اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سلام
دوستان تو تهران کسی فیبر نوری ایرانسل گرفته؟ کیفیتش چطوره؟
من اراک گرفتم ، از همه چیزش راضی ام
فقط یه چیزش رو مخه ، کلا چیزی به اسم رزرو سرویس نداره ، بخوای چیزی رزرو کنی باید بذاری بسته ت تموم بشه حالا چه زمانی چه حجمی ، بعد بهشون بگی ، قبلش که میگی میگن بذار قطع شه!
ابتدایی ترین امکان رو با این همه پیشرفت ندارن!
سرویسی که گرفتم ، تاریخ فعال شدنش یکماه زودتر از وصل شدن اینترنت خورده بود ، وقتی سرویس تموم شد ، یک ماه فعال کردن ولی این پروسه دو سه روز طول کشید و اینترنت قطع بود!
خوب شد ADSL رو تخلیه نکرده بودم ، الان اینم تموم شه همینه باز!

داستان فیبر کشیدن ما هم امروز خیلی عجیب بود

من 1 ماهه زنگ مزنم چند روز یه بار و میگن منطقه شما پشتیبانی نشده هنوز و امروز صبحم اتفاقا تماس گرفتم گفتن نیست
رفتم تا بیرون یهو دیدم همسایه بقلی دارن براش فیبر میکشن روی لباس یارو نوشته فیبر نوری
سرییع رفتم اوردمش گفتم دادااااش فیبر مارو بکش من بهت 500 میدم برای خودت حان من یه کاریش بکن

یارو همون لحظه اومد برای اتاق منم کابل کشید »
ایشون هستن

خلاصه اقا هر کی زنگ میزنید میگه فیبر نیسسست دروغهههه

در من توی سایت iranfttx هم من تحت پوشش نبودم حتی

photo_2025-05-29_04-44-51.jpg

آخرین ویرایش:
یه سوال دارم بی زحمت سریع جواب بدید
پیرو بحث کابل کشی تا واحد
من تنها طریقی که امکان داره بتونم فیبر بکشم تا داخل فقط شومینه هستش
مشکل اینجاست فاصله اتاق من تا شومینه خیلی زیاده شاید نزدیک 25 متر باشه
میگم خوب بیا از شومینه بنداز تو پنجره طاقچه از پنجره برسون به پنجره من
میگه ما نهایت از شومینه تا 2 متر بیشتر نمیتونیم طبق استاندارد فیبر بکشیم
یعنی تا 2 متر اطراف شومینه
حالا 2 راه جلو منه
1- میگه من بیام 2-3 م میگیرم از طریق پریز تلفن یا پریز برق فیبررو میکشم تا اتاق ( احتمال داره هم مسیرو پیدا نکنیم که ساعتی 500 میگیرم)
2- مودمی که شاتل داده وای فایش 2/5 ghz بعد میگه به جز این که یه روتر 5ghz بخری مودم رو با لن بزنیم به روتر بعد از روتر به صورت وای فای بفرستیم تا یه روتر دیگه تو اتاق ، که اونم معلوم نیست سیگنال قوی بگیری یا نه ( عملا میشه 1 مودم و 2 روتر ، خودم یه روتر با وای فای 2/5 دارم که میتونم تو اتاق بذارم و 5 رو بذارم بغل مودم کنار شومینه )
3- قرنیز داکتی بگیرم و مودم از شومینه تا اتاق لن بکشم تا اتاق که احتمالا 30 متری قرنیز و کابل لن میخواد
الان به نظرتون بهترن راه چیه ؟

حالا 2 راه جلو منه
1- میگه من بیام 2-3 م میگیرم از طریق پریز تلفن یا پریز برق فیبررو میکشم تا اتاق ( احتمال داره هم مسیرو پیدا نکنیم که ساعتی 500 میگیرم)
2- مودمی که شاتل داده وای فایش 2/5 ghz بعد میگه به جز این که یه روتر 5ghz بخری مودم رو با لن بزنیم به روتر بعد از روتر به صورت وای فای بفرستیم تا یه روتر دیگه تو اتاق ، که اونم معلوم نیست سیگنال قوی بگیری یا نه ( عملا میشه 1 مودم و 2 روتر ، خودم یه روتر با وای فای 2/5 دارم که میتونم تو اتاق بذارم و 5 رو بذارم بغل مودم کنار شومینه )
3- قرنیز داکتی بگیرم و مودم از شومینه تا اتاق لن بکشم تا اتاق که احتمالا 30 متری قرنیز و کابل لن میخواد
سلام مجدد من الان پیامتو با دقت بیشتری خوندم دیدم شاتل هستی
ببین گزینه اول این باشه که اگر لوله ای دریچه ای چیزی هست از اون طریق بیاریش تو اتاق
اگر این امکان رو نداری میتونی بیاری بزاری کنار شومینه مودم فیبر رو و با کابل لن cat6 یا cat6a (این جدید تره و تا فاصله بیشتری سرعت بالا رو ساپورت می‌کنه ) که شیلد دار هم باشه (sftp) کابل بکشی و از داکت رد کنی تا اتاق و اونجا بزنی به یه روتر
حقیقت اینه فیبر رو بخوای تو خونه بکشی احتیاط داره ، برعکس کابل لن که مسی هست و هر بلایی سرش بیاری چیزیش نمیشه فیبر اگر فشار بهش بیاد و بشکنه داستان داره

من خودم موقعیتم برعکس تو بود ، فیبر اومد تو اتاقم و برای هال اینترنت لازم بودم چون خونه دوبلکسی بود قشنگ نمیشد از داخل بیارم و از طریق دودکش کولر گازی از مودم فیبر کابل لن کشیدم از رو پشت بوم ! ۴۰ متر کابل کشیدم و از طریق دود کش کولر گازی حال دادمش پایین ، و به اندروید باکس وصل کردم افت سرعت ندارم ولی چون برای گیمینگ نبوده نمیدونم تو پینگ و پکت لاست تاثیری داشته یا نه

یه عکس می‌زارم با تصویر شرح میدم
ساختمان ۲ طبقه هست که ما طبقه پایین هستیم و هر طبقه دوبلکسی هست
1000009210.jpg

اگر از داخل رد میکنید حتما با داکت باشه و ترجیحا کابل sftp بگیر جریان برق روش نویز ندازه ، کابل با کیفیت بگیر
یه چیز بنام کابل با تست هست که من بدون تست رو به پیشنهاد خود فروشنده گرفتم و ارزون تر هم بود و مشکلی هم نداشتم

آخرین ویرایش:
سلام مجدد من الان پیامتو با دقت بیشتری خوندم دیدم شاتل هستی
ببین گزینه اول این باشه که اگر لوله ای دریچه ای چیزی هست از اون طریق بیاریش تو اتاق
اگر این امکان رو نداری میتونی بیاری بزاری کنار شومینه مودم فیبر رو و با کابل لن cat6 یا cat6a (این جدید تره و تا فاصله بیشتری سرعت بالا رو ساپورت می‌کنه ) که شیلد دار هم باشه (sftp) کابل بکشی و از داکت رد کنی تا اتاق و اونجا بزنی به یه روتر
حقیقت اینه فیبر رو بخوای تو خونه بکشی احتیاط داره ، برعکس کابل لن که مسی هست و هر بلایی سرش بیاری چیزیش نمیشه فیبر اگر فشار بهش بیاد و بشکنه داستان داره

من خودم موقعیتم برعکس تو بود ، فیبر اومد تو اتاقم و برای هال اینترنت لازم بودم چون خونه دوبلکسی بود قشنگ نمیشد از داخل بیارم و از طریق دودکش کولر گازی از مودم فیبر کابل لن کشیدم از رو پشت بوم ! ۴۰ متر کابل کشیدم و از طریق دود کش کولر گازی حال دادمش پایین ، و به اندروید باکس وصل کردم افت سرعت ندارم ولی چون برای گیمینگ نبوده نمیدونم تو پینگ و پکت لاست تاثیری داشته یا نه

یه عکس می‌زارم با تصویر شرح میدم
ساختمان ۲ طبقه هست که ما طبقه پایین هستیم و هر طبقه دوبلکسی هست
View attachment 381830

اگر از داخل رد میکنید حتما با داکت باشه و ترجیحا کابل sftp بگیر جریان برق روش نویز ندازه ، کابل با کیفیت بگیر
یه چیز بنام کابل با تست هست که من بدون تست رو به پیشنهاد خود فروشنده گرفتم و ارزون تر هم بود و مشکلی هم نداشتم
این کابل sftpبرای داخل واحده یا چی از پشت بوم میاد ؟

داستان فیبر کشیدن ما هم امروز خیلی عجیب بود

من 1 ماهه زنگ مزنم چند روز یه بار و میگن منطقه شما پشتیبانی نشده هنوز و امروز صبحم اتفاقا تماس گرفتم گفتن نیست
رفتم تا بیرون یهو دیدم همسایه بقلی دارن براش فیبر میکشن روی لباس یارو نوشته فیبر نوری
سرییع رفتم اوردمش گفتم دادااااش فیبر مارو بکش من بهت 500 میدم برای خودت حان من یه کاریش بکن

یارو همون لحظه اومد برای اتاق منم کابل کشید »
ایشون هستن

خلاصه اقا هر کی زنگ میزنید میگه فیبر نیسسست دروغهههه

در من توی سایت iranfttx هم من تحت پوشش نبودم حتی

View attachment 381755
شمارشو نگرفتی ؟ من حاضرم تا یکی دو تومن هم بهش بدم بیاد ردیف کنه

این کابل sftpبرای داخل واحده یا چی از پشت بوم میاد ؟
کابل شبکه هست ، کابل لن ، sftp یعنی شیلد الومینیومی داخل کابل هست و نمیزاره کابل برق و غیره نویز بندازه رو کابل
از مودم فیبر نوری که داخل هال و کنار شومینه هست میزنی تا PC یا روتر داخل اتاق
برای مورد تو ، از داخل باید ببری ، کابل رو تو داکت کنار دیوار بزار و ببر تا تو اتاق
تو این اسکرین شاتها چیزایی که باید بدونی در مورد کابل شبکه رو برات می‌زارم ، تو ترب قیمت در بیار ، متراژ بزن و ۳-۴ متر هم اضافی بگیر جاهایی که لوازم شبکه یا دوربین مدار بسته میفروشن دارن ، کیفیت خوب بخر ، من خودم به پیشنهاد فروشنده کابل بدون تست فلوک خریدم و مشکلی نداشتم ، کابل رو که سری برات زد بده برات تست کنه ( این تست با اون تست فلوک خود کابل فرق داره )

من خودم cat6 گرفتم با شیلد و بدون تست فلوک ، اگر اختلاف قیمتش کم بود cat6a با شیلد بگیر

1000009216.jpg

1000009217.jpg

1000009220.jpg

1000009222.jpg

1000009224.jpg

1000009226.jpg

اتاقت هیچ راهی نداشت نه ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR and VICE
حالا 2 راه جلو منه
بنظر من گزینه ۳ از همه بهتر جواب میده بهت.لن رو از مودم شاتل میگیری و میکشی و وصلش میکنی به روتر اضافه ای که داری و تمام. فقط کابل باکیفیت بگیر.

• Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or