اینترنت فیبر نوری (تانوما)

فکرنمیکردم به این زودی بیان کارم راه بندازن دوشنبه درخواست دادم امروز کابل کشی شد گفتن فردا یا شنبه بستگی به مخابرات داره وصلش میکنن
هزینه کابل کشی هم 2300 مودم utel با پچ کورد 3 متری 3900 حساب کردن

دوستانی که از مخابرات دارن آدرس سایت پنل اینترنت می خواستم (سایتی که مقدار مصرف اینترنت و خرید هست)
ممنون
https://adsl.tci.ir/panel/

من خودم از اینجا میرم ولی می‌دونم یه آدرس دیگه هم داره

شماره مجازیت اومده ؟

• Like
Reactions: SHAM
https://adsl.tci.ir/panel/

من خودم از اینجا میرم ولی می‌دونم یه آدرس دیگه هم داره

شماره مجازیت اومده ؟
نه هنوز گفتن بخاطر اینکه پنجشنبه است اگر مخابرات کاراش انجام بده امروز همه کارهارا تکمیل میکنن درغیراینصورت میافته برای شنبه

• Like
Reactions: Sarvior
فکرنمیکردم به این زودی بیان کارم راه بندازن دوشنبه درخواست دادم امروز کابل کشی شد گفتن فردا یا شنبه بستگی به مخابرات داره وصلش میکنن
هزینه کابل کشی هم 2300 مودم utel با پچ کورد 3 متری 3900 حساب کردن

دوستانی که از مخابرات دارن آدرس سایت پنل اینترنت می خواستم (سایتی که مقدار مصرف اینترنت و خرید هست)
ممنون
https://internet.tci.ir

مگه طرح نگرفتی که کابل کشی رایگان باشه؟

• Like
Reactions: Arash-S212
https://internet.tci.ir

مگه طرح نگرفتی که کابل کشی رایگان باشه؟
هم به 2020 زنگ زدم هم به مرکز مخابرات رفتم گفتن تا دم در رایگان بقیه اش با هزینه خودت هردوتا گفتن طرح فیبر داخل خانه رایگان نداریم
طرح مودم داریم یکی گفت رایگان یکی گفت قسطی اونم گفتن فعلا سه هفته نداریم معلوم نیست کی بیاد

هم به 2020 زنگ زدم هم به مرکز مخابرات رفتم گفتن تا دم در رایگان بقیه اش با هزینه خودت هردوتا گفتن طرح فیبر داخل خانه رایگان نداریم
طرح مودم داریم یکی گفت رایگان یکی گفت قسطی اونم گفتن فعلا سه هفته نداریم معلوم نیست کی بیاد
آره تا اولین ورودی رایگانه بقیش پا خودته
منم اینجوری 700 تومن رفت تو پاچم
امیدوارم نصب و کانفیگ مودم رایگان باشه
ورگرنه ...... تو مخابرات و طرح کابل کشی رایگانش

نصب و کانفیگ رایگانه اون هفصد تومن طبق طرح جدید که اومده مبلغ ۷۰۰ تومن بخشی هزینه تلفن مجازی و سیم کشی داخل ساختمونه

نصب و کانفیگ رایگانه اون هفصد تومن طبق طرح جدید که اومده مبلغ ۷۰۰ تومن بخشی هزینه تلفن مجازی و سیم کشی داخل ساختمونه

اون 700 تومان تخمش ملخ خورد العان 1500 هزینه ثابت بعلاوه هزینه کابل
این پیمانکار و مرکز مخابرات هرکدام جداگانه گفتن یا باهم هماهنگ بودن سرمن کلا گذاشتن:)) یا قانون جدیده از من 2300 هزینه کابل کشی شد

اون 700 تومان تخمش ملخ خورد العان 1500 هزینه ثابت بعلاوه هزینه کابل
این پیمانکار و مرکز مخابرات هرکدام جداگانه گفتن یا باهم هماهنگ بودن سرمن کلا گذاشتن:)) یا قانون جدیده از من 2300 هزینه کابل کشی شد
این هفصد تومن خیلی هم به ضرر مشترک هست نمیتونی تغییر سرویس بدی باید ۲۴۰۰ جریمه پرداخت کنی تا بیای روی تانوما استاندارد

دوستان برای دریافت خدمات اینترنت فیبر نوری مخابرات حتما باید برم التماس همسایه ها رو بکنم که اشتراکی بگیریم ؟ یا اینکه تکی هم میشه؟
التماسی نیست اگر ترمینال فیبرنوری در کوچه شما باشد درخواست میدین هزینه سیمکشی و اشتراک و مودم میدین از اینترنت استفاده میکنید
اگر ترمینال نباشه باید یک استشهاد پرکنید از همسایه ها که فیبر میخوان یا استفاده از بند پ

از دوستانی که فیبر مخابرات گرفتن اشتراک های پیش پرداخت یکساله کل مقدار حجم همان اول داده می شود و تا آخر یکسال قابل استفاده هست یا برج تا برج یک مقدار ثابت حجم تعلق میگیره

به طور مثال اشتراک یکساله 5040 گیگ کل همان 5040 گیگ همان اول میده و تا آخر یکسال میشه مصرفش کرد یا برجی 420 گیگ میده در مجموع 12 ماه 5040 گیگ میده

آخرین ویرایش:
التماسی نیست اگر ترمینال فیبرنوری در کوچه شما باشد درخواست میدین هزینه سیمکشی و اشتراک و مودم میدین از اینترنت استفاده میکنید
اگر ترمینال نباشه باید یک استشهاد پرکنید از همسایه ها که فیبر میخوان یا استفاده از بند پ

از دوستانی که فیبر مخابرات گرفتن اشتراک های پیش پرداخت یکساله کل مقدار حجم همان اول داده می شود و تا آخر یکسال قابل استفاده هست یا برج تا برج یک مقدار ثابت حجم تعلق میگیره

به طور مثال اشتراک یکساله 5040 گیگ کل همان 5040 گیگ همان اول میده و تا آخر یکسال میشه مصرفش کرد یا برجی 420 گیگ میده در مجموع 12 ماه 5040 گیگ میده
بعضی طرح ها نوشته طرح سالیانه ماهانه اینقدر گیگ اونا ماهانه هست حجم ها رو یک جا نمیده بعضی طرح ها دیگه سالیانه اگه ننوشته ماهانه اینقدر گیگ اونا یک جا بهت میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or