اینترنت فیبر نوری (تانوما)

بسته 1000 مگ برگشته واسه من این دوتا هزار مگ هستن.

قیمتش بهتر شده ولی مدت زمانش کمتر شده قرارداد سالانه و 6 ماه نداره

من الان 10ماه از قراردادم مونده(قرارداد فعلیم سرعت تا 1000ـه)، میترسم سوییچ کنم رو این جدیده بعد سه ماه حذفش کنن سرعت رو کم کنن
ولی اون 1 ترا ماهانه به صرفه تره الان من دارم واسه ماهی 500 گیگ 675ت میدم و حجم کم میارم معمولا، نمیدونم سوییچ کنم یا نه
به نظرم بهترین حالت اینه الان قرارداد ی ترا ببندی مجبورن تا سال اینده سرویس بدن
فک نکنم سرعتشو بیارن پایین
نهایتا میخوان اول سال از رو پنل بردارن قیمتشو ببرن بالا دوباره بزارنش

• Like
Reactions: .:Metallica:.
دوستان که فیبر خریدن تلفن خونشون یعنی خط مسی شون قطع شده؟
اره
البته بخاطر اینکه مخابرات منطقه میخواست همه رو یجورایی مجبور کنه بیان رو فیبر
وگرنه ربطی به هم ندارند و یه مدت من هردو رو با هم داشتم

برا منو که قطع کردن اصلا در خواست sibphone هم ندادم
روی خط مسی هم Adsl داشتم که پریده شکایت هم کردم فایده نداره مخابرات گردن نمیگیره
من خودم روش نت نداشتم سر همین حساس نشدم دیگه خیلی
ولی اگر میخوای برگرده ۱۹۵ شکایت ثبت کن بگو مخابرات بعد نصب فیبر تعمدا خط مسیم که روش نت داشتم رو قطع کرده

نه اصن شماره فیبر ی شماره مجازی میده و جداست و سیمی که فیبر میکشه اصن ربطی به سیم مسی نداره
من جفتشون رو دارم
متاسفانه بدون اجازه امدن سیب فون رو فعال کردن و حالا هم اصلا قبول نمیکنن که برگردونن روی خط مسی تلفن رو

من الان از بعد از عید امسال تمایل پیدا کردم که برم سمت فیبر نوری... مناطق تحت پوشش رو توی سایت Iranfttx دیدم که کوچه ما تحت پوشش نبود (کوچه روبرو و پایین و پشتیمون تحت پوشش هست)

دیشب پسر داییم که یه محل اونورتر از ما هستند، گفت داخل کوچشون باکس فیبرنوری هست و یکی هم اومده سیم کشی داخلی انجام داده براشون.
گفت منطقه ما کلا تحت پوشش شده! اما الان نقشه رو میبینم، مجددا هم کوچه هم کوچه اونا، تحت پوشش نیست!

کجا میشه زنگ بزنم اینو بپرسم مطمئن شم؟ انگار نقششون آپدیت شده نیست.
(تهران)

من الان از بعد از عید امسال تمایل پیدا کردم که برم سمت فیبر نوری... مناطق تحت پوشش رو توی سایت Iranfttx دیدم که کوچه ما تحت پوشش نبود (کوچه روبرو و پایین و پشتیمون تحت پوشش هست)

دیشب پسر داییم که یه محل اونورتر از ما هستند، گفت داخل کوچشون باکس فیبرنوری هست و یکی هم اومده سیم کشی داخلی انجام داده براشون.
گفت منطقه ما کلا تحت پوشش شده! اما الان نقشه رو میبینم، مجددا هم کوچه هم کوچه اونا، تحت پوشش نیست!

(تهران)
فکر کنم باید میپرسیدی که باکس فیبر که کوچه بقلی اومده برای چه شرکتیه، ولی به همشون زنگ بزن بپرس کدوم سرویس میدن اونجا.

(تهران)
به نقشه اعتباری نیست بگرد دنبال باکس fat و حضوری برو مخابرات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or