در حقیقت برای دفاتر خصوصی کوچیک و مدلهای تجاری محدوده. چیزی که متوجه شدم یکی دو ویژگی باعث قیمت مناسب ترش نسبت به مدل خانگی هست احتمالا. یکی سرعت اپلود محدودتر و یکی هم ویژگی اشتراکی بودن پهنای باند. یعنی اگر در ساعاتی پهنای باند مورد استفاده توسط یوزرهای متصل در یک نقطه زیاد بشه از پهنای باند اسمی یوزرها کم میشه و این پهنای باند به نسبتی تقسیم میشه بین یوزرها. در حالیکه خانگی اگر شما 100 داری در اوج ترافیک هم همون 100 هست. ( حالا اینکه الان اعمال میشه این محدودیت ها یا نه مشخص نیست. بسته به منطقه و اینکه فعلا تعداد یوزرها کمه ممکنه اصلا اعمال نمیشه )

پ ن: دوستان دارای پنل قدیمی اگر موفق به تغییر ftto شدند باز اگر افراد دیگه ای هم بودند از روش ها و راه هاش بگند.

امروز چرا همه چیز توی دیواره؟ سرعت همش بالا پایین میشه، بعضی اوقات هم صفر میشه!
پنل هم که نابود شده، براشون تیکت فرستادم عکس هم پیوست کردم، عکس ها نرفت، خود تیکت دو بار ثبت شد :D
بزرگترین مشکلی که من امروز باهاش داشتم این بود که بازی توی استیم برای دانلود گذاشتم، با سرعت 500 شروع میکرد، بعد از یک دقیقه سرعت میومد پایین تا به صفر میرسید، بعد هرچقدر صبر میکردم دانلود رو ادامه نمیداد. مجبور میشدم کلا سرور دانلود استیم رو عوض کنم تا درست بشه :|

• Like
Reactions: mikami.pro
سلام به دوستان

امروز سرعت دانلود اینترنت فیبرمخابرات از شماهم اومده پایین ؟ speed test میزنم سرعت دانلود روی 10 مگابایته با چندین سایت داخلی تست کردم سرعت دانلود حداکثر1.5 مگابایت میشه تا دیروز سرعت دانلودم بالای 120مگابایت بود

زنگ زدم پشتیبانی میگه توی فیبر ما دسترسی به سرعت نداریم سرعت شمارا کم یا زیاد کنیم فعلا اختلال سراسری کل ایران هست برای اونه

امروز رفتم مخابرات با مسئول سرویس گرفتن صحبت کردم بنده خدا گفت برات اوکی میکنم ftth به ftto ولی بسته فعلیت سوخت میشه تصمیم گرفتم یه چند هفته صبر کنم

حضوری ، با اخلاق خوب برید و طرف مقابلتون با خانواده باشه کارتون رو راه میندازه

رفته بودم برای گزارش خرابی افت فیبر بالا
و یه عملیات ناممکن ، اینکه کابل هوایی رو تبدیل کنند به زمینی تقریبا غیر ممکنه ولی تلاشم و میکنم ببینم چی میشه

امروز رفتم مخابرات با مسئول سرویس گرفتن صحبت کردم بنده خدا گفت برات اوکی میکنم ftth به ftto ولی بسته فعلیت سوخت میشه تصمیم گرفتم یه چند هفته صبر کنم

حضوری ، با اخلاق خوب برید و طرف مقابلتون با خانواده باشه کارتون رو راه میندازه

رفته بودم برای گزارش خرابی افت فیبر بالا
و یه عملیات ناممکن ، اینکه کابل هوایی رو تبدیل کنند به زمینی تقریبا غیر ممکنه ولی تلاشم و میکنم ببینم چی میشه
من نمیدونم اینا مریضن یا چی مثلا پشت تلفن از اون ۲۰۲۰ اشغال به تمام معنا نمیتونن این تغییر انجام بدن حتما باید مردم بکشونن مخابرات؟

• Like
Reactions: Destro and Sarvior
من نمیدونم اینا مریضن یا چی مثلا پشت تلفن از اون ۲۰۲۰ اشغال به تمام معنا نمیتونن این تغییر انجام بدن حتما باید مردم بکشونن مخابرات؟
شاید حتی حضوری هم انجام نشه ! گفتم بستگی داره طرفتون چطور ادمی باشه
قاعده اینه که مدرک می‌خوان ، ولی بری اونجا و زبونشون رو بلد باشی میتونی کارت رو راه بندازی

سلام به دوستان

امروز سرعت دانلود اینترنت فیبرمخابرات از شماهم اومده پایین ؟ speed test میزنم سرعت دانلود روی 10 مگابایته با چندین سایت داخلی تست کردم سرعت دانلود حداکثر1.5 مگابایت میشه تا دیروز سرعت دانلودم بالای 120مگابایت بود

زنگ زدم پشتیبانی میگه توی فیبر ما دسترسی به سرعت نداریم سرعت شمارا کم یا زیاد کنیم فعلا اختلال سراسری کل ایران هست برای اونه
دوستانی که فیبر مخابرات دارن سرعت دانلودشون خوبه یا محدود شده از من حدودا محدود روی 1.5 مگابایته
اگر از من محدود شده 2020 جواب درستی نمیده حضوری برم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or