اینترنت فیبر نوری (تانوما)

درود دوستان الان اوضاع فیلر نوری چطوره؟ از نظر سرعت
قعطی
و قندشکن
فیبر مخابرات
سرعت خوبه ، جاهایی که مجبوری قندشکن بزنی افت می‌کنه ولی بازم خیلی بالاتر از adsl و vdsl هست
از نظر قعطی ( به جز اون قطعی های عمدی ) مشکلی نداشتم
قندشکن هم چه وی۲ری چه قندشکن پولی مشکلی نداشتم
از نظر گیم آنلاین بنظرم یکم بهتر از adsl هست اما نه خیلی

قصد تغییر سرویس از ای‌دی‌اس‌ال به فیبر مخابرات رو دارم. الان 120گیگ حجم با سرعت 16مگ می‌گیرم ماهی صد تومن. پینگم تو فیفا تو محدود 55 تا 70 هستش
سرویس 1000مگ مخابرات رو ماهی 675 گفتن
به نظرتون این افزایش قیمت 7 برابری تو بازی خودشو نشون میده و ارزشش رو داره؟
من مصرف دانلودی ندارم و همین حجم 120 گیگ هم همیشه نصفش اضافه میاد الان زوری باید 500گیگ حجم بگیرم. بقیه سرویس‌ها که حجم کمتری دارن سرعتشون تا سقف 100مگ هست.

قصد تغییر سرویس از ای‌دی‌اس‌ال به فیبر مخابرات رو دارم. الان 120گیگ حجم با سرعت 16مگ می‌گیرم ماهی صد تومن. پینگم تو فیفا تو محدود 55 تا 70 هستش
سرویس 1000مگ مخابرات رو ماهی 675 گفتن
به نظرتون این افزایش قیمت 7 برابری تو بازی خودشو نشون میده و ارزشش رو داره؟
من مصرف دانلودی ندارم و همین حجم 120 گیگ هم همیشه نصفش اضافه میاد الان زوری باید 500گیگ حجم بگیرم. بقیه سرویس‌ها که حجم کمتری دارن سرعتشون تا سقف 100مگ هست.
چرا سرعت و حجم پایین تر نمی‌گیری ؟
پینگ فرقی نداره سرعتت ۱۰۰ باشه یا ۱۰۰۰

درکل هم فیبر معجزه نمیکنه برای بازی آنلاین بهبود داری ولی نه اونقدر که فکر کنی

• Like
Reactions: am1re
چرا سرعت و حجم پایین تر نمی‌گیری ؟
پینگ فرقی نداره سرعتت ۱۰۰ باشه یا ۱۰۰۰

درکل هم فیبر معجزه نمیکنه برای بازی آنلاین بهبود داری ولی نه اونقدر که فکر کنی
نزدیک‌ترین باکس فت که به خونه ما هست فاصله 300 متری داره میگن باید بسترسازی بشه و هزینه سرتیر و اینجورچیزهارو من خودم باید بدم چون کاربر دیگه‌ای اینجا درخواست فیبر نداره
من مودم ایکس 6 خریدم که سرعت خوب بگیرم الان برم 100مگ بگیرم یعنی؟
پس چرا امور مشترکین به من گفتن سرویس ftto که همون 1000مگی هست پینگ بهتری برای بازی میده؟
کم‌حجم‌ترین سرویس فیبر مخابرات الان چیه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior
نزدیک‌ترین باکس فت که به خونه ما هست فاصله 300 متری داره میگن باید بسترسازی بشه و هزینه سرتیر و اینجورچیزهارو من خودم باید بدم چون کاربر دیگه‌ای اینجا درخواست فیبر نداره
من مودم ایکس 6 خریدم که سرعت خوب بگیرم الان برم 100مگ بگیرم یعنی؟
پس چرا امور مشترکین به من گفتن سرویس ftto که همون 1000مگی هست پینگ بهتری برای بازی میده؟
کم‌حجم‌ترین سرویس فیبر مخابرات الان چیه؟
نگفت چقدر هزینه ش میشه ؟
قانون مخابرات اینه که تا درب منزل باید رایگان کابل بکشند و شما فقط هزینه داخل رو بدید
البته فاصله من تا باکس ۱۰۰-۱۵۰ متر بود و منم ۶ تا امضا درخواست بردم

اگر براتون امکانش هست امضا جمع کنید ۵-۶ تا شاید اینطور کابل تا در منزل رایگان بشه

من خودم سرعت ۱۰۰۰ دارم پینگم بنظر خودم عادیه ( من بازی dead by daylight بازی می‌کردم ) همسایه سرعت ۱۰۰ داره از پینگش تو کالاف موبایل خیلی راضی بود بنظرم به بازی هم ربط داره و سرورهای بازی

اما با قطعیت نمیتونم بگم شاید ۱۰۰۰ بهتر باشه ، از چند نفر دیگه هم بپرس

کمترین حجم فکر کنم ۸۰ باشه

اگر جشنواره نباشی میتونی بسته یک ماهه هم بگیری تست کنی کدوم بهتره

در مورد خرید من خودم نظرم رو ۱۰۰۰ هست چون دانلود و آپلود زیاد دارم و سرعت بعضا تا ۸۰۰ هم گرفتم که خیلی خوبه بنظرم
اما شما میگید ۱۰۰ گیگ هم مصرف دانلودی ندارید که خب منطقی نیست ۵۰۰ گیگ ماهانه بگیرید ، با این حال همون راهکار تست یک ماهه رو انجام بدید بنظرم

نگفت چقدر هزینه ش میشه ؟
قانون مخابرات اینه که تا درب منزل باید رایگان کابل بکشند و شما فقط هزینه داخل رو بدید

اگر براتون امکانش هست امضا جمع کنید ۵-۶ تا شاید اینطور کابل تا در منزل رایگان بشه

من خودم سرعت ۱۰۰۰ دارم پینگم بنظر خودم عادیه ( من بازی dead by daylight بازی می‌کردم ) همسایه سرعت ۱۰۰ داره از پینگش تو کالاف موبایل خیلی راضی بود بنظرم به بازی هم ربط داره و سرورهای بازی

در مورد خرید من خودم نظرم رو ۱۰۰۰ هست چون دانلود و آپلود زیاد دارم و سرعت بعضا تا ۸۰۰ هم گرفتم که خیلی خوبه بنظرم
اما شما میگید ۱۰۰ گیگ هم مصرف دانلودی ندارید که خب منطقی نیست ۵۰۰ گیگ ماهانه بگیرید ، با این حال همون راهکار تست یک ماهه رو انجام بدید بنظرم
اره جشنواره نخر اگه مخابراته سرویس تانوما استاندارد باشه میتونی بعد یه ماه تغییر سرویس به سرعتای پایین با حجم های متنوع که پایین ترینش ۱۲۰ گیگ سرعت ۱۰۰ اسمی هست واقعی ررو ۲۰۰ قفل ماهی ۱۸۰ بدون مالیات

• Like
Reactions: am1re and Sarvior
نگفت چقدر هزینه ش میشه ؟

حرفشون اینه که مخابرات مجوز سیم کشی در عرض خیابان‌های اصلی رو نداره و این فت باکس که تو نبش بلوار ما هست اون دست خیابونه.

از نبش کوچه یعنی این یکی کله‌ی خونه هم دقیقا ابتدا قرار گرفته و حدود ۳۰۰ متر فاصله داره تازه باز اون سمت کوچه‌ست اما گفتن سیم‌کشی عرضی تو کوچه مجازه اما بلوار نه.

حالا حرفشون اینه که اگر پول بسترسازی کوچه رو ندی باید چندماه صبر کنی تا این دست بلوار هم فت‌باکس کار گذاشته بشه بعد بیای درخواست بدی.

اره جشنواره نخر اگه مخابراته سرویس تانوما استاندارد باشه میتونی بعد یه ماه تغییر سرویس به سرعتای پایین با حجم های متنوع که پایین ترینش ۱۲۰ گیگ سرعت ۱۰۰ اسمی هست واقعی ررو ۲۰۰ قفل ماهی ۱۸۰ بدون مالیات
اگر سرویس ftth که سقفش تا ۳۰۰ مگ هست بگیری بازم می‌تونی به ftto یعنی بسته پونصدگیگی هزارمگابیت تغییر سرویس بدی و بالعکس؟
امور مشترکین به من گفت اگر می‌خوای زودتر از یکسال تغییر بدی ftth بگیر

دوستان از قرداد 12 ماهه 80 گیگ فیبر با مودم 2 تا قسط مونده فقط الان نبود بسته های دانلود اذیت می کنه صرفه داره تغییر سرویس بدم تا بسته ها های ساعتی واسم باز بشه ??

حرفشون اینه که مخابرات مجوز سیم کشی در عرض خیابان‌های اصلی رو نداره و این فت باکس که تو نبش بلوار ما هست اون دست خیابونه.

از نبش کوچه یعنی این یکی کله‌ی خونه هم دقیقا ابتدا قرار گرفته و حدود ۳۰۰ متر فاصله داره تازه باز اون سمت کوچه‌ست اما گفتن سیم‌کشی عرضی تو کوچه مجازه اما بلوار نه.

حالا حرفشون اینه که اگر پول بسترسازی کوچه رو ندی باید چندماه صبر کنی تا این دست بلوار هم فت‌باکس کار گذاشته بشه بعد بیای درخواست بدی.

اگر سرویس ftth که سقفش تا ۳۰۰ مگ هست بگیری بازم می‌تونی به ftto یعنی بسته پونصدگیگی هزارمگابیت تغییر سرویس بدی و بالعکس؟
بسته به هزینش ممکنه صبر کنید منطقی تر باشه ، اگر هزینه ش براتون مسئله ای نیست که خب بحثش جداست

دوستان از قرداد 12 ماهه 80 گیگ فیبر با مودم 2 تا قسط مونده فقط الان نبود بسته های دانلود اذیت می کنه صرفه داره تغییر سرویس بدم تا بسته ها های ساعتی واسم باز بشه ??
دوستان گفتن جریمه داره ظاهرا، بنظرم صبر کنید ۲ قسط تموم بشه بعد تغییر بدید

اون سرعت ۳۰۰ که میگی فک کنم مال جشنواره هستش اره ftth هست ولی بدرد نمیخوره بگو من ftth استاندارد بدون جشنواره میخوام اون جریان ftto رو بیخیال ftth هزار داره نگران نباش

• Like
Reactions: am1re and DM.JAGUAR
اونجا هم رفتم اصل نداشتن
همه فروشنده ها هم میگن مودم اصلی داریم ! هواوی بخاطر تحریم آرم نمیزنه و غیره ، یعنی یه دروغ های شاخداری میگن آدم شاخ درمیاره
خیلی گشتم ، به این نتیجه رسیدم بیخیال بشم و همین q2 که خودشون میدن رو بزارم
ولی واقعا این درست نیست که یه مودم اورجینالم اینجا پیدا نمیشه
سلام.
متاسفانه به خاطر تحریم های آمریکا محصولات شبکه هوآوی بدون برند و شکل رسمی به فروش میرسه. مگه اینکه محصول مورد نظر رو به طور مستقیم خریداری کنید.

بچه ها این باکس فیبره؟

View attachment 386634
سلام‌.
خیر.

• Like
Reactions: Sarvior
سلام.
متاسفانه به خاطر تحریم های آمریکا محصولات شبکه هوآوی بدون برند و شکل رسمی به فروش میرسه. مگه اینکه محصول مورد نظر رو به طور مستقیم خریداری کنید.

سلام‌.
خیر.
سلام
با قطعیت ۱۰۰ درصدی نمیگم ولی تقریبا مطمعنم
مودم های هواوی بازار نه تنها برند ندارند یا برند فیک دارند بلکه نه نرم افزار نه سخت افزار در حد مدل های اصل نیستن این مورد فکر نمیکنم بخاطر تحریم باشه! اینکه حتی شارژر اصلی روشون نیست فکر نمیکنم بخاطر تحریم باشه!

توی علی بابا هم این نوع مودم های سفارشی موجوده ، تو دبی هم هست مشخصه قضیه فقط تحریم نیست ، بلکه اختلاف قیمت مدل های اصلی با مدل های دست ساز هست

شرکت هایی هستند که توی علی بابا شما بهشون سفارش میدید و هر مودمی با هر مشخصاتی که بخواید با برند دلخواهتون براتون میزنند

پ.ن: شاید در مورد olt قضیه فرق کنه من اون رو اطلاعی ندارم
ولی همون رو هم می‌دونم در کشور ما با وجود تحریم کارت گرافیک های هوش مصنوعی و سرور که تحریم هستیم وارد میشه پس olt و onu اصلی وارد کردن باید به مراتب راحت تر باشه

• Like
Reactions: am1re
سلام.

سلام‌.
خیر.
والا رفتم مخابرات گفتن ارائه میدیم فیبر اونجا و ثبت نام کردم:D فکر کنم باکس فیبره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or