یک گیگابیت اوکیه؟مودم اگه بودجه داری به ترتیب هزینه هواوی
x6
w5
q2
یا یدونه ارزون قیمت با پورت گیگ بخر با روتر خوب ست کن
فعلا دست مصرف کننده بستس تو انتخاب isp بگیر رایتل خدا کریمه
یک گیگابیت اوکیه؟مودم اگه بودجه داری به ترتیب هزینه هواوی
x6
w5
q2
یا یدونه ارزون قیمت با پورت گیگ بخر با روتر خوب ست کن
فعلا دست مصرف کننده بستس تو انتخاب isp بگیر رایتل خدا کریمه
x6 رو من دارم مودم خیلی خوبیه توصیه میکنمیک گیگابیت اوکیه؟
ببخشید برای شما رو وصل کردن؟ برای منم ثبت نام کردن فقط تو سایت میرم زده در انتظار تحویل سرویس سرکاری هست یعنی؟تو اون یکی تاپیک گفتم که تلفنم قطع شده حالا رفتم داخل سایت "مخابرات من" اعلام خرابی کنم بعد گفتم بذار یه بار دیگه فیبر رو ثبت نام کنم بعد در کمال تعجب گفت میشه و رفت جلو یه مشت سرویس گذاشت جلوم که پس پرداخت و پیش پرداخت بود.بعد فقط یکیش پس پرداخت بود که زده بود مگافیبر تا 300 مگ و فیبر و مودم قسطی.بقیه همه زده بود استاندارد تا 100 مگ.هیچی دیگه همینو انتخاب کردم و قبول شد و بعدم تلفن گویا زنگ زد که در کوتاه ترین زمان میایم برای نصب.در صورتی که قبلا 2 بار ثبت نام کرده بودم میزد در انتظار تامین امکانات.
الانم پیامک داد که شماره ات اینه(برای فیبر شماره میدن؟؟؟) و درخواست رفته برای قسمت فنی.قیمتش هم با فیبر کشی و مودم شده 320 تومناین قیمت چرا اینقدر کمه پس؟
نه بابا چند ماهه تو مرحله فرستادن به مرکز گیر کردهببخشید برای شما رو وصل کردن؟ برای منم ثبت نام کردن فقط تو سایت میرم زده در انتظار تحویل سرویس سرکاری هست یعنی؟
شماره پیمانکار رو از اداره بگیر بهش زنگ بزن بگو بیاد کابل کشی رو انجام بده براتببخشید برای شما رو وصل کردن؟ برای منم ثبت نام کردن فقط تو سایت میرم زده در انتظار تحویل سرویس سرکاری هست یعنی؟
بله فقط 100 مگ هستدوستان میگم برای شماها هم بسته های 1000 مگابیت از پنل حذف شدن یا فقط واسه استان هرمزگانه
ما الان انتخاب سرعت نداریم فقط یه سرعت (100 تا 200مگابیت) هست دیگه انتخاب بین حجم و ماه داره
سرعت نه ولی پینگم حس میکنم افت کردهسرعت و کیفیت اینترنت فیبر این چند روز کاهش داشته ؟
بسته 1000 مگ برگشته واسه من این دوتا هزار مگ هستن.مخابرات کلا بسته هارو همش ورمیداره دوباره اضافه میکنه. خیلی نمیشه به حذف بسته ها اطمینان کرد، احتمالا دوباره با قیمت بیشتر اضافهاش کنه
سابق هم نداشت تو سایت همیشه سه ماه بودبسته 1000 مگ برگشته واسه من این دوتا هزار مگ هستن.
قیمتش بهتر شده ولی مدت زمانش کمتر شده قرارداد سالانه و 6 ماه نداره
من الان 10ماه از قراردادم مونده(قرارداد فعلیم سرعت تا 1000ـه)، میترسم سوییچ کنم رو این جدیده بعد سه ماه حذفش کنن سرعت رو کم کنن
ولی اون 1 ترا ماهانه به صرفه تره الان من دارم واسه ماهی 500 گیگ 675ت میدم و حجم کم میارم معمولا، نمیدونم سوییچ کنم یا نه
اره درست میگی منم یادم نبود 6 ماه پیش بهم زنگ زدن و من یک ساله بستمسابق هم نداشت تو سایت همیشه سه ماه بود
هرچند اول سال تموم شده بود زنگ زدن و یک ساله تمدید کردن برام ولی کلا تو پنلش ماکسیمم سه ماهه
این پنل مخابرات باگ زیاد داره باز my.tci ریز مصرف نسبتا دقیق تری میده. من چندین بار دیدم که مثلا 100 گیگ مصرف یه روزمو زده در صورتی که شاید کلا 5-6 گیگ استفاده کردم اون روز که کلا همونقدرم حجمم کم شده.View attachment 402247
دوستان امروز تقریبا 80 گیگابایت دانلود کردم که 60 گیگش مربوط به استیم و با برنامه استیم دی ال که طبیعتا باید داخلی حساب بشه
الان تو این ریز مصرف که کامل نشون میده درسته یا باید نصف این مقدار بود ؟