برای سیم کشی داخلی منظورته؟شماره یه پیمانکارش رو گیر بیار خودش کارهات رو میکنه
ببین اگر باکسش تو کوچمون نباشه که خب عملا نشدنیه دیگه درسته ؟
برای سیم کشی داخلی منظورته؟شماره یه پیمانکارش رو گیر بیار خودش کارهات رو میکنه
نه پیمانکار دو بخش رو در دست داره هم بیرونی هم داخلی ( لزوما یک نفر شاید نباشه)برای سیم کشی داخلی منظورته؟
ببین اگر باکسش تو کوچمون نباشه که خب عملا نشدنیه دیگه درسته ؟
پس برم ببینم باکسشون کجا نزدیک هست بعد با پیمانکار صحبت کنم...نه پیمانکار دو بخش رو در دست داره هم بیرونی هم داخلی ( لزوما یک نفر شاید نباشه)
اگر باکس کوچه های نزدیکتر باشه کابل میکشم تو کوچه و یه باکس هم برای کوچه شما میزنن ، اگر با پیمانکار صحبت کنی که داخلی رو بهش بدی و چند نفر رو هم پیدا کنی از همسایه ها اونم تلاش میکنه اگر ممکن باشه بیرونی رو زودتر اوکی کنه
چطوری شما سرعتت بیشتر از یک گیگه؟
سرعت تقریبا ۲۴۰۰ مگ ؟

کار خوبی کردی ندادی ، انگیزه پیمانکار از پیگیری برای بیرون اینه بیاد داخل رو هم خودش بکشه بده دست همونی که بیرون رو میکشهپس برم ببینم باکسشون کجا نزدیک هست بعد با پیمانکار صحبت کنم...
من همون تابستون که اشکان انجام داد (@VICE) یکی معرفی کرد، با اون شخص صحبت کردم، اون بنده خدا پیمانکار شاتل بود قرار بود بیاد که سیم کشی داخلی رو انجام بده، میخواست بیاد که ببینه اینا، گفت ببین اگر باکس هم باشه کار من نیست چون من فقط برای شاتل رو میتونم بکشم
و باکس هم اگر نزدیک نباشه باید خودشون بیان و فلان...
گفت من فقط میتونم بیام سیم کشی داخلی رو انجام بدم الان، که خب گفت معلوم نیست کی باکس بیاد که بتونی استفاده کنی، گفتم پس وایسیم باکس اومد، اگر نیاز شد به شما میگم.
حالا فکر کنم بتونم از این پیمانکاری که برای داییم رفته زده بپرسم. بهر حال اون منطقه و محل مارو بهتر میشناسه دیگه.
دو روز گذشته و همچنان دارن حل میکنن اساتید. یعنی حتی هماهنگم نیستن یه دروغ و چرت تحویل بدن
15 ساله که من دارم از شرکت های مختلف اینترنت های مختلف میگیرم.بی سواد تر و پفیوز تر از پشتیبانی مخابرات ۲۰۲۰ ندیدم تا حالا
دو روزه سرعت دایل آپ شده واسه ۶ تا از واحد های ساختمون دقیقا همزمان . سایتا داخلی هم بالا نمیاره
من زنگ زدم پشتیبانی میگه که با کابل وصل کنید ... لامصبا تو ۲۰ سال پیش موندن واقعا اینا ، هنوز همون جوابای تکراری اوایل دوران adsl رو میدن. دوباره زدم شاید یه ادم حسابی جواب بده خر تر از قبلی درومد ؛ هیچ گونه مشکلی از سمت مخابرات نیست و مشکل از مودم و داخل منزله. حالا من میگم والا بلا ۶ تا واحد همزمان مشکلو پیدا کردن چجوری میشه مشکل از مودم من باشه
و در همین حال جالبه که همسایمون که زده به اون جواب دادن مشکل شبکه اس و داریم حل میکنیمدو روز گذشته و همچنان دارن حل میکنن اساتید. یعنی حتی هماهنگم نیستن یه دروغ و چرت تحویل بدن
واقعا عذابه کارتون به پشتیبانی بخوره پدر در میاد تا درست کنن
برای هر کاری حضوری برید و اصلا به جوابای این نفهما اکتفا نکنید
ساپورتشون مثل ربات میمونه یه سری چرت و پرت ضبط کردن میگن تخصصی ندارن15 ساله که من دارم از شرکت های مختلف اینترنت های مختلف میگیرم.
تو این 15 سال یکبار نشده ساپورت اون شرکت مشکل من رو حل که هیچی، بدتر نکرده باشه.
سلامسلام دوستان
فیبرنوری ایرانسل توصیه میشه؟
من 6-7 ساله دیده بان نت ام، انصافا خیلی پشتیبان خوبی دارند.15 ساله که من دارم از شرکت های مختلف اینترنت های مختلف میگیرم.
تو این 15 سال یکبار نشده ساپورت اون شرکت مشکل من رو حل که هیچی، بدتر نکرده باشه.