اینترنت فیبر نوری (تانوما)

تو اون یکی تاپیک گفتم که تلفنم قطع شده حالا رفتم داخل سایت "مخابرات من" اعلام خرابی کنم بعد گفتم بذار یه بار دیگه فیبر رو ثبت نام کنم بعد در کمال تعجب گفت میشه و رفت جلو یه مشت سرویس گذاشت جلوم که پس پرداخت و پیش پرداخت بود.بعد فقط یکیش پس پرداخت بود که زده بود مگافیبر تا 300 مگ و فیبر و مودم قسطی.بقیه همه زده بود استاندارد تا 100 مگ.هیچی دیگه همینو انتخاب کردم و قبول شد و بعدم تلفن گویا زنگ زد که در کوتاه ترین زمان میایم برای نصب.در صورتی که قبلا 2 بار ثبت نام کرده بودم میزد در انتظار تامین امکانات.

الانم پیامک داد که شماره ات اینه(برای فیبر شماره میدن؟؟؟) و درخواست رفته برای قسمت فنی.قیمتش هم با فیبر کشی و مودم شده 320 تومن :-? این قیمت چرا اینقدر کمه پس؟
ببخشید برای شما رو وصل کردن؟ برای منم ثبت نام کردن فقط تو سایت میرم زده در انتظار تحویل سرویس سرکاری هست یعنی؟

ببخشید برای شما رو وصل کردن؟ برای منم ثبت نام کردن فقط تو سایت میرم زده در انتظار تحویل سرویس سرکاری هست یعنی؟
نه بابا چند ماهه تو مرحله فرستادن به مرکز گیر کرده :D
چیزی که فهمیدم اینطوری کار پیش نمیره و حضوری باید بری گیر بدی بلکه کاری کنن

• Like
Reactions: abi69
دوستان میگم برای شماها هم بسته های 1000 مگابیت از پنل حذف شدن یا فقط واسه استان هرمزگانه
ما الان انتخاب سرعت نداریم فقط یه سرعت (100 تا 200مگابیت) هست دیگه انتخاب بین حجم و ماه داره

دوستان سرعت من زیر 400 کیلیوبایت رسیده قبل این راحت 13 14 مگابایت دانلود رو می گرفتم زنگ زدم پشتیبانی مخابرات خرابی ثپت کردن ممکنه مشکل از کجا باشه ؟؟

مخابرات کلا بسته هارو همش ورمیداره دوباره اضافه میکنه. خیلی نمیشه به حذف بسته ها اطمینان کرد، احتمالا دوباره با قیمت بیشتر اضافه‌اش کنه
بسته 1000 مگ برگشته واسه من این دوتا هزار مگ هستن.

قیمتش بهتر شده ولی مدت زمانش کمتر شده قرارداد سالانه و 6 ماه نداره

من الان 10ماه از قراردادم مونده(قرارداد فعلیم سرعت تا 1000ـه)، میترسم سوییچ کنم رو این جدیده بعد سه ماه حذفش کنن سرعت رو کم کنن
ولی اون 1 ترا ماهانه به صرفه تره الان من دارم واسه ماهی 500 گیگ 675ت میدم و حجم کم میارم معمولا، نمیدونم سوییچ کنم یا نه

Attachments

• 26.png
    26.png
    48.8 KB · مشاهده: 34
آخرین ویرایش:
بسته 1000 مگ برگشته واسه من این دوتا هزار مگ هستن.

قیمتش بهتر شده ولی مدت زمانش کمتر شده قرارداد سالانه و 6 ماه نداره

من الان 10ماه از قراردادم مونده(قرارداد فعلیم سرعت تا 1000ـه)، میترسم سوییچ کنم رو این جدیده بعد سه ماه حذفش کنن سرعت رو کم کنن
ولی اون 1 ترا ماهانه به صرفه تره الان من دارم واسه ماهی 500 گیگ 675ت میدم و حجم کم میارم معمولا، نمیدونم سوییچ کنم یا نه
سابق هم نداشت تو سایت همیشه سه ماه بود
هرچند اول سال تموم شده بود زنگ زدن و یک ساله تمدید کردن برام ولی کلا تو پنلش ماکسیمم سه ماهه

سابق هم نداشت تو سایت همیشه سه ماه بود
هرچند اول سال تموم شده بود زنگ زدن و یک ساله تمدید کردن برام ولی کلا تو پنلش ماکسیمم سه ماهه
اره درست میگی منم یادم نبود 6 ماه پیش بهم زنگ زدن و من یک ساله بستم

• Like
Reactions: aliasghar1378
Screenshot_20251128-001446~2.png
دوستان امروز تقریبا 80 گیگابایت دانلود کردم که 60 گیگش مربوط به استیم و با برنامه استیم دی ال که طبیعتا باید داخلی حساب بشه
الان تو این ریز مصرف که کامل نشون میده درسته یا باید نصف این مقدار بود ؟

View attachment 402247
دوستان امروز تقریبا 80 گیگابایت دانلود کردم که 60 گیگش مربوط به استیم و با برنامه استیم دی ال که طبیعتا باید داخلی حساب بشه
الان تو این ریز مصرف که کامل نشون میده درسته یا باید نصف این مقدار بود ؟
این پنل مخابرات باگ زیاد داره باز my.tci ریز مصرف نسبتا دقیق تری میده. من چندین بار دیدم که مثلا 100 گیگ مصرف یه روزمو زده در صورتی که شاید کلا 5-6 گیگ استفاده کردم اون روز که کلا همونقدرم حجمم کم شده.
البته مخابرات یه مقدار بیشتر از حجم مصرفیت کم میکنه که کاریش نمیشه کرد :D

• Like
Reactions: hbk2008

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or