اینترنت فیبر نوری (تانوما)

میشه لطفا یه روتر خوب با همین مشخصاتی که فرمودی معرفی کنی؟
روتر همون کار اکسس پوینت رو هم میکنه؟ چون من مودم از اتاقم دوره و خوب آنتن نمیده تو اتاقم و قصد خرید اکسس پوینت داشتم
ایسوس ax53u گزینه خوبیه. اگه کمتر میخوای هزینه کنی سمت روترای گوگل برو اما وای فای 5 هست و از این نظر زیاد جالب نیست.
حتی اگه یه کامپیوتر قدیمی داری و استفاده نمیشه میتونی روش openwrt نصب کنی و بعد به روتر وصلش کنی و اینترنت رو پخش کنی.
این قیمت ها شما زدین تازه برای فیبر خیلی هم پایینه

ولی نسبت به adsl هنوز خیلی بالاست اشتراک 12 ترا سالانه گرفتم 1500 العان همان سرویس شد 3 میلیون با توجه به مصرفم حتما باید طرح 7500 بگیرم
یعنی باید 4500 اضافه پرداخت کنم اصلا قیمت فیبر نسبت به adsl به صرفه نیست

جعبه تقسیم فیبر شرکت مخابرات دقیق برابر خانه هست و همسایه ها بعضی ها گرفتن ولی با این قیمت ها به شخصه نمیگیرم
اصلا مقایسه adsl با فیبر کلا اشتباه هست. تا شما فیبر نگیری و سرعت بالا رو تجربه نکنی متوجه نمیشی اینترنت یعنی چی. لذتی که تو سرعت بالا آدم تجربه میکنه ارزش هزینه کردن هم داره.
از نظر قیمتی هم فیبر مخابرات بسیار با صرفه هست. 400 گیگ 450 تومن سرعت 100 و 500 گیگ با سرعت 1 گیگ 700 تومن. بسته های شبانه هم هست 150 گیگ 60 تومن که راحت همه چی میشه دانلود کرد.

این قیمت ها شما زدین تازه برای فیبر خیلی هم پایینه

ولی نسبت به adsl هنوز خیلی بالاست اشتراک 12 ترا سالانه گرفتم 1500 العان همان سرویس شد 3 میلیون با توجه به مصرفم حتما باید طرح 7500 بگیرم
یعنی باید 4500 اضافه پرداخت کنم اصلا قیمت فیبر نسبت به adsl به صرفه نیست

جعبه تقسیم فیبر شرکت مخابرات دقیق برابر خانه هست و همسایه ها بعضی ها گرفتن ولی با این قیمت ها به شخصه نمیگیرم
adsl نامحدود هم باشه دیگه سرعتش باعث میشه ازش دوری کنم

با تشکر از همه دوستان دیروز اومدن کابل کشیدن و نت وصل شد بالاخره منم این سرعت بالا رو تجربه کردم
مودم رو هم هواوی Q2 گرفتم و چون به اتاق ها آنتن نمیرسید به توصیه شما روتر گوگل رو گرفتم و منتظرم برسه به دستم
این هم از اسپید تست. هیچوقت فکر نمیکردم چنین سرعتی رو تو ایران با این شرایط تجربه کنم
IMG_3078.png
اینکه بعضی ها اینجا تو مناطقی هستن که ۸۰۰ مگابیت سرعت دارن برام عجیبه :D

با تشکر از همه دوستان دیروز اومدن کابل کشیدن و نت وصل شد بالاخره منم این سرعت بالا رو تجربه کردم
مودم رو هم هواوی Q2 گرفتم و چون به اتاق ها آنتن نمیرسید به توصیه شما روتر گوگل رو گرفتم و منتظرم برسه به دستم
این هم از اسپید تست. هیچوقت فکر نمیکردم چنین سرعتی رو تو ایران با این شرایط تجربه کنم
View attachment 391818
اینکه بعضی ها اینجا تو مناطقی هستن که ۸۰۰ مگابیت سرعت دارن برام عجیبه :D
تبریکات
سرعتی که خریدی 1000 باشه با q2 همین قدر میگیری وای فای
اونی که 800میگیره یا با کابله یا با مودم روتری با تکنولوژی وای فای 6 یا 6e هستش

دوستان من پست های قبلو ندیدم منتهی چندتا سوال داشتم

اگر با فرض کابل کشی بودن، مودم و هزینه تعرفه اولیش چقدره؟

زمان فعال شدن سرویس چقدر هست؟

و اینکه پینگ تو بازی چجوریه

• Like
Reactions: TheGodfather
فیبر نوری هم عالم جالبی داره ، یه موقع ها میبینی دانلود یک فایل 1 گیگی کمتر از یه فایل 10 مگی طول می کشه :D:D:D
از سرورای خارجی هم تست بزارید

خب منم به توصیه دوستان روتر گوگل گرفتم و به نسبت قیمتش خیلی راضی هستم ازش
جا داره یه تشکر خیلی ویژه بکنم از @Alien87 عزیز که خیلی وقت گذاشت و مرحله مرحله برای راه اندازیش کمکم کرد واقعا سپاسگزارم
میشه اسکرین تست اون روتر گوگل رو بزاری چقدر سرعت میده

دوستان من پست های قبلو ندیدم منتهی چندتا سوال داشتم

اگر با فرض کابل کشی بودن، مودم و هزینه تعرفه اولیش چقدره؟

زمان فعال شدن سرویس چقدر هست؟

و اینکه پینگ تو بازی چجوریه
من یکساله ۹۶۰۰ گیگ گرفتم با مودم هواوی Q2 شد ۹ و خوردی (FTTO)
چون قبل از کابل کشی شما سرویس رو میخری، وقتی کابل رو میکشن برات چند ساعت بعدش وصل میشه سریع
چند شب پیش black ops 6 تست کردم پینگم ۴۰ بود

از سرورای خارجی هم تست بزارید

میشه اسکرین تست اون روتر گوگل رو بزاری چقدر سرعت میده
با مودم اصلی:
IMG_3194.png

با روتر گوگل:
IMG_3193.png

ادیت: حجم ترافیک یکساله

آخرین ویرایش:
دوستان من قبلا یکی دوبار این سوال رو همینجا پرسیدم ولی کماکان مشکلم حل نشده من فیبر مخابرات دارم سرعت دانلودم از خود پلی استیشن خیلی پایینه تقریبا با adsl فرقی نمیکنه یه آپدیت 2 گیگی رو یک ساعت طول میده دانلود کنه با این حال سرعت دانلودم با لپ تاپ خیلی خوبه مثلا فیلم 20-15 گیگی رو حداکثر نیم ساعته دانلود میکنم اگر کسی از دوستان راه حلی داره لطفا بگه یا حداقل بدونم مشکل از چیه

• Like
Reactions: TheGodfather
دوستان من قبلا یکی دوبار این سوال رو همینجا پرسیدم ولی کماکان مشکلم حل نشده من فیبر مخابرات دارم سرعت دانلودم از خود پلی استیشن خیلی پایینه تقریبا با adsl فرقی نمیکنه یه آپدیت 2 گیگی رو یک ساعت طول میده دانلود کنه با این حال سرعت دانلودم با لپ تاپ خیلی خوبه مثلا فیلم 20-15 گیگی رو حداکثر نیم ساعته دانلود میکنم اگر کسی از دوستان راه حلی داره لطفا بگه یا حداقل بدونم مشکل از چیه
من هم همین مشکل رو داشتم و با تغییر DNS تونستم سرعت رو بهتر کنم
تست کن ببین با کدوم DNS سرعت دانلودت بهتر میشه
برای من با 8888 8844 بهتر شد
پیشنهاد میکنم هر DNS رو به صورت برعکس هم تست کن . مثلا اگر Primary رو میذاری 8888 دیدی تغییری نکرد جاشون رو عوض کن و 8844 بذار
.....
4221 4222
4222 4224
این ها رو هم تست کن

چراغ gpon قرمز و سبز میشد و افت قدرت سیگنال داشتم رئیس مخابرات منطقه خودش اومد خونه برام دستگاه گذاشت و چک کرد B-) خداییش دمش گرم
تو باکس ۲۵ بود و تو خونه ۲۹ و مرزی بود اما نتم مشکل خاصی نداره گفت شاید تو مسیر خونه جایی پیچی چیزی خورده
قرار شد یکی بیاد چک کنه

چراغ gpon قرمز و سبز میشد و افت قدرت سیگنال داشتم رئیس مخابرات منطقه خودش اومد خونه برام دستگاه گذاشت و چک کرد B-) خداییش دمش گرم
تو باکس ۲۵ بود و تو خونه ۲۹ و مرزی بود اما نتم مشکل خاصی نداره گفت شاید تو مسیر خونه جایی پیچی چیزی خورده
قرار شد یکی بیاد چک کنه
اره تا ۳۰ مشکلی پیش نمیاره مشکل یا از سیمه یا از جوشا هستش یا پچ کورد زرد رنگه لح شده خم شده
سرعت چی با این افت بالا سرعت باز همونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or