سلام دوستان
فیبر شاتل چه طوریه ؟
من P2P شاتل دارم سال هاست و راضیم خصوصا برای بازی پینگ خوبی میده.
فیبرش رو کسی داره میدونه چه طوریه؟ از لحاظ سرعت و پینگ ممنون میشم بهم بگید.
بله درستهباکس ftth تا ساختمون ما حدودا ۳۰ متر فاصله داره. اگه بگیم تا داخل خونه ۴۰ متر کابل کشی نیاز باشه تاثیری تو کیفیت و سرعت نداره؟ اصلا از نظر اصولی درسته؟
اره ساپورت میکنهHG8245Q2 این مودم سرعت 1000 ساپورت میکنه ؟
مودم خوبی هست ؟
توی تنظیماتش امکانش هست وایرلسش خاموش کرد فقط از lan استفاده کرد ؟
مودم های هواوی تقلبی هستن ؟ آخه یا آرم ندارن یا آرم قدیمی هواوی روی مودمه
سلام همشهریسلام
گفتم یک سری از تجربیاتم رو بگم شاید به درد ملت خورد (کرمانشاه)
من تقریبا 7-8 سال نت خونه رو از آسیاتک میگرفتم. از ADSL بگیر تا این دو سه سال اخیر سرویس Owe (وایرلس)
حدود دو ماه پیش برای خونه مادر خانمم فیبرنوری مخابرات کشیدن و منم چون دوست داشتم آسیاتک بگیرم صبر کردم گفتم بذار بیاد محلمون که در اخر اومد ولی تصمیم گرفتم از مخابرات سرویس بگیرم!
یک ماهه گذشته با نت مخابرات 1000 مگ گذشته که تا حالا قطعی نداشتم. سرعت دانلود تا جایی که میدونم 1000 مگ میشه 125 مگابایت که در صورتی که سرور داخلی باشه دقیقا 120 تا 125 مگ سرعت دانلودم از داخل idm هست
مودمی که دادن یوتل G442 هست که خودشون میگن هوآوی هست و فقط یه باکس داخل ایران واسش میزنن و میگن ساخت ایرانه
دو پهنای باند داره و ظاهرا جزو مودم های خوب هست. فعلا که راضیم تا چی بشه
یه نکته ای که واسم جالب بود این بود که پروتکل های بیشتری رو آسیاتک فیلتره تا مخابرات! همیشه فکر میکردم برعکس باشه. به عنوان مثال رو آسیاتک به هیچ عنوان پروتکل وایرگارد فندق شکن ها کار نمیکرد ولی الان با نت مخابرات بهترین و استیبل ترین پروتکل همین وایرگارد هست
از نظر قیمتی هم مخابرات ظاهرا وضعش از بقیه بهتره. من همیشه خودم در مقابل نت مخابرات گارد داشتم ولی تا حالا راضیم...
مخلصم. محله کسری. همین یک هفته ده روزه آسیاتک اینجا آوردهسلام همشهری
کدوم محل هستی
منم الان هم مخابرات میتونم بگیرم هم اسیاتک البته اسیاتک سر کوچه باکس داره ولی گفتن یکی دچ ماه دیگه راه میفته کحله فرهنگیان
اقا دمت گرممخلصم. محله کسری. همین یک هفته ده روزه آسیاتک اینجا آورده
بازاریاباش مثل مور و ملخ تو کوچه و خیابونن
اقا دمت گرم
واسه انلاین بازی کردن مشکلی نداره ؟
من همش فکر میکردم اسیاتک واسه گیم بهتر باشه واسه همونم صبر کردم تا بیاد ولی اگه مخابرات مشکل خاصی نداره که برم همونو بگیرم
من چندوقته دارم مشکل خاصی نداشته واسه آنلاین فقط با ایکس باکس یکم مشکل داره مثلا تا دانلود استارت بخوره یکم طول میکشه ولی از نظر کیفیتو سرعت خوبه و تاحالا قطعی نداشته یا وسط هیچ بازی تاحالا تایم اوت نشدماقا دمت گرم
واسه انلاین بازی کردن مشکلی نداره ؟
من همش فکر میکردم اسیاتک واسه گیم بهتر باشه واسه همونم صبر کردم تا بیاد ولی اگه مخابرات مشکل خاصی نداره که برم همونو بگیرم