اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من پارسال فیبر ایرانسل گرفتم
یه دونه فیبر مخابرات هم کردن تو پاچه مون:دی
سیم مسی قدیمی ها رو همه رو جمع کردن
تلفن ثابت نداریم الان! ولی مخابراتِ اینترنت داره.
طبیعیه وصل میشه یا کاریش کنم؟

سلام دوستان
فیبر شاتل چه طوریه ؟
من P2P شاتل دارم سال هاست و راضیم خصوصا برای بازی پینگ خوبی میده.
فیبرش رو کسی داره میدونه چه طوریه؟ از لحاظ سرعت و پینگ ممنون میشم بهم بگید.

دقیقا ، اگر میخوای کارت انجام بشه فقط باید حضوری بری اگر نزدیکت هست تو 20 متری راحت میتونن بهت بدن

@VICE فکر کنم فیبر شاتل داره
برادر بیا بگو راضی هستی یا نه

اینترنت قبلی به حدی داغون بود که سرعت دانلودم 300kb بود الان 50-90 mb چرا راضی نباشم
من غلط کنم راضی نباشم :D
شاتل همیشه تو ایران جزو بهترین ها بوده

سلام
ارزونتریین مودم و خوبی برای مخابرات معرفی میکنید سرعت 1000 پشتیبانی کنه wifi هم نداشته باشه خیلی بهتره چون acsess point دارم
ممنون

باکس ftth تا ساختمون ما حدودا ۳۰ متر فاصله داره. اگه بگیم تا داخل خونه ۴۰ متر کابل کشی نیاز باشه تاثیری تو کیفیت و سرعت نداره؟ اصلا از نظر اصولی درسته؟

HG8245Q2 این مودم سرعت 1000 ساپورت میکنه ؟
مودم خوبی هست ؟
توی تنظیماتش امکانش هست وایرلسش خاموش کرد فقط از lan استفاده کرد ؟
مودم های هواوی تقلبی هستن ؟ آخه یا آرم ندارن یا آرم قدیمی هواوی روی مودمه

باکس ftth تا ساختمون ما حدودا ۳۰ متر فاصله داره. اگه بگیم تا داخل خونه ۴۰ متر کابل کشی نیاز باشه تاثیری تو کیفیت و سرعت نداره؟ اصلا از نظر اصولی درسته؟
بله درسته
هیچ مشکلی نداره به شرطی که جایی کابل نشکنه

HG8245Q2 این مودم سرعت 1000 ساپورت میکنه ؟
مودم خوبی هست ؟
توی تنظیماتش امکانش هست وایرلسش خاموش کرد فقط از lan استفاده کرد ؟
مودم های هواوی تقلبی هستن ؟ آخه یا آرم ندارن یا آرم قدیمی هواوی روی مودمه
اره ساپورت می‌کنه
بدک نیست خود مخابرات اینو میده برای مودم دو بانده
اره احتمال زیاد
بله ، آرم مهم نیست عمدتا تقلبی هستن ولی جواب کار رو میدن

مدل های بدون وایرلس هم هست که ارزون تر پات در میاد اگر روتر داری

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Panther_X and SHAM
سلام
گفتم یک سری از تجربیاتم رو بگم شاید به درد ملت خورد (کرمانشاه)
من تقریبا 7-8 سال نت خونه رو از آسیاتک میگرفتم. از ADSL بگیر تا این دو سه سال اخیر سرویس Owe (وایرلس)
حدود دو ماه پیش برای خونه مادر خانمم فیبرنوری مخابرات کشیدن و منم چون دوست داشتم آسیاتک بگیرم صبر کردم گفتم بذار بیاد محلمون که در اخر اومد ولی تصمیم گرفتم از مخابرات سرویس بگیرم!
یک ماهه گذشته با نت مخابرات 1000 مگ گذشته که تا حالا قطعی نداشتم. سرعت دانلود تا جایی که میدونم 1000 مگ میشه 125 مگابایت که در صورتی که سرور داخلی باشه دقیقا 120 تا 125 مگ سرعت دانلودم از داخل idm هست
مودمی که دادن یوتل G442 هست که خودشون میگن هوآوی هست و فقط یه باکس داخل ایران واسش میزنن و میگن ساخت ایرانه
دو پهنای باند داره و ظاهرا جزو مودم های خوب هست. فعلا که راضیم تا چی بشه
یه نکته ای که واسم جالب بود این بود که پروتکل های بیشتری رو آسیاتک فیلتره تا مخابرات! همیشه فکر میکردم برعکس باشه. به عنوان مثال رو آسیاتک به هیچ عنوان پروتکل وایرگارد فندق شکن ها کار نمیکرد ولی الان با نت مخابرات بهترین و استیبل ترین پروتکل همین وایرگارد هست
از نظر قیمتی هم مخابرات ظاهرا وضعش از بقیه بهتره. من همیشه خودم در مقابل نت مخابرات گارد داشتم ولی تا حالا راضیم...

سلام
گفتم یک سری از تجربیاتم رو بگم شاید به درد ملت خورد (کرمانشاه)
من تقریبا 7-8 سال نت خونه رو از آسیاتک میگرفتم. از ADSL بگیر تا این دو سه سال اخیر سرویس Owe (وایرلس)
حدود دو ماه پیش برای خونه مادر خانمم فیبرنوری مخابرات کشیدن و منم چون دوست داشتم آسیاتک بگیرم صبر کردم گفتم بذار بیاد محلمون که در اخر اومد ولی تصمیم گرفتم از مخابرات سرویس بگیرم!
یک ماهه گذشته با نت مخابرات 1000 مگ گذشته که تا حالا قطعی نداشتم. سرعت دانلود تا جایی که میدونم 1000 مگ میشه 125 مگابایت که در صورتی که سرور داخلی باشه دقیقا 120 تا 125 مگ سرعت دانلودم از داخل idm هست
مودمی که دادن یوتل G442 هست که خودشون میگن هوآوی هست و فقط یه باکس داخل ایران واسش میزنن و میگن ساخت ایرانه
دو پهنای باند داره و ظاهرا جزو مودم های خوب هست. فعلا که راضیم تا چی بشه
یه نکته ای که واسم جالب بود این بود که پروتکل های بیشتری رو آسیاتک فیلتره تا مخابرات! همیشه فکر میکردم برعکس باشه. به عنوان مثال رو آسیاتک به هیچ عنوان پروتکل وایرگارد فندق شکن ها کار نمیکرد ولی الان با نت مخابرات بهترین و استیبل ترین پروتکل همین وایرگارد هست
از نظر قیمتی هم مخابرات ظاهرا وضعش از بقیه بهتره. من همیشه خودم در مقابل نت مخابرات گارد داشتم ولی تا حالا راضیم...
سلام همشهری
کدوم محل هستی
منم الان هم مخابرات میتونم بگیرم هم اسیاتک البته اسیاتک سر کوچه باکس داره ولی گفتن یکی دچ ماه دیگه راه میفته کحله فرهنگیان

سلام همشهری
کدوم محل هستی
منم الان هم مخابرات میتونم بگیرم هم اسیاتک البته اسیاتک سر کوچه باکس داره ولی گفتن یکی دچ ماه دیگه راه میفته کحله فرهنگیان
مخلصم. محله کسری. همین یک هفته ده روزه آسیاتک اینجا آورده
بازاریاباش مثل مور و ملخ تو کوچه و خیابونن

• Like
Reactions: hp3in_pro
مخلصم. محله کسری. همین یک هفته ده روزه آسیاتک اینجا آورده
بازاریاباش مثل مور و ملخ تو کوچه و خیابونن
اقا دمت گرم
واسه انلاین بازی کردن مشکلی نداره ؟
من همش فکر میکردم اسیاتک واسه گیم بهتر باشه واسه همونم صبر کردم تا بیاد ولی اگه مخابرات مشکل خاصی نداره که برم همونو بگیرم

اقا دمت گرم
من همش فکر میکردم اسیاتک واسه گیم بهتر باشه واسه همونم صبر کردم تا بیاد ولی اگه مخابرات مشکل خاصی نداره که برم همونو بگیرم

والا دروغ چرا من بازی انلاین انجام ندادم
در حد استفاده معمول دارم. برای سیسیکم شبکه های کارتیم قبلا با اسیاتک همش قطع و وصل میشد ولی الان هیچ مشکلی نداره

فیبر منم وصل کردن من بر عکس امین رفتم آسیاتک گرفتم
مودم همون g422 دادن دو تا سرعت میده یکی 2.4g که تا 30 مگ سرعت میداد و 5g که تا 170 مگ هم سرعت داد و پینگ 15
حالا زیاد تستش نکرد و فقط از WIFI دارم استفاده میکنم ولی قیمتش برای من خیلی خوب بود
یک مودم + هزینه نصب + یک خط تلفن ثابت + اشتراک 800 گیگ یک ساله همه 2.650 تومن

اقا دمت گرم
من چندوقته دارم مشکل خاصی نداشته واسه آنلاین فقط با ایکس باکس یکم مشکل داره مثلا تا دانلود استارت بخوره یکم طول میکشه ولی از نظر کیفیتو سرعت خوبه و تاحالا قطعی نداشته یا وسط هیچ بازی تاحالا تایم اوت نشدم

فکرنمیکردم به این زودی بیان کارم راه بندازن دوشنبه درخواست دادم امروز کابل کشی شد گفتن فردا یا شنبه بستگی به مخابرات داره وصلش میکنن
هزینه کابل کشی هم 2300 مودم utel با پچ کورد 3 متری 3900 حساب کردن

دوستانی که از مخابرات دارن آدرس سایت پنل اینترنت می خواستم (سایتی که مقدار مصرف اینترنت و خرید هست)
ممنون

• Like
Reactions: Sarvior

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or