اینترنت فیبر نوری (تانوما)

والا رفتم مخابرات گفتن ارائه میدیم فیبر اونجا و ثبت نام کردم:D فکر کنم باکس فیبره
باکس فیبر که نیست. ولی خوبه که ارائه میدن.

عه این چیه پس؟
شبیه جعبه vdsl هست.

سلام
با قطعیت ۱۰۰ درصدی نمیگم ولی تقریبا مطمعنم
مودم های هواوی بازار نه تنها برند ندارند یا برند فیک دارند بلکه نه نرم افزار نه سخت افزار در حد مدل های اصل نیستن این مورد فکر نمیکنم بخاطر تحریم باشه! اینکه حتی شارژر اصلی روشون نیست فکر نمیکنم بخاطر تحریم باشه!

توی علی بابا هم این نوع مودم های سفارشی موجوده ، تو دبی هم هست مشخصه قضیه فقط تحریم نیست ، بلکه اختلاف قیمت مدل های اصلی با مدل های دست ساز هست

شرکت هایی هستند که توی علی بابا شما بهشون سفارش میدید و هر مودمی با هر مشخصاتی که بخواید با برند دلخواهتون براتون میزنند

پ.ن: شاید در مورد olt قضیه فرق کنه من اون رو اطلاعی ندارم
ولی همون رو هم می‌دونم در کشور ما با وجود تحریم کارت گرافیک های هوش مصنوعی و سرور که تحریم هستیم وارد میشه پس olt و onu اصلی وارد کردن باید به مراتب راحت تر باشه
در مورد بقیه مودم های هوآوی اطلاعی ندارم. ولی توی حوزه فیبرنوری نمیتونه به طور مستقیم صادرات داشته باشه و مجبور به ارائه با نام دیگر و یا بدون نام خاصی هست.

• Like
Reactions: Sarvior
اینم واسه دوستانی که اینترنت فیبر نوری براشون نیامده :دی
این کوچه کناری ما هست ، از دوتا شرکت روی یک خونه باکس فیبر نوری هست ، یکی ایرانسل (که خودم یه سیم‌ از همین باکس گرفتم ) یکی هم مخابرات!
واقعا اختلاف طبقاتی اینجا بیداد میکنه :D
20250726_193136.jpg

اینم واسه دوستانی که اینترنت فیبر نوری براشون نیامده :دی
این کوچه کناری ما هست ، از دوتا شرکت روی یک خونه باکس فیبر نوری هست ، یکی ایرانسل (که خودم یه سیم‌ از همین باکس گرفتم ) یکی هم مخابرات!
واقعا اختلاف طبقاتی اینجا بیداد میکنه :D
View attachment 387259

چه سخت تلاش کردی دوتا باکس رو داخل قاب بندازی یه مگس مینشست رو دستت یکی از باکسها از قاب میزد بیرون :D

دوستان من اینترنت فیبر نوری مخابرات تهیه کردم میخواستم ببینم سایت نیم بها برای دانلود بازی که فیبر نوری مخابرات ساپورت کنه کدوم سایته؟
یه چیز دیگه اینکه من جشنواره گرفتم سالیانه 2400 گیگ با مودم و سرعت 1000مگابایت 4980 تومن ولی این مقدار حجم برام کمه و میرم تو سایت طرح ماهیانه 500 گیگ برام فعال نیس.میخواستم ببینم باید این یک سالم تموم بشه تا طرحاش باز بشه؟تنها طرحی که بازه ماهیانه 20 گیگه تانوماس😁

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arash-S212
دوستان من اینترنت فیبر نوری مخابرات تهیه کردم میخواستم ببینم سایت نیم بها برای دانلود بازی که فیبر نوری مخابرات ساپورت کنه کدوم سایته؟
Downloadha
p30day
سوال دومتون رو دوستان بهتره جواب بدن چون خودمم دنبالشم :D

• Like
Reactions: rasool66
یه چیز دیگه اینکه من جشنواره گرفتم سالیانه 2400 گیگ با مودم و سرعت 1000مگابایت 4980 تومن ولی این مقدار حجم برام کمه و میرم تو سایت طرح ماهیانه 500 گیگ برام فعال نیس.میخواستم ببینم باید این یک سالم تموم بشه تا طرحاش باز بشه؟تنها طرحی که بازه ماهیانه 20 گیگه تانوماس😁
در مورد سوال دوم بله باید صبر کنید تموم بشه یا اینکه (ظاهراً با جریمه) طرح رو عوض کنید باز هم تماس بگیرید با پشتیبانی بپرسید

بهتون گفتن چه برندی باید بزارین ؟ هواوی ؟
مگه فرق داره ؟
الان مثلا شاتل می گه مودم ONTخودش رو سرویس هست ولی نخوایم از اون استفاده کنیم یعنی مشکلی ممکنه درست بشه ؟
و اینکه میکروتیک اکسس پوینت با اینترفیس فیبر داره ؟

مگه فرق داره ؟
الان مثلا شاتل می گه مودم ONTخودش رو سرویس هست ولی نخوایم از اون استفاده کنیم یعنی مشکلی ممکنه درست بشه ؟
و اینکه میکروتیک اکسس پوینت با اینترفیس فیبر داره ؟
جواب سوال سوم رو نمیدونم
در مورد فرق داشتن برند مودم به من گفتن باید ببینی تجهیزات منطقه چیه و سازگار با اون بگیری ، راست و دروغش پای خودشون ، زمانی که من گرفتم گفتن باید ایسکراتل بگیری الان میگن olt منطقه داره عوض میشه رایگان مودمتون رو با هواوی باید عوض کنیم
ظاهرا برند مهمه ، مدل نه

چقدر گرون کرده مخابرااااااات
من 6 ماه 1000/100 گرفتم 2/500 الان شده 4 تومن
400 تومن هم مالیت میخوره تازه :))
یک ماهه 450 بود الان شده 675
ری*م تو این مملکت
View attachment 387403
خیلی گرون کده به صرفه نیست...
شما از چه مودمی استفاده میکنی؟
X6 میگن خوبه ولی تو مایه های 6 تومنه!!!!

بهتون گفتن چه برندی باید بزارین ؟ هواوی ؟
گفتن x6 خوبه ولی مودما فیکن
از طرفی 6 تومنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or