مبارک باشه
آره مخابراتهمبارک باشه
مخابراته؟
آپلود چرا اینطوریه ؟ تماس گرفتید ؟
مودم اگه بودجه داری به ترتیب هزینه هواویفیبر نوری رایتل رو پیشنهاد میکنید؟
مودم فیبر نوری چه مدلهایی بهتره؟
اگر بتونی مخابرات بگیری بهترهفیبر نوری رایتل رو پیشنهاد میکنید؟
مودم فیبر نوری چه مدلهایی بهتره؟
روتر که یه Google Wifi هست Openwrt سعی میکنم با لن بزنم چون WIFI 6 نیستاگر بتونی مخابرات بگیری بهتره
یه سر برو مخابرات ببین منطقه ای که هستی سرویس نمیدن؟
دوست بالایی مدل ها خوب رو گفت ولی بنظرم یه روتر که حداقل پورت گیگابایتی ساپورت کنه بگیر و کنارش یه روتر wifi6 بگیر
اگر نه همون x6 بد نیست
مخابرات فعلا نمیده یا اون منطقه رو کلا داده رایتل ؟روتر که یه Google Wifi هست Openwrt سعی میکنم با لن بزنم چون WIFI 6 نیست
مخابرات فعلا نمیده گفتم رایتل بگیرم مدتی با یه مودم خوب . بستر آماده باشه تا خود مخابرات بیاد.
نه فقط رایتل کشیده . من برای محل کار مخابرات هواوی داد . پس منطقه ای گیر میدن رو برند؟مخابرات فعلا نمیده یا اون منطقه رو کلا داده رایتل ؟
خب اگر شرکت دیگه نمیده پس چاره ای نیست
هواوی بگیر پس ، البته از رایتل بپرس که با هواوی مشکلی نداشته باشه چون بعضی از شرکت ها سر برند مودم بازی در میارن ، همین مخابرات به من گفت باید برند ایسکراتل بگیری برای منطقه ای که هستی
هماهنگ کنید بهترهنه فقط رایتل کشیده . من برای محل کار مخابرات هواوی داد . پس منطقه ای گیر میدن رو برند؟

اونجارو نمیدونم ولی سمت تهرانپارس رفتم پرسیدم بهم گفت چیزی که تو سایته مهم نیست مهم سیستم ماستدوستان سمت پیروزی خیابان شکوفه کسی تونسته فیبر نوری بگیره؟ من دیروز رفتم مخابرات سه راه سلیمانیه گفت محدوده شکوفه هنوز نیومده! در صورتیکه تو سایت مخابرات هایلایت کرده![]()
که توش محدوده ای که من بودم پشتیبانی نمیشدچند متر فاصله هست ؟ باید عرض خیابون اصلی رو طی کنه تا بهت برسه؟امروز مخابرات اومد لوکیشن خونه رو بررسی کرد گفت از باکس دورید و هزینه کابل کشی 20 تومن میشه و به عهده شماست ، چرا اینجوریهه؟؟؟
اون مکانی که پیمانکارش پشت تلفن گفت رو توی گوگل مپ زدم حدود 300 متره.البته فقط اسم کوچه رو گفت که خیلی طولانیه نمیدونم کدوم سرشه.چند متر فاصله هست ؟ باید عرض خیابون اصلی رو طی کنه تا بهت برسه؟
همچین خبرهایی نیست تا درب منزل با مخابراته مگر اینکه لازم باشه زمینی بکنن و عرض خیابون اصلی رو طی کنن ( که اونم قاعدتاً باز با شما نیست از نظر قانونی)
توصیه من اینه ۷-۸ تا امضا جمع کنی درخواست بدی اگر مخابرات بازم گفت نه ، رو نقشه محل باکس و محل خونت رو علامت میزنی و اسکرین شات میگیری و همراه یه شکایت به ۱۹۵ ارسال میکنی تو سایتشون
برای پیگیری هم بری مخابرات مرکزی بهتره تا مخابرات منطقه