اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان من 3 تومنی تو دستم دارم که راستش نمیدونم باهاش چیکار کنم.من شیراز هستم
یه چندتا مدل دیدم که حدود 3 تومن قیمت داشتن برای فیبر نوری.تو منطقه ما فقط ایرانسل انگار سرویس میده.مدلش هوآوی بود.میخوام الان بگیرم و بعدا که شرکت های دیگه تو منطقه ما سرویس دادن از این مودم استفاده کنم.آیا میشه همچین چیزی؟

سلام‌دوستانی که فیبر نوری گرفتن از مخابرات وقتی وضعیت سرویس بشه آماده به نصب حدودا چقد طول میکشه کارای سیم کشی و نصب ؟ امروز صبح یوز پسوورد مودم هم پیامک‌شد

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

دوشنبه هفته پیش رفتم فقط یک سوال کنم چهارشنبه کابل کشی شد پنجشنبه چون مخابرات نیم تعطیل بود وصل نشد شنبه شماره مجازی و یوزر و پس و رجیستر مودم انجام شد

بهترین کار برای فیبرنوری دیدن یا گرفتن شماره پیمانکار هست

توی مرکز مخابرات رفتم شماره پیمانکار داد زنگ زدم بقیه کارها را خودش کرد حتی گرفتن شماره مجازی

شما اگر می خوایین کارتون سریع انجام بشه از یک طریق پیمانکار را پیدا کنید باهاش درتماس باشید

• Like
Reactions: arshia78
سلام‌دوستانی که فیبر نوری گرفتن از مخابرات وقتی وضعیت سرویس بشه آماده به نصب حدودا چقد طول میکشه کارای سیم کشی و نصب ؟ امروز صبح یوز پسوورد مودم هم پیامک‌شد

من بعد از اینکه اماده به نصب شد زنگ زدم پیمانکار کابل کشی فرداش اومد کابل رو اوکی کرد و نت وصل شد

من بعد از اینکه اماده به نصب شد زنگ زدم پیمانکار کابل کشی فرداش اومد کابل رو اوکی کرد و نت وصل شد
یه موردی که هست نزدیکترین باکسی که نزدیک من هست ۱۳۰ متر فاصله داره حدودا، حالا اینکه چجوری زدن آماده به نصب رو متوجه نمیشم مثه شما باید با پیمانکار صحبت کنم ببینم چی میگه اصلا نمیدونم این فاصله رومیکشن یا نه

آقا بطور کلی تجربتون با فیبر نوری چجوریه؟

سرعت آپلود/دانلود ثابته یا متغیر؟

راستش من الان رادیو دارم (خیلی سال هست). تجهیزات اینو بفروشم میتونم یه مودم با اشتراک بخرم.

از نظر محدودیت و دسترسی به پورت ها چجوره؟

یه موردی که هست نزدیکترین باکسی که نزدیک من هست ۱۳۰ متر فاصله داره حدودا، حالا اینکه چجوری زدن آماده به نصب رو متوجه نمیشم مثه شما باید با پیمانکار صحبت کنم ببینم چی میگه اصلا نمیدونم این فاصله رومیکشن یا نه

من اول که رفتم مخابرات برای درخواست، شماره پیمانکار رو داد گفت باهاش هماهنگ کن اگه خونت امکان کابل کشی داره بیا سرویس بخر
که خداروشکر زنگ زدم و یارو اومد یه نگاه انداخت گفت اوکیه برو درخواست بده

آقا بطور کلی تجربتون با فیبر نوری چجوریه؟

سرعت آپلود/دانلود ثابته یا متغیر؟

راستش من الان رادیو دارم (خیلی سال هست). تجهیزات اینو بفروشم میتونم یه مودم با اشتراک بخرم.

از نظر محدودیت و دسترسی به پورت ها چجوره؟
دو ماهی میشه که من گرفتم و تا الان خیلی راضیم
ثابته برای من
رادیو منظورت سرویس point to point هست؟
چه محدودیتی مدنظرته که چک کنم؟

• Like
Reactions: Helghast
دو ماهی میشه که من گرفتم و تا الان خیلی راضیم
ثابته برای من
رادیو منظورت سرویس point to point هست؟
چه محدودیتی مدنظرته که چک کنم؟
خیلی هم عالی. بله، منظور از نظر سرعت آپلود و دانلود و پینگ هست

راستش این رادیوها فکر کنم قیمت بسته هاش هم گرون تر هست. الان فیبر باید بصرفه تر باشه.

• Like
Reactions: Destro and arshia78
فیبر ایرانسل و مخابرات دارم
مخابرات تقریبا دو سه هفته س دارم و استفاده ای ندارم ، اینترنت اصلیم ایرانسلِ هستش ، مخابراتِ نمیدونم چشه وصل میشم به مودم ش ، مینویسه Connected without internet مودم رو روشن خاموش میکنم درست میشه ، دوباره بعد از چند ساعت میپره باز!
در صورتی که ایرانسل اینطوری نیست میرم مسافرت برمیگردم وصله!
چیکارش کنم؟

فیبر ایرانسل و مخابرات دارم
مخابرات تقریبا دو سه هفته س دارم و استفاده ای ندارم ، اینترنت اصلیم ایرانسلِ هستش ، مخابراتِ نمیدونم چشه وصل میشم به مودم ش ، مینویسه Connected without internet مودم رو روشن خاموش میکنم درست میشه ، دوباره بعد از چند ساعت میپره باز!
در صورتی که ایرانسل اینطوری نیست میرم مسافرت برمیگردم وصله!
چیکارش کنم؟
مشکل از مودمه شاید گزینه power save روشنه ip رو قط میکنه خاموش روشن میکنی ای پی میگیره

• Like
Reactions: AM!R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or